Gerd R:
Middagskasse, 3 rätters
Bemötandet var personligt, trevligt och mycket bra.
Förväntningarna uppfylldes med råge.
God och lättlagad mat, bra instruktion.
Helheten var mycket bra. Kommer sannolikt att använda mig av Middagslyx fler gånger och har rekommenderat det till vänner.
Lash B:
Helt okey! Jag äter gärna på Ming Palace. Både för den goda matens skull som för att visa de hårt arbetande ägarna min sympati efter brandattentatet mot krogen.
Kenneth A:
Fina Fisken levererar, precis sånt folk vill ha: vällagade klassiker med goda tillbehör som serveras av kunnig och trevlig personal.
De har dessutom bra barhäng som ryktas bli ännu större inför 2011!
Rekommenderar speciellt den årliga skaldjursbuffen sista helgen i augusti! Boka i tid bara...
Fredrik S:
Stallbackarna ordnade vår bröllopsmiddag 25/5
Mycket trevlig personal och hög service.
De var de enda som svarade med en seriös offert exakt efter vår förfrågan, dessutom till ett väldigt bra pris.
Allt var mycket positivt, det var inga problem att vissa hade allergier osv.
Johanna O:
En av de bästa pizzerior jag ätit på! Visserligen har jag bara ätit just pizza där några gånger, då har det alltid varit gott. Men salladerna är otroliga! Det här är något helt annat än bara isbergssallad-gurka-tomat. Istället är det frikostigt med olika grönsaker och fint upplagt på stora tallrikar. Dessutom med ett gott nybakat bröd till. Maistro har dessutom en god salladsbuffé vid sidan om, men ananas, pizzasallad, lök m.m.
Jonny W:
Jättegod mat och ett fint, trevligt ställe med matplats både inne och ute. Det enda som hindrar topp-poäng är väl då priset. Något dyrare men helt överkomligt.
Alexander K:
Fika är Nyköpings absolut bästa bar med fräsch inredning. Alltid trevlig atomosfär och god mat till rimliga priser, 119 kr för kvällens tips. Inget jättemärkvärdigt men maten är bra, stämningen toppen och närheten till övriga nattlivet perfekt. Fika rekommenderas en fredag eller lördag mellan 20-01. Vill du ha det lite lugnare går det bra att besöka Fika under veckodagarna också.
sofia w:
jättejättemyusigt café som ligger i gamla stan, själva cafét är liksom nedsänkt i gatan och huset/stugan är verkligen gammal! Det är en av delarna i Eskilstuna som inte är ombyggd utan i sin gamla skepnad. Fikabrödet är hembakat och jättegott, deras morotskaka är underbar och de har jättegod latte! Sedan tar man sina godsaker och sätter sig på övervåningen som ligger bara en bit ovanför marken, det är verkligen jättesött!
Fredrik E:
Åkte hit efter att ha sökt på Reco. Helt ok kebabtallrik och extra intressant kebabpizza med färsk sallad och tomat på pizzan efter att den kommit ur ugnen. Mycket fräscht och många kunder. Men jämfört med andra kebabställen jag har besökt så var maten inte riktigt lika god.
THOMAS E:
Var här med mina hojkompisar och fick uselt käk. Beställde en caesarsallad för 169:- , enligt bilden på menyn skulle det ingå bacon, som sig bör, i salladen. Det gjorde det inte. Kycklingen i salladen var så torr att det inte gick att äta upp den. Jag åt en mycket godare kycklingsallad på onämnd hamburgerkedja dagen innan. Går aldrig dit igen. Bortkastade pengar
Joakim B:
Trevlig personal och fantastiska priser. Middag med kaffe för fyra personer för 450:- Jätte god lax och burgarna är som alla andra. Hemlagade tjocka burgare hade lyft detta till en 4:a
//JB
Torbjörn J:
En av de trevligaste pizzeria ägarna i Sörmland men tyvärr inte "Sörmlands bästa pizzor" som de påstår i sin reklam. Hade inte ägaren varit så bra hade det blivit en tvåa för maten. Nu räddar han stället.
sofia w:
helt okej fik, ligger i hörnet av smedjan, väldigt lokalt. De har jättegod caffe latte och cappuchino men man får dem i glas utan öron vilket nästan ger första gradens brännskador när man ska bära iväg med det. Dessutom har de ingen toalett vilket stör mig rätt bra eftersom jag alltid går på toa typ ;)
Suzanne R:
Var där söndag kväll drive in ca 21.30..
Killen som svarade lät trött och sa att det var minst en 15 min vänte tid på maten .. då jag frågade varför & finns det nått annat som är klart så svarade han inte ! Jag hoade och tillslut kom en jätte otrevlig tjej som skrek att dom inte har nån personal -thats it ! Ingen ursäkt eller nått !! Kommer aldrig besöka Nyköpings Max igen
Jenny:
Riktigt dålig service! otrevlig servitris under hela kvällen, hon frågade aldrig om det smakade bra eller om vi ville ha någonting mer (satt med tomma glas) tyckte att hon såg ner på oss hela kvällen. Hon vägrade dela notan utan tyckte att vi hade väl miniräknare på mobilen eller att en kunde betala för alla i sällskapet! Maten är dock helt okej.