Robin:
Så vitt jag vet så kostar det 70 kr nu om man köper deras lunchkuponger. Jag var där nu i helgen 2009 juni 21. Dom hade äkta thailändsk mat. Det är inte lätt att hitta i Sverige om man inte befinner sig i Thailand förstås.
Otroligt prisvärt
Madeleine Sophia S:
Andra gången vi var där i drive-in och köpte mat. Beställde korv med pommes och majonäsgurka. Ingen av gångerna fick vi gurka😡, så dåligt!!!!
Deeped S:
Bra amerikanska pizzor. Ofta mycket folk och jag föreslår hämtning eftersom att sitta i restaurangen inte direkt ger något schysst extravärde.
Rickard W:
Riktigt otrevlig personal. Tar betalt för kortavgiften utan att fråga. Serverade grönsaker som var nästintill ruttna vid buffén. Sedan påstod dom att det inte fanns något vatten, bara läsk. När jag la fram en tia fanns det tydligen ändå. Det var första och sista gången jag besökte dom!
Åsa Nisse N:
Club Etage är ett hyffsat roligt ställe att vara på. Det tråkiga med faluns uteställen är att de kör samma musik om och om igen, fest efter fest..
Tröttnar aldrig människor?..
Kirstie F:
Flopp. Tråkig mat men god service. Stället skulle vinna på att höja kvaliten på maten och även höja priset en tia. Pizzorna ok men samma gamla vanliga. Här äter vi inte igen.
Stephan H:
Flamingo har sin egna lille "Michael Jackson wannabe".
Det är han som tar betalt när man ska in.
Otrevlig och enligt mitt tycke outbildad personal. Jag sade till "Michael Jackson": "Tjenare! Första gången jag går till den här puben". "Michael Jackson", som stod vid dörren in till puben frågade då om jag brukade sitta hemma å runka! Oförskämt och elakt enligt mig. En person som för första gången går på en pub, ska inte behöva stå ut med ett sådant språkbruk!
Och på tal om den sunkiga musiken som dessutom endast verkar bestå av en låt. *Boom sha boom*
Stefan N:
Undvik köp mat här , Företaget har stora skulder , och resuturangchansen kuponger med 33cl = ej burkdryck om du trodde detta gällde detta i kuponger avsende resutrangchansen så känn dig blåst... du får upphälld dricka i en mugg varav dryck inte går att dricka....den smakar fy f-n och det är inte god läskeblask , man blir illamående av läsken från tappkranen , fick kommentaren att det kostade mer med burk än tappad läsk på mugg... efter het disk. så tog ansvarig person bort burkdricka då det är vilseledande men kan ha ställt ut dem igen efter mitt senaste besök.
Beware! Detta är ett skojarställe med usel mat och ingen serviceanda eller respekt mot kunder...