Per-Arne S:
Suverän resebyrå om man vill åka till karibien/västindien. De har verkligen stor kunskap och passion för karibiens härliga övärld och ger en trevlig och personlig service. Kan rekommenderas
sirpa i:
Kom igår från en kryssning med Cinderella. Åkte på en måndag och resesällskapet bestod mest av äldre personer. Det var lugnt, inga fyllon. Hytterna var rena och helt o.k.
Underhållningen passade oss perfekt.
Maten på Skärdgårdskrogen var superb,synd att inte flera uppskattade det lilla extra i matväg på Skärgårdskrogen-skaldjursplatån var nämligen av bästa kvalitet!
Nästa dag blev det buffe´, mycket olika rätter att välja på. Serveringspersonalen var snabba med att plocka bort de använda tallrikarna.
"Kranvinet" som ingick var lite av det blaskiga slaget.
Vet inte hur det är på helgerna, kanske mera hålligång.För oss som är 50+ passar lugna kryssningar alldeles utmärkt.Hoppas Viking Line har förstått att vi är många och att de vågar satsa på liknande kryssningar, och inte bara sneglar åt öldrickande partysugen ungdom.( Som konkurrenten gör!)
Jag har inget emot ungdomar, men på min kryssning vill jag har det mysigt och värdigt.