Elin K:
Här serverar de mat med stans bästa såser. En mycket mysig restaurng med bra läge och maten är guddomlig. Servicen är bra och man känner sig alltid välkommen när man kommer dit.
Jonas M:
Bra leverans av sport men dålig service och extremt långsamt kök. Det finns inga omständigheter som gör det rimligt att man skall få vänta över en timme på maten.
Anders K:
Bra mat som dom serveras i en något trist miljö och det finns bara en medioker buffé att smaka av. Tre rätter och ris uppställt. Dessutom var det tomt i ena när vi kom klockan 13.15 så egentligen fick vi bara två rätter att välja på. Dom smakade dock bra.
Anders K:
Besökte restaurangen på annandagen och visserligen var det en hel del folk i restaurangen, men personalen var arrogant, glömsk och slarvig. Fick fel grejer, fick påminna, byta ut och när vi fick all mat hade den första stått i nästan tio minuter och hade hunnit kallna. Trist, hoppas inte det fungerar så här för jämnan. Alla kan göra fel när man blir stressad men då får man åtminstone försöka vara trevlig och hålla humöret uppe.
Christian:
Vet inte vad det är som gör att det blir så mycket fel här jämfört med andra McD men handlar man i Drive-thrue'n så kan man nästan räkna med att något fattas när man kommer hem. Kanske personalen jobbar efter andra rutiner här jämfört vad som lärs ut inom koncernen? Hur som helst, kolla alltid att ni fått rätt mat innan ni åker! Maten kan man förövrigt inte klaga på - McDonalds är ju McDonalds så att säga...
Hugo B:
Sämsta skiten jag någonsin ätit, riktigt dålig frukost och lunchen är bara skit, personalen otrevlig osv osv.. ligger väldigt dåligt till tar mig flera timmar att komma dit. grönsakarna var i och för sig väligt goda speciellt gurkorna och tomaterna även deras mackor var goda, fast lite dyra.
Nizze:
Riktigt dåligt!
Maten var inte varm och grillspettet jag beställde smakade som att man tagit resterna från gårdagens grillparty och kört i Mikron.
Salladsbordet bestod av lite gurka, tomat och tinade grönsaker ur en sådan där påse frysta, tärnade grönsaker man köper på matbutiken.
Detta för 110 kr. Man förstår att de tar betalt i förväg.
McDonalds håller mycket bättre standard...
Bernt J:
Ja mina damer och herrar, vill ni uppleva landets i särklass skitigaste, gapigaste, minst serviceinriktade McDonalds då skall ni ta en tur upp till Angered. Att McDonald själva kan acceptera detta är oförklarligt.
Sarah B:
Stressad otrevlig personal. Extremt lång väntetid på maten. Ljummet Rosévin. En av de absolut sämsta Cesarsallader jag ätit. Torr kyckling, blaskig dressing och bränt bröd.
Emma C:
Löjligt långsamt och dåligt service. Fantasilös och dåligt kryddad mat (fick begära in kryddor och krydda kraftigt). Maten serverades i omgångar så att hälften var klara innan resten fick. Isvatten med citron blev rumsvarmt utan is och citron.
Vi fick gå fram och tjata på den privatsmåpratande personalen för att få beställa.
Kommer aldrig att äta där igen.
Carl-Emil Jerk S:
Under all kritik!...
Jag beställde en kebab rulle som hade en plast bit i sig ifrån någon förpackning, jag hoppas åtminstone att det bara var en... dem hade dessutom gjort fel i beställningen, jag ville inte ha någon lök och skulle ha stark sås men den jag fick var MED lök och mild sås.
Kommer aldrig att gå dit igen, och jag rekommenderar verkligen inte er som läser detta omdömet att göra det heller.
Johan M:
Det här företaget är mer än uselt. De passar inte avtalade tider och Esat Mujkic som driver den enskilda firman lurade till sig förskottsbetalning av min mammma och sket sen helt i att städa ur huset. Hans personal kan inte ett ord på europeiska språk och har inte fått några instruktioner i hur man skall genomföra en flyttstädning. Fönstren var inte putsade, spisen var inte rengjord, väggarna var inte dammade, golven var inte dammsugade eller våttorkade, fläkten låg isärplockat i köket, badkaret var nedmonterat, hyllorna till kylen låg lösa, alla vitvaror var avtorkade med en smutsig trasa så att de var alldeles grårandiga och matta.
Esat är en oseriös människa som bara är ute efter att blåsa folk på pengar.
De stackars arbetarnas förhållanden orkar jag knappast tänka på.
Nils W:
Total katastrof. Vi nappade på en meny med en stor skylt på gatan utanför: 59:- för en liten sub med kyckling, en liten läsk, samt en cookie. Men just den kycklingen var slut, då ville vi ha tacokött, men det var också slut, återstod någon vegetarisk samt nått med bacon.
