Cecilia K:
Kallskänken finns på två platsser skulle man kunna säga i Kalmar. Orginalstället har jag faktiskt aldrig varit på , men när man jobbade i stan och glömt ta med sig lunchen så har de ett lite mindre ställe mitt i stan där dom säljer baguetter med olika röror och sallader. Och herregud vad goda baguetterna är. Speciellt tonfisken som jag är så galen i. Fantastiskt val att välja till lunchen!
ANDREAS I:
Väldigt speciella pizzor och jag fullkomligen älskar dem. Bottnarna är väldigt tjocka och fyllningen är maximal för vad en deg kan ta upp, jag har aldrig orkat äta upp en hel pizza där men jättebra att det finns kartonger så man kan ta med hem. Priserna är i den högre skalan men det beror på att pizzerian inte vill kompromissa med råvarorna. Som bonus så är personalen väldigt skojfrisk och det gäller att se upp så de inte driver med dig. :-)
Björn W:
Mycket vällagad och god mat, alltid med en fantasifull twist. Det här är människor som tar mat på allvar. Försöker komma på nåt negativt....men det gick inte.
Cecilia K:
Den bästa kinaresturangen jag någonsin har varit på. Deras mat är den godaste kinamaten som finns, de kan jag garantera! Speciellt Specialfriterat fläsk med sötsur sås, som jag faktistk aldrig sett någon annanstans. Det är snabb och flitig service hela tiden, men några fler leenden skulle kanske vara på sin plats. Här har odm också en väldigt fin buffe som faktiskt inte är så dyr. Dock lönar sig aldrig en buffe för min del så jag knappt orkar en tallrik. Dom har ju så mycket gott så man alltid häver på förmycket;).
Raz:
Mycket bra och genuin thaimat! Jag uppskattar att man får riktigt stark mat när man ber om det.
De har några bord så det går att äta där, men det är mest lämpat för hämtmat.
Tar numera betalkort. Kolla in hemsidan för aktuell meny.
emma o:
Mysigt ställe och fin inredning. Väldigt goda smörgåsar och helt klart prisvärt. Atmosfären och personalen får helt klart toppbetyg av mig, rekommenderas
emma o:
Tycker det här är en jättebra restaurang. Jättebra service och trevlig personal. Maten är jättegod och till bra priser. Rekommenderar den här restaurangen
Bo Michael S:
Capri pizzeria i smedby… beställde en inbakad calsone,,, kall skinka/ej smält ost/totalt smaklös. Säger till och dom micrar pizzan så brödet är som en halvtorr snorloska!!! Aldrig jag beställer här!
Raz:
Klassisk korvkiosk som sedan många år tillbaka även utökat sortimentet med gyros i bröd/gyrostallrik (fläskköttskebab that is). Jättetrevlig personal och mycket god gyros som toppas med fetaost om så önskas. Äkta "småländsk" vit kebabsås som finns i varianterna stark, svag och vitlök. Om man ska hitta något negativt så är det väl att de inte har öppet så sent på kvällen men det förstår man då kvarteren runt Fredrikskans idrottsplats avfolkas ganska mycket kvällstid. Perfekt ställe att stanna till med bilen och hämta sig lite gott käk. Rekommenderas!
Björn W:
Det var ett tag sedan jag var där, men jag kan inte minnas att jag har vart besviken någon gång, Julbordet senast höll mkt bra klass. Synd att dom har slutat med lunch. Väldigt mysiga lokaler i ett av Kalmars äldsta hus.
Torbjörn H:
Vi har ätit deras julbord de senaste tre åren och blir alltid lika positivt överraskade!
Även provat menyn flera gånger under sommaren och dem levererar alltid utmärkt mat.
Plus i kanten för god service och läget.
ANDREAS I:
Klassiskt konditori på en av Kalmars många gågator. Stället är helt okej men inget utöver det vanliga. Testat rätt mycket av utbudet och förutom kladdkakan så är det mesta bra. Prisläget är som i övriga Kalmar.
Fredrick L:
Kan mycket väl vara Sveriges bästa Gyrosbar! Gyrostallriken (gärna i XL-utförandet, med starksås) är något som bör testas vid Kalmar-besök. Upplägget med pommes i botten och på högersidan, salladen till vänster och gyros i mitten är genialt! Förutom gyros finns även kebab och vegitariska alternativ som står högt i kurs. Ohotad etta i Kalmar.
ANDREAS I:
Håller med Axel P, riktigt raggig nattklubb som inte är värt ett besök. Du bör också vara försiktig om du passerar med bil dagen efter en festkväll då det kan vara en del krossat glas på gatan.
Det konstiga är att kommunala bostadsbolaget hyr ut studentlägenheter som ligger våningen ovanför nattklubben. Trevligt att bo där.
Anna Camilla R:
Otroligt långsam service, barnen hade ätit klart sina torra tråkiga fabrikspannkakor och jag hade inte fått in min mat än trots att andra runtomkring som kommit senare fått in sin mat så fick avbeställa den. 350 kr för 6 små torra pannkakor, 2 glas mjölk och något de påstod var loka citron men som knappt hade bubblor eller smakade citron (fick aldrig se en flaska).
Ingen ursäkt eller någon kompensation.
Skulle inte rekommendera någon att gå hit!
Ari U:
Beställde grillspett och vips tog han en spett ifrån kylen och värmde den i mikron... Åh my god tänkte jag, betalar jag 140 Kronor nånting för den här saken!
Jag tycker inte dem är seriösa...Ingen passion, ingen glädje...