Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

• 3 omdömen
    Gunilla D
    Gunilla D: Otrevlig personal och medioker mat trots den anspråksfulla menyn. Kan inte rekommendera ett besök.
    ANETTE F
    ANETTE F: Sällan jag recenserar saker och ting men här kunde jag inte låta det gå förbi. Riktigt otrevligt bemötande där vid mitt första och utan tvekan sista besök.
  • 4 omdömen
    Paula H
    Paula H: Otrevlig och dryg personal. Tänker inte ens prata om hur otroligt dyr en liten smörgås och kaffe som bestod av 90% skum och 10% kaffe, Går aldrig dit igen!
  • Madeleine F
    Madeleine F:
  • Bea B
    Bea B: Åt där igår, gör det inte igen! Väldigt otrevlig personal/ägare?
  • Veronika M
    Veronika M: JAG BLEV DÅLIG AV MATEN. Mådde dåligt av maten hela kvällen natten och hela nästa dag. Jag köpte Whopper meal . Illa mående känslor och mådde dåligt av maten. Skäms på Burger King Farsta att ni serverar dålig mat !!
    Andreas H
    Andreas H: Judy aymach missbrukar sin makt stängde av mig från ersättning trots att hennes kollegor sa något annat. Avskeda !
  • Dan Hilding T
    Dan Hilding T: Det här kan ta priset som Sveriges sämsta lunchställe. De har inte mycket på menyn och det som finns är dyrt och tar lång tid att få fram. Viss mat är ganska OK men jag hade gjort det bättre själv - och jag är usel på att laga mat. Man får känslan av att det är nyfikna amatörer som står och lagar mat och de tar god tid på sig trots få rätter och få gäster. Portionerna är små och den enda sallad som erbjuds till maten är skuren isbergssallad. Alltså allvarligt? Inte undra på att salladsfaten är små som gammaldags fat till kaffekoppar. Vid ett tillfälle tog de sitt normala lunchpris (150 kr) för matjessill och potatis. Det var inte ens speciellt gott och gissa om hungern slog till på eftermiddagen sen. Tidig eftermiddag. Personalen verkar tämligen ointresserad av att arbeta där och det är inte sällsynt att de sitter vid borden och gör ... absolut ingenting. Min rekommendation kring detta ställe är: gå inte dit alls! Åtminstone inte förrän det tas över av någon eller några som kan någonting överhuvudtaget om restaurang/café-verksamhet.
  • Kilian F
    Kilian F: Otroligt dåligt bemötande utav personalen när vi kom till restaurangen kvällstid. Äldre kvinnor som arbetade och som inte verkade gilla sitt arbete. Såg riktigt eländiga ut och kunde inte ens ge ett litet leende eller ens hälsa på sina gäster. När vi inte fått någon typ sv service efter ca 15-20min utan bara står vid entrén och ingen bryr sig så lämnar vi restaurangen. Vi rekommenderar inte denna resturang och dom borde verkligen tänka på att rekrytera om sin personal. Denna resturang lever på sin adress och rykte som ”finare” resturang men det är den inte! Pinsamt...
    Nenne
    Nenne: Numera O Leary i Vällingby. Sämre service får man leta efter, nonchalanta chefer och ägare som inte gör annat än skakar hand med sina polare trots att servicen sitter i skiten. Över 1 timme för att få maten, 30 minuter för en öl, servicen såg inte att man vill beställa, och om de såg blev det fel när de serverade. Och inte en enda ursäkt på hela vägen, utan vi skulle vara "tacksamma" att det nu finns en riktig pub i Vällingby. Nej Tack aldrig mer detta idiotiskt otrevliga ställe
    Anders K
    Anders K: Tog en hamburgare där till lunch igår och köpte pommesfrittes till med någon skum dressing. Dessvärre en dressing jag blev dålig av senare under eftermiddagen. Det är något visst när man tycker att en skum dressing smakar just skumt och i det här fallet var det korrekt. Kändes skämd när jag tänker på det i efterhand.
    Christoffer C
    Christoffer C: Mycket tråkig upplevelse. Jag ville (som gay) ta med ett par straighta vänner till Secret garden. De var mycket entusiastiska när det gällde att ta betalt för inträde. Men några få minuter efter att vi gått in blev jag utslängd för att jag var ”för full”. Mina vänner insåg givetvis det orimliga i detta och valde att lämna lokalen med mig trots att de precis betalat för att gå in. Jag rekommenderar INTE någon att gå hit - det finns många andra ställen i Stockholm där ni är mer välkomna. Välj ett annat ställe för er utekväll!!!
  • Mehrshad A
    Mehrshad A: Den som kör företagets bil KHO 338 En KIA i Göteborg är en aggressiv och hänsynslös person som kör som galningar där barnen leker. Parkerar var som helst och hotar människor omkring.
    Anette S
    Anette S: Varit på kvarnen vid flera tillfällen. Vill påpeka att jag jobbat på flertalet kända och okända krogar . Och är väl påläst ang alkoholen och dess betydelse. Blev nekad att komma in pga av jag druckit för mycket. Trodde vakten skämtade med mig men nej . 3 st öl var kvällens intag från kl 17-22 Märkligt att jag / vi , gick vidare på medis Biblioteket, snaps och kom in överallt mycket märkligt eftersom kl 22:30 hade jag överkonsumtion av alkohol.
    Susanne L
    Susanne L: Sitter på Subway just nu och köpte en sallads meny. Upptäcker att jag fått svart hår som ingrediens i salladen så jag ville reklamera köpet på 113:-. Personalen, som båda har svart hår, frågade först mig vart hårstrået kom från och jag sa att "inte vet jag" mitt hår är ju kritvitt. Sedan ville de inte ge tillbaka mina 113:- för jag hade ju även en dricka och kaka också. Jag sa då att jag ville ha hela köpet returnerat och att de i så fall fick ta tillbaka även drickan och kakan. Oerhört dålig service!!! En bra service hade varit att de returnerade mina 113:- och erbjöd mig en ny sallad "on the house" men tydligen vill de inte ha nöjda kunder på detta ställe. Tyvärr är varje Subway restaurang en ambassadör för Subways policy så hos er kommer jag INTE äta igen!! Recension av Susanne Stålarm.
    Maria L
    Maria L: Köpte en slags räk- och nudelsallad med bladspenat och något annat för ca 135 kronor på Arlanda. Jag älskar sallader och kan säga att detta var nog den sämsta sallad jag någonsin ätit över huvud taget. Det låg ett litet lager av allt som inte var bladspenat på toppen. Sen bestod burken av 3/4 bladspenat som dessutom var delvis blöt och ihopkladdad och inte längre färsk. Fy vad osmakligt och så dyrt för detta.
    Urban per christian T
    Urban per christian T: Hej! Vi var på ”pizzabuffe” i lördags och det var det sämsta och mest ohederliga sätt att lura folk jag varit med om. Det kom ut en eller två pizzor i taget en gång var 20:e minut. De tog slut efter 2 minuter varje gång. Mitt sällskap åt inte fläsk så jag fick tag i 2 slices under loppet av 1 timme och mitt sällskap fick ingenting. Det fanns inga vegetariska och ”färspizzan” kunde de inte garantera var nötkött. Vi betalade fullpris. Gick en timme senare jöttehungriga från buffén och åt på mc Donalds. Uselt!
  • Farhad S
    Farhad S: Otroligt girig företag . Köpte bilen och skickade handpenning. Fick tillbaka handpenning och la ut annonsen ingen fast dyrare
    Johan S
    Johan S: Väldigt otrevlig personal som behandlar sina kunder illa. Speciellt den gamla gubben som kan knappt göra sig förstod på svenska.
    Erika Ellika Theresia M
    Erika Ellika Theresia M: Superotrevlig personal och dålig service.
    Helle
    Helle: Skrev om detta redan 2014 men kommentaren togs bort. De gånger jag handlat lunch där så fick jag ena gången en överstekt burgare, och de andra gångerna helt understekta burgare som var råa inuti. Hoppas de fått bättre kontroll på köket nu, i vilken ordning burgarna ska grillas och serveras.
    Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Jag testade Hamburgerstugan 25/1-2020. Kan vara en av de sämsta burgarna nånsin tyvärr. Botten brödet hårt som en skorpa, smashburgaren bränd liksom baconet. Pommes frites rätt smutsiga, snubben som jobbade där pratar i tfn hela tiden. Tryffelmayon smakade definitivt ingen tryffel. Om detta hak ska vara ett av de bättre i Sollentuna är det riktigt illa.
    Peter B
    Peter B: Akta er för Derelict! Fruktansvärt dåligt till högt pris! Råvarorna kostar max 20 kr. Du får betala 1 000 kronor! Dålig service, urusel akustik och prisvärt kommer inte ens i närheten. Vilken besvikelse!
  • Janne A
    Janne A: Appen fungerar inte här, min mobilkupong togs bort men jag fick ingen hamburgare. Dem ville inte hjälpa mig.
    Anna K S
    Anna K S: Varför 1? Majoriteten av personalen var otrevliga. Smaklös kebab, inga av såserna smakade något. Köttet OK Tog 13 min tills att kebaben kom ut trots att det var en handmängd gäster. När vi redan väntat 8 min kom en flock gäster in. Då börjar kvinnan som jobbar på restaurangen reda kebab till en i kön trots att vi var före. Och ropar frågor till henne vad hon inte vill i sin kebab. Oprofessionellt! Aldrig mer går vi dit igen.
1...3637383940