Då tog vi "en annan sorts kyckling" istället, men priset blev då 67:-, utan läsk och kaka. Vi ville i alla fall ha en liten läsk men när vi beställde det fick vi istället automatiskt den dyraste läsken på menyn visade det sig i efterhand.
Det är nästan det värsta, hon i kassan visste ju vad vi ville ha, men hon passade på att lägga på ett par tior. Eftersom jag fick en halvliter PET-läsk som jag inte ville ha, frågade jag om jag kunde får byta den mot kaffe, och dricka vatten till maten istället. Men: det fanns inget gratis vatten, jag fick inte byta, samt kaffemaskinen var trasig i vilket fall som helst.
Jag frågade att eftersom kyckling och kött var slut, hon gav oss fel läsk, det inte fanns något kaffe och det blev mycket dyrare kanske vi kunde få en kaka på köpet. Men det fick vi inte.
Mackan var torr och slaskig på samma gång, och när vi äntligen var klara och skulle gå på toaletten kostade det 10:- per person.
Ett mycket dyrt och dåligt bottenställe, sätt aldrig er fot här! Jag kommer aldrig att gå till Subway igen i hela mitt liv.
PS: Personalen var INTE trevlig, men vi lyckades hålla oss trevliga trots allt.
Dan L:
Oklara priser! Ett pris på väggen, ett annat i prislistan och ett tredje i kassan, varje pris är lite högre än det förra.
Efter namnbytet har kvaliteten sjunkit
Ia Inga-Britt P:
Ett riktigt skitföretag som inte ens återkopplar på klagomål trots att även påminnelse utgått. Sämsta boende i ett riktigt sunkigt hus. Receptionister på det s.k. hotellet visste inte ens var huset låg som vi blev hänvisade till. Avråder bestämt någon att ha med syskonen Brånefelt att göra!
Eric B:
Vi var ett sällskap på 7 personer som skulle gå ut o äta, vi har hund så vi frågade om det var ok att ta med, och det var ok med dom.
Jag beställde kyckling, frågade noga om det var filébitar, fick till svar att det var blandat ben, filéer mm.
När maten kom in var det bara lårbitar, jag petade i mig det lilla köttet dom fanns.
Jag påpekade detta för servitrisen som erbjöd mig lite mer kyckling, då kom en fin filé in.
När vi ätit klart, druckit kaffe mm kommer kocken ut och säger att jag inte får mata hunden och sen beställa mer mat!
Jag trodde han skämtade först och skrattade, då blir han galen och kallar mig för utvecklingsstörd, galen mm.
Jag visade hunden, en chihuahua på 2,1 kg och frågade hur mycket han trodde hunden kunde äta?
Då började han berätta att han hade varit kock i 35 år mm mm och sa att jag omedelbart skulle lämna restaurangen och drog i min tröja
Hela sällskapet blev chockade och vi betalade och gick därifrån.
Ja ja, detta är min upplevelse av vårt besök, hoppas verkligen han hade en dålig dag bara.
All credd till övrig personal som var grymt trevliga.
Johan E:
Tyvärr ingen bra matupplevelse. Åt en pastarätt, men blev rejält dålig i magen en mycket kort stund efter och behövde omgående gå på toaletten. Det blir inget mer besök för min del där :-(
Fredrik E:
Otrevliga vakter, har slängt ut 2 i mitt sällskap med påstående att de var för fulla. Detta var rätt komiskt då de hade druckit 2 öl innan vi kom dit. Vi var dessutom 6 personer och samtliga välklädda och endast på gott humör. Den sämsta behandling jag någonsin fått på ett uteställe. När jag komfronterade vakten så hånflina dom mig rätt i ansiktet. Jag är fullständigt medveten om vaktens roll och stress men resten av stället var fullt med dygnpackade människor.
anders j:
Mycket dåligt bemötande! Beställde en hamburgare, tyvärr glömde jag och säga vilken storlek jag ville ha, å hon bakom disken la på den största och sa priset till mig, jag sa att jag bara ville ha en sådan för 40 kr, varpå tanten börja skälla som fan på mig att jag inte sagt vilken storlek jag ville ha, jag upplyste henne att hon kunde ju frågat mig då om jag inte tänkte på det, då började hon gorma och skrika att det borde jag ju vetat som kund och sagt med en gång vilken storlek, jag ursäktade mig igen å påpekade att om jag missade det så kunde ju hon ha frågat... Men hon var bara arg och otrevlig. Usch skall alldrig gå dit mer. Å dessutom så va inte hamburgaren god :( Ett riktigt stort minus!