Total katastrof. Vi nappade på en meny med en stor skylt på gatan utanför: 59:- för en liten sub med kyckling, en liten läsk, samt en cookie. Men just den kycklingen var slut, då ville vi ha tacokött, men det var också slut, återstod någon vegetarisk samt nått med bacon.
Då tog vi "en annan sorts kyckling" istället, men priset blev då 67:-, utan läsk och kaka. Vi ville i alla fall ha en liten läsk men när vi beställde det fick vi istället automatiskt den dyraste läsken på menyn visade det sig i efterhand.
Det är nästan... det värsta, hon i kassan visste ju vad vi ville ha, men hon passade på att lägga på ett par tior. Eftersom jag fick en halvliter PET-läsk som jag inte ville ha, frågade jag om jag kunde får byta den mot kaffe, och dricka vatten till maten istället. Men: det fanns inget gratis vatten, jag fick inte byta, samt kaffemaskinen var trasig i vilket fall som helst.
Jag frågade att eftersom kyckling och kött var slut, hon gav oss fel läsk, det inte fanns något kaffe och det blev mycket dyrare kanske vi kunde få en kaka på köpet. Men det fick vi inte.
Mackan var torr och slaskig på samma gång, och när vi äntligen var klara och skulle gå på toaletten kostade det 10:- per person.
Ett mycket dyrt och dåligt bottenställe, sätt aldrig er fot här! Jag kommer aldrig att gå till Subway igen i hela mitt liv.
PS: Personalen var INTE trevlig, men vi lyckades hålla oss trevliga trots allt.