Restaurang i Halland

Kungsbacka  (2 st)
Hylte  (1 st)

Topp 24 restauranger i Halland

Martin S
    Martin S: god asiatisk mat i centrala halmstad
    Joel B
    Joel B: När det gäller hamburgare är drt MAX som gäller. Restaurangen ser ut som alla andra och utmärker sig inte på något speciellt sätt. Jag undviker dock att äta lunch här då det kan vara rätt mycket folk på plats.
    Christoffer E
    Christoffer E: Fredagsbuffén med tacos för en billig slant är uppskattad!
  • 4 omdömen
    BJARKI A
    BJARKI A: En restaurang i vägg i vägg med en bar med samma namn. Stället har trevlig personal som inte ser ut att vara äldre än min lillebror (13). Maten är helt ok. Har hört om folk som fått lite dålig mage men har personligen aldrig fått problem av maten. I Baren kan man köpa bland de billigaste ölen i Halmstad
    Fredrik M
    Fredrik M: Mycket gott! Enda nackdelen är att det ofta är svårt att få bord vid lunch.
  • 4 omdömen
    Markus H
    Markus H: Ett mycket bra alternativ till lunchlådan om man bor, jobbar eller pluggar i närheten. Gott och billigt är nyckelord för varje student. Dock så väljs Bambino bort om man inte orkar gå pga. hemkörningsavgift på 20:- även till studenter.
    alex a
    alex a: Mitt standardställe! Alltid supertrevlig personal och jättegod mat. Jämn kvalité på pizzorna och deras kebabbröd är att dö för. Vitlökssåsen varierar lite från gång till gång, har ni ett recept eller är det freestyle? Inga problem att be om lite extra :-)
    Pernilla G
    Pernilla G: Vid 19-tiden beställde vi Scampi e risotto och maten serverades av en trevlig och uppmärksam servitris. Rätten består av stora räkor, risotto och picklade grönsaker (morot, blomkål, broccoli). Tyvärr var riset totalt utan smak och de picklade grönsakerna hörde definitivt inte till maten; iskalla och gav en smak som verkligen inte harmonerade med de övriga ingredienserna. Att räkorna var ljumma gjorde inte saken bättre. För 219:- borde man verkligen förvänta sig något helt annat!
    Alexandra  B
    Alexandra B: ordnar bland annat måndagsklubben som är riktigt bra party! hit kommer man som både inbiten hamstadbo och turist. de ordnar även fester på andra klubbar och det är smidigt att gå in på deras hemsida för att uppdatera sig om det senaste. lyckas alltid ordna riktigt roliga fester och det blir aldrig en tidig hemgång. =)
    BJARKI A
    BJARKI A: Ett studentvänligt ställe där de både har procentrabatt på vanlig mat och buffén. Maten är av hög klass och buffén rekommenderas definitivt. Speciellt om man spenderar mycket tid på högskolan med arbeten och behöver en paus och god mat, då det ligger väldigt nära högskolan i Halmstad.
  • 5 omdömen
    Raphaël G
    Raphaël G: Tyvärr. Det blir en tvåa då detta är fiket i stan med alla möjligheterna. Bra lokal. Anor. Klockrent placering, m.m Tyvärr lyckas det inte bli annat än turist-trams. Personalen är ofta ung och osäker. Och när någon lite mer "senior" är i närheten präglas bemötandet av snålhet, "vill-inte-kan-inte", och besvär- Inte vad jag önskar av ett fik. Vill jag byta kaffet i mitt "frukost-kit" mot ngt annat så ska det självklart gå att ordna - även om jag får lägga till ett par kronor! Förlåt att jag låter så bitter. Men; Detta skulle kunna vara ett toppenfik! - Ändra bara inställning, ni är inte en STATLIG MYNDIGHET - utan ett CAFÈ!
  • Tim V
    Tim V: Tycker personligen att priserna varit lite för höga för de enkla rätter som erbjudits när jag varit där. Har valt den vegetariska buffén för 95 kr ett par gånger, - inget märkvärdigt, men man kan ju åtminstone göra den så prisvärd man vill. Jag är inte särskilt förtjust i att äte ute bland en massa folk i vanliga fall, men denna lokal är belägen på ovanvåningen, och ger en lugn och ro mitt inne i stan. Stort och rymligt ställe, som känns allmänt fräscht.
  • Niclas A
    Niclas A: Trevlig personal, fantastiskt god sushi men usel tidsbedömning på hämtmaten. Har hämtat mat ca 5 gånger. Aldrig har maten kommit i tid. Vid två tillfällen har vi stått i över 20 minuter och väntat. Charmigt? Nja. God mat. Oh yes!
  • Marcus N
    Marcus N: dyra. stressad personal eller så försöker de se ut som de har mycket att göra. alltidsnålt tilltagna rätter.
    Maria A
    Maria A: jättegod mackor, perfekt både till lunch och när man inte är så sugen på nått stort, de har ett stort sortiment av annat som är gott till kaffet. Deras isthe är perfekt i sommarvärmen precis som islatte eller vad man önskar de har det mesta till schysta priser absolut inget överpris för deras välgjorda mackor och sallader
  • Ola C
    Ola C: Säkert kort om du är sugen på en Pizza eller en sallad i Falkenberg
    Spanarn A
    Spanarn A: Vissa pizzor lagar de helt OK. Andra kunde de lika gärna låta bli att laga. Vilket de oxå gör... De hade tidigare en lyxig pizza som var lite dyrare än andra. Dock var den väl värd sina pengar. Men den orkade de aldrig laga pga. att det var jobbigt att steka champinjoner..? De kom med olika ursäkter varje gång, så man fick snällt beställa annat. Tills de tog bort den från menyn. Bra serviceanda... - Not. Att de dessutom envisas med att ta kortavgifter vid småköp trots att detta är olagligt, har fått mig att helt enkelt äta på de ställen som serverar bättre mat.
    Matte
    Matte: Vad ni än gör så gör inte om mitt misstag och ät på det här stället. Har aldrig någonsin fått så äcklig mat, och ägaren brydde sig inte det minsta. VARNING!!
    Ingrid Anna Ulrika S
    Ingrid Anna Ulrika S: Ingen höjdare! Smaklös kycklingburgare. Kal och tråkig miljö.
    Annica C
    Annica C: Var ett större sållskap som åt "Revymenyn" igår (förbeställd). Tog en timma innan vi fick förrätten och ytterligare en timmes väntan på huvudrätten. Maten serverades inte samtidgt, utan de som skulle äta lax fick vänta. Åter igen efter lång väntan på deserten så var det ej avdukat från huvudrätten vid vårt bord, när den kom in!!! Borden runt om var ej avdukade från tidigare gäster, bardisken var överbelamrad med disk, ingen som servade vid bordet utan dryck och påfyllnad av bordsvatten fick göras i baren. Nej, det här gör vi aldrig om: 3 timmar för en förbeställd meny i en miljö rörigare än Mc Donalds...
  • lamirage 5
    lamirage 5: Var där idag o åt köttbullemackor,vidrigt! Torrt bröd,torra köttbullar,lite halvdassig sallad ,smakade verkligen urk! Rekomenderas absolut inte till nån!
  • Joakim B
    Joakim B: Detta är så långt ifrån en restaurang man kan komma!!! Vi tog lite sallad innan och det var bara vinäger och peppar på en så kallad mixed sallad. Min fru fick säga till om hennes qornfileer som dom lyckats bränna 2 ggr. Harrys Hamburgetallrik var under all kritik. Dressingen var brun av allt bränt flott från hamburgaren. Nä, detta är inte ett ställa jag kommer att besöka någon gång mer. Falsk marknadsföring med stora Harrys loggor utanför på huset!!! Harrys har bra mat, men detta är så långt ifrån Harrys du kan komma.
  • pia s
    pia s: sämsta caffelatte jag någonsin druckit, klart ofräscht ställe med dålig service av en äldre kvinna
    jörgen E
    jörgen E: Var och åt på resturangen den 15 juli betalade med visa kort.Kortet drogs 2 gånger varav en av gångerna stod det på kvittot att köpet blivit avbrutit, men efter hemkomst från semestern har det dragits två gånger med samma belopp. Har idag ringt upp resturangen för att reda ut detta och blev då hänvisad att köra upp och visa kvittona en resa på 60 mil tor för en summa på 220 kr. Samtalet avslutades med att personen la på. Snacka om oseriös resturang.Har pratat med sparbanken 1826 och de kommer att reklamera köpet till visa kort så får vi se vad som händer