Restaurang i Västra Götaland

Öckerö  (1 st)

Topp 25 restauranger i Västra Götaland

• 4 omdömen
    Katarina B
    Katarina B: Underhållning i form av orientalisk dans och en annan gång föreläsning från Röda Korset om flyktingar. Visserligen länge sedan, men jag vill minnas maten var god och betjäningen snabb.
  • Anders K
    Anders K: Fantastiskt lunchställe där man även kan hämta med riktigt god mat och ta med sig hem på kvällen. Då menar jag inte mat som man värmer i micron som smakar papp och plats utan riktigt, riktigt bra mat som smakar mumma på kvällen. Skrämmande bra personal som kommer ihåg en när man vart där ett par gånger. Enda stora nackdelen är att det är så populärt och blir sådana oerhörda köer vid lunchtid, ett nytänkande med köhanteringen hade gjort underverk för både kunder och restaurangens ekonomiska resultat!
  • Anders K
    Anders K: Trist miljö, men bra personal och riktigt god mat. Ligger lite fel jämfört med torget men maten gör det värt att ta en promenad. Man blir alltid mätt och aldrig besviken, dom håller en jämn nivå.
  • 2 omdömen
    C
    C: Fantastiskt god mat, troligtvis en av de bästa grekiska restaurangerna i Göteborg med omnejd. Pizzorna överraskar med fantastiska smaker! Lite stimmig lokal, så inget för den som önskar lugn och ro. Inredningen känns genomtänkt, dock lite dammig och i behov av uppfräschning. Ont om parkeringsplatser nära, men det finns gott om dem vid Sörgårdsskolan. Ett inglasat uterum eller uteplats med infravärmare hade varit pricken över i!
  • Anders K
    Anders K: Riktigt trevlig köttrestaurang. Superbra service från personalen utan att vara petít (det går med andra ord att prata med dom). Maten är riktigt bra, för en köttätande person så är detta ett höjdarställe. Lite rustik miljö och öppet kök sätter toppen över i:t
  • Lisa
    Lisa: God och billig mat men tråkigt och nonchalant bemötande av kvinnan i kassan.. Om det inte hade vart för maten hade jag aldrig gått dit igen.
  • 5 omdömen
    Alexander W
    Alexander W: Har aldrig ätit på detta ställe så jag kan inte uttala mig om maten, men däremot har man spenderat alledles för mycket pengar på deras drinkar! Eller det kanske man inte har för drinkarna är dom bästa i Göteborg enligt mig! Riktigt duktiga bartenders som vet hur drinkar ska blandas och dom har en bred repertoar. Kan starkt rekommenderas om man vill ha ett bra ställe att förfesta på eller om man bara vill sitta och chilla och dricka några drinkar en kväll! Dom är lite dyrare på sina drinkar än andra ställen, men hellre betalar jag 20 kr mer för en drink och får något som är riktigt bra! På en bar som denna så kan man lära sig uppskatta goda drinkar om man inte gjort det innan :)
  • 8 omdömen
    Katarina D
    Katarina D: Mc Donalds är det äckligaste som finns.
    Linnea I
    Linnea I: Käkade lunch på Barrique senast jag var på besök i Göteborg, maten var riktigt bra. Dessutom avslutades lunchen med en egen gjord våffla, vilket gjorde allt något bättre.
    Peter N
    Peter N: Ett trevligt kafé/lunchställe. God mat utan att vara exceptionell. Med hänsyn till lunchpriset (69:-) så är det mycket prisvärt. Väldigt trevlig personal plussar på betyget. Passa även på att ta en espresso med en god kaka till maten.
  • Larz A
    Larz A: Riktigt bra mat. Trevlig atmosfär, trevlig personal. Bra bar. Rekommenderas !
    David K
    David K: Kanongoda pizzor.
    Hanna S
    Hanna S: Snygg inredning, kul idé, helt OK mat. Något dyrt, och lite onödigt omständigt att boka.
  • Josefin A
    Josefin A: Bemötandet man får när man kommer dit är ett varmt och välkomnande bemötande. Portionerna är stora och rykande färska från köket i rummet bakom disken. Priset är lite väl i överkant men om man ställer det i proportion med var det ligger så tycker jag att det är helt okej.
  • Rebecca S
    Rebecca S: Alltid bra mat, trevligt bemötande
  • Alexander W
    Alexander W