Louise K:
Anlite INTE Kullakök.
Dålig kommunikation hela vägen. Förskottsbetalning. Inga garantier. Ord utan handling. Otillgänglig.
Jag har lovats full återbetalning nov 2023 (295000kr) men väntar fortfarande på återbetalning. Niklas säger att han ansökt om lån men varje gång jag tjatar om uppdatering får jag ingen återkoppling. Jag tror inte på att han ansökt om lån. Han försöker bara vinna tid.
Ex ljög Niklas Hammelfelt att mina luckor blivit fel färg och därför skulle installationen skjutas upp (4 månader senare säger han att de aldrig blev i fel färg - märkligt att den infon aldrig förmedlades - jo för att han ville vinna tid). Jag valde i allt kaos avbryta renoveringen och istället ta tillbaka mina pengar som jag fortfarande väntar på. Jag gav en andra chans i början av feb men 17 feb 2024 blev droppen pga fortsatt dålig kommunikation. Jag har fortfarande inte erhållit återbetalning.
Niklas Hammelfelt påstår att jag byter färg och stil hela tiden - varför det blev fel färg. Jag har inte ändrat varken färg eller stil sedan 30 juni 2023. Köket skulle börja renoveras Okt 2023. Att jag ändrar färg och att det därför blev fel körde han som argument i jan 2024. Inte nånstans säger han att luckorna aldrig blev fel färg. Det är först 10 feb när jag ödmjukade mig att kanske göra köket ändå. DÅ säger han att luckorna aldrig blev fel färg. Helt SJUKT!! Han har alltså ljugit bara för att vinna tid.
Skona dig själv och anlita INTE detta företag. Jag ångrar mig varj dag och gråter floder över den hör situationen.
Niklas ska inte syssla med folks pengar. Han är alldeles för oorganiserad, drar vita lögner och har ingen självinsikt. Enligt honom är han en ärlig person men gör precis tvärtom.
Jag är chockad över hans oärlighet.
Ring mig om du undrar mer: 0700525025
Jesper K:
Svehn/Contractor har hjälpt oss renovera delar av vår villa, inomhus såväl som utomhus. Resultatet är bästa tänkbara.
Senaste projektet var att bygga en entrétrappa (utomhus).
Även detta samarbete har resulterat i något som vi är väldigt glada och stolta över – en väldigt vacker och perfekt konstruerad trappa.
Svehn är otroligt smidig, lyhörd och professionell att jobba med.
Ingenting är omöjligt och allting blir utfört med bästa finish och enligt överenskommen tidsplan.
Vi kan verkligen ge Svehn och Contractor våra bästa rekommendationer.
Vänligen
/Jesper och Lena