Restaurang i Halland

Kungsbacka  (2 st)
Hylte  (1 st)

Topp 25 restauranger i Halland

• Elena R
    Elena R: Underbart på sommaren när man sitter ute.. Mysigt på vintern när man sitter inne... Enkelt och gott!
  • 11 omdömen
    Thomas J
    Thomas J: Jag har alltid föredragit Max framför andra snabbmatskedjor, men vid mitt senaste besök gjorde de riktigt dåligt ifrån sig. Kycklingsalladen bestod av ca 5 kycklingtärningar och sallad. Kasst och inte särskilt mättande.
  • 5 omdömen
    Fredrik E
    Fredrik E: Mycket trevligt. God mat. Fantastisk utsikt. Ett ställe att längta tillbaka till.
  • 8 omdömen
    Caroline L
    Caroline L: Skånskan i Halmstad är ett mysigt fik med bra och god fika. Här inne fikar folk i många olika åldrar vilket skapar en gemytlig atmosfär. På Skånskan finns det möjlighet att skaffa ett så kallat "skånskankort". När man drar det registreras ditt köp. När kortet registrerat 10 tillfällen får du en gratis fika. Skånskan har trevlig personal och ligger mitt inne i stan.
  • 5 omdömen
    Raphaël G
    Raphaël G: Kul ställe. Beläget unikt, med strand nära på in i köket :) Gillar även den nya, lite mer sparsmakade inredningen.
  • Anders
    Anders: Äter inte hamburgare någon annanstans än här! Alltid svårt att välja då det finns så många olika sorter. Mycket trevlig personal, lagom stor och mysig lokal. "Mellancombo" får du för en vettig peng, som du knappt kommer att orka äta upp.
  • Louise R
    Louise R: Underbar plankstek. Trevlig, fräsch, varm och inte alltför stel atmosfär, trevlig personal. YES.
  • Linn S
    Linn S: Godaste, mest prisvärda och bästa sushin i Halmstad!
    Linus E
    Linus E: Falkenbergs absolut i särklass bästa Restaurang, med ett engagemang som många saknar så driver familjen denna kvalitets restaurang med glädje och fokus på upplevelsen. Jag är grymt tacksam att jag kan ha denna krog som min egna kvarterskrog och är en av anledningarna till varför jag gillar centrala Falkenberg. Serverar god mat i en bra prisklass, Ölutbudet är enormt, de uppdaterar ständigt sitt sortiment, men klassiker finns med på menyn, lätt värt ett besök om du är i Falkenberg. Eller ska igenom.
    Patrik P
    Patrik P: Halmstads i särklass bästa pizzeria. Rekommenderar varmt deras kebabpizza "Delie Special".
    Raphaël G
    Raphaël G: Helt fenomenalt bra sushi, bättre än många restauranger i både STHML och NYC jag testat! Prisvärt, och klockrent! Fantastiskt trevlig personal. Har även hört att det ska anordna japansk-whisky provning... Raphaël / Three-Headed Monkey
    Jens J
    Jens J: Så trevliga varje gång man besöker!!!
    Henrik S
    Henrik S: Trevlig personal, trevlig miljö. God mat och gott kaffe. Trevliga liveakter då och då.
  • Monika E
    Monika E: Har du inte testat att äta här har du missat något! Mc Donalds kan slänga sig i väggen!!! Alltid nygjorta hamburgare Man får i bland vänta lite men det är väl värt väntan för hamburgaren är alltid nygjort och har aldrig sett röken av ett vämeskåp...Lika så pommes fritten. Alltid lagon friterade gyllengula och krispiga, och framför allt så får man stora portioner serverade i mysiga korgar. Mindre skräp - bättre för miljön!!!
  • Raphaël G
    Raphaël G: Här äter jag och min hustru regelbundet lunch, och jag är alltid lika nöjd. Underbar mat, och sofistikerad, vältalig och trevlig personal. Serverar utan tvekan stadens bästa espresso. Tips: Veckans lunchmeny går att få till sin mail, mycket trevligt!
  • Anna V
    Anna V: Ingen sommar utan en glass i Läjet. Här är det mycket glass som gäller. Läjetsspecial, Hjortrontopp, massvis med olika smaker, toppingar, sylter, gräddbullar osv, allt serverat i ljuvliga hembakta jättevåfflor. Prisläget är normalt, men kulorna är bra mycket större än vad man får på många andra ställen, så det hela kan sammanfattas som gott och prisvärt
  • Erica H
    Erica H: Världens godaste pizzor finns i Värö! Mysig pizzeria, med jättetrevlig personal och bra priser. Alltid bra att ha och göra med. Jag vill allt rekomenderan framför deras jättegoda kebabpizzor och rullar. Värt att ta en omväg för att köpa pizzan i Värö.
    helena c
    helena c: Kungsbackas bästa restaurang! Super god mat och helt underbara ägare. Lunchrestaurang öppet mån-fre 11-18. Svensk husmanskost. Stor salladsbuffé, hembakat bröd och dagens soppa! På sommaren är även deras mysiga veranda öppen. Har du vägarna förbi Kungsbaka så missa inte att besöka Storgatan 1.
  • 6 omdömen
    Martin Ö
    Martin Ö: Godaste Gyron i Varberg ! Rullarna är oslagbara! Pizzorna lite sämre men ändå helt ok! Minus är dock att det finns bara pommes till gyros och kebab samt att priset är ganska högt!
    Andreas S
    Andreas S: Beläget på torget i Varberg. Söker du en hamburgare i Varberg behöver du inte leta längre. Deras 150g Baconburgare är gudomlig. Du kan antingen beställa från utsidan eller så kan du gå in och ta plats i den mysiga atmosfären som de har där inne.
  • Ingen A
    Ingen A: Ffuujjjjjjjjreefgtybbjjbbmlbbnlvbnlljjnkhvnhfgbklmjghv
  • Joel B
    Joel B: Allt för många gånger har jag och mitt sällskap fått vänta alldeles för lång tid på maten. Att vänta över 1,5h är inte OK. Har troligtvis att göra med stort tryck på köket så min rekommendation är att gå dit när det inte är fullt med folk. Maten är mycket god och där finns det inget att anmärka. Personalen har varit trevlig men bäst service får man nog då det inte är fullproppat med folk. Black Jack går att spela vilket är ett plus!
  • 3 omdömen
    Markus H
    Markus H: Mycket goda hamburgare och mycket annat får du här av trevlig personal.
  • Erik
    Erik: Väldigt bra restaurant med god mat, trevlig personal och fin miljö. Rekommenderas starkt.
  • Joel B
    Joel B: Maten var riktigt god och servitören gav oss bra service. Trevligt ställe men tyvärr luktade det lite för mycket toalett precis vid ingången, vet inte om det var någon som höll på att städa eller om toalettdörren var lite öppen. Kan helt klart besöka restaurangen igen i framtiden.