Restaurang på Värmdö

8 rekommenderade restauranger på Värmdö kommun

• 2 omdömen
    Gunnar N
    Gunnar N: En väldigt trevlig krog med god och vällagad mat. Don ordnar alltid ett bord även då det tycks packat. Lika trevligt att komma dit med båt som med bil. Kan varmt rekommenderas
  • Driver du restaurang i Värmdö?

• 1 omdöme
    Katarina J
    Katarina J: Jättegod och vällagad thaimat!
  • mo d
    mo d: Den här resturangen måste vara sveriges bästa alltid fullt med folk men ändå skrämmande service tider. personalen är super trevliga och ser alltid ut och ha roligt och inte snaka om deras äntligen fredags meny whopper meal med king wings helt jävla underbart:) äter där nästan 3 dagar i veckan
  • 3 omdömen
    Karl G
    Karl G: Har besökt Artipelag säkert 10 ggr, t ex när jag har gäster brukar jag visa upp denna Värmdös stothet. Tyvärr blir det nog inga fler besök hit, då Artipelag har tagit bort buffén - museets höjdpunkt - från nedervåningen och istället förlagt den till övervåningen, där det alltid är fullbokat. Den som spontant bestämmer sig för att åka hit får därmed hålla till godo med smörgåsar i det matmässigt slätstrukna kaféet på nedervåningen. Så har det varit mina senaste två besök. Då det innebär en avsevärt sämre upplevelse för mig som besökare tackar jag för mig och avråder även andra från att åka hit.
  • 3 omdömen
    Linda B
    Linda B: Kanonfräscha sallader, gjorda när du ser på. Inget krångel, bara bra matlagning. Lite trist personal, men bra på det de gör!
  • 1 omdöme
    Joel J
    Joel J: Börja med en enkel lunch med utsikt över inloppet till Djurgårdskanalen och Strandvägens vackra hus. Därefter hyr du paddelbåt, kanot, cykel eller inlines. Djurgården gör sig utmärkt per kanot eller rullskridskor. Precis vid Djurgårdsbrons fäste ligger denna kombination av kafé, restaurang och uthyrning. Har du riktigt gott om tid så börja med en enkel lunch med utsikt över inloppet till Djurgårdskanalen och Strandvägens vackra hus. Därefter hyr du paddelbåt, kanot, cykel eller inlines. Djurgården gör sig utmärkt per kanot eller rullskridskor och om du är hyfsat duktig så hinner du se så mycket mer än de som väljer att promenera på Djurgården. Börja med en enkel lunch med utsikt över inloppet till Djurgårdskanalen och Strandvägens vackra hus. Därefter hyr du paddelbåt, kanot, cykel eller inlines. Djurgården gör sig utmärkt per kanot eller rullskridskor. Precis vid Djurgårdsbrons fäste ligger denna kombination av kafé, restaurang och uthyrning. Har du riktigt gott om tid så börja med en enkel lunch med utsikt över inloppet till Djurgårdskanalen och Strandvägens vackra hus. Därefter hyr du paddelbåt, kanot, cykel eller inlines. Djurgården gör sig utmärkt per kanot eller rullskridskor och om du är hyfsat duktig så hinner du se så mycket mer än de som väljer att promenera på Djurgården.
  • Björn W
    Björn W: Bra mat, bra service och en helt oslagbar miljö. Stockholms skärgård rules;)
  • Driver du restaurang i Värmdö?

• Katarina D
    Katarina D: Jättegod mat, trevlig miljö, avslappnad men effektiv service. Toppenbra på alla sätt och vis, precis så som du vill att en kvarterskrog ska vara! Enda minuset var att fisksoppan kostade 10 kr mer än vad som stod på menyn.