Elienor W:
Rolig meny med massa att välja på. Dyrt för vuxna men toppenmeny till barn där dricka ingår till mkt bra priser.
Skön atmosfär och gött att kunna se sin pizza bakas och kockarna som jobbar medan man väntar =O) Trevlig personal.
Lill S:
Det här matstället ligger ovanpå Åhléns. Personalen är trevlig. Lokalen är stor och ljus. Till lunch serveras det vegetarisk buffé (som också brukar inkludera kyckling- och vårrulls-rätter bland annat), men man kan också välja andra maträtter. Maten är väldigt god!
Tilda H:
Så fruktansvärt dåligt. Under all kritik. Först fick vårt sällskap vänta i 20 min på att ens få menyerna sen är jag allergiker och bad om en pizza utan ost men med färsk vitlök. Jag tog nummer 23 utan ost. Det var inga problem att fixa så de, Jag fick in pizzan och åt. Mycket väl gömde sig det ost under och det kunde gått riktigt illa. Deras usla förklaring var att kocken inte kan så bra svenska och bytt ut den vanliga osten men behållt gorgonzola.
Riktigt besviken och de tog inte min allergi på allvar och de sa tillslut "Vi bjuder på den".
Sämsta jag varit med om.
ANDREAS I:
Har väldigt bra rykte men jag förstår inte varför. De gångerna jag ätit där så har de haft onödigt krångliga menyer och maten som kommit in har inte varit den bästa. Men restaurangen ska ha många plus för det fina läget.