Restaurang i Dalarna

Gagnef  (1 st)

Topp 25 restauranger i Dalarna

• 10 omdömen
    Nikke L
    Nikke L: Allt de säger stämmer! Jag kom med tre godishungriga killar i bilen och ville ha glass. Köpte fyra blandade glassar. Beställde stora strutar á 40 kronor, men tjejen bakom kassan tittade så skeptiskt på mig att jag frågade hur stora mediumglassarna var. Tre stora kulor i en jättevåffla och med en rejäl klatt mjukglass uppepå. För 20 kronor. Helt underbart. Ingen utom jag orkade äta upp sina. Nästa gång blir det burgare och pommes.
  • Jimi W
    Jimi W: Centralt, trevlig asiatisk miljö och härlig buffé ger Billy och hans personal högsta betyg! Kan aldrig gå fel när du besöker Golden!
  • Ida M
    Ida M: På Runns Aktivitetscenter kan du välja och vraka i aktiviteter. Sommartid kan du paddla, fantastiskt för både nybörjare och vana paddlare. På vintern finns långfärdsskriskor att hyra. Runn har sveriges längsta plogade banor. Det går även att köpa kanoter och skridskor. Den gammla grossistvillan ligger vackert vid sjön runn och den trevliga personalen förhöjer upplevelsen ytterligare. På plats finns camping, restaurang i underbar miljö, badplats, minigolf och en nyöppnad schopp med friluftskläder och tillbehör. Rekomenderas starkt!!
  • Per L
    Per L: Haganäs har den absolut godaste maten i Sverige och är vackert beläget vid vattnet. Här kan man äta gott, ha konferenser eller t o m bröllopsmiddag. Kockarna här är helt suveräna och maten blir alltid perfekt!
    hebo v
    hebo v: bra mat och bra personal med vänlighet
  • Fanny M
    Fanny M: Vänlig personal, prisvärdig och exceptionellt god meny! Lokalen passar för både privata romantiska kvällar samt för större firmafester!
    Elin B
    Elin B: Fantastisk mat och fantastisk service!
  • Martin L
    Martin L: Mycket bra personal och mycket bra service. Men sist men inte minst mycket bra mat. Är helt klart en av dem bästa Pizzerior i Borlänge. Ni ångrar er inte om ni gör ett besök där.
    Denise T
    Denise T: Den här kina restaurangen är inte belägen så synlig i centrum men när man väl hittar den och äter där en gång så inser man deras potential, i både det svenska och asiatiska köket. Svårt att inte återkomma dit några tusen gånger! Kort sagt är det: Supergod mat i en vacker exotisk miljö med trevlig personal. Vad mer kan man önska?
  • Kirstie F
    Kirstie F: Mycket god mat å det bästa av allt, LCHF alternativ i en bra komposition. Blomkålsmoset är toppen! Personalen jättegullig!
  • 3 omdömen
    Emma A
    Emma A: det perfekta sommma fiket, har fika, glass och lätta lunsher. det ligger alldeles brevid dalaälven så det är mycket båtar och vatten vilket är helt oslagbart en vacker sommardag
  • 3 omdömen
    Lina L
    Lina L: trevlig stämning i vintermörkret. gott fräcscht kött som man kan välja stek/koktid på själv. här kan man med familjen avnjuta en god middag i mysig fjällmiljö.
  • 4 omdömen
    Stefan J
    Stefan J: Lunchbuffén är bra och kan rekommenderas om du är sugen på thai.
    Annika H
    Annika H: China Garden som ligger en trappa upp är lite mörkt inrett men det är en mysig atmosfär. Man får alltid hjälp väldigt snabbt och personalen är trevliga och hjälpsamma. Oftast får man in maten väldigt snabbt och det finns mycket att välja på. De har en väldigt god lunchbuffé (80 kr), och är det fint väder kan man sitta ute. Utsikten är inte den vackraste, men maten är jättegod!
  • Oskar O
    Oskar O: Min erfarenhet begränsas till kvällar så restaurangdelen kan jag inte uttala mig om. Om man pratar uteliv i Falun för folk över 20 år så är Harrys det givna valet. Onsdagar och lördagar är det riktigt bra med folk och nästan alltid bra stämmning.
    Mike
    Mike: Bästa kebaben i Falun, vitlöksåsen är super god + att det är billigt och trevlig personal.
  • Sandra J
    Sandra J: En tacobar som bjuder på väldigt god och enkel mat. En bra lunchmeny som passar perfekt för en snabb lunchbreak mitt i shoppingen då det är bra och snabb service. Väldigt mysiga och fräscha lokaler med inredning av mexikansk stuk.
  • P-G O
    P-G O: Kanonmat både på lunch och kväll samt bra fikaställe. Ligger mitt i stan på gågatan. Skön miljö!
    Robert G
    Robert G: Sjövillan ligger fint nere vid piren i Rättvik precis på andra sidan järnvägen från stationshuset. De serverar god och vällagad mat i en stilfull miljö och jag brukar stanna när jag kör igenom Rättvik. Kaffet efter maten kan du ta framför brasan i loungen. Det enda minuset är att man inte riktigt vet när de har öppet och de stänger ibland i mellansäsongen.
    Johanna B
    Johanna B: Klassikern du inte får missa när du är i Borlänge. Mysig musik, goda hamburgare och fajitas till en billig peng. Riktigt amerikanskt och trevlig personal. Väl värt pengarna.
  • Bons A
    Bons A:
  • 2 omdömen
    Henrik F
    Henrik F: Frisco-burgaren slår det mesta
  • Mary
    Mary: Det fanns inte särskilt många rätter att välja mellan. Salladen såg väldigt ledsen ut, så betyget blir okej, men inte mer. Vet man att man gillar maten som finns är det värt att gå dit.
  • Jimi W
    Jimi W: En trevlig restaurang med bra utbud och trevlig personal. Sköänt att sitta ute när vädret tillåter :)
  • Kirstie F
    Kirstie F: Ok mat, bra pris, trevlig personal vilket ger ett extra poäng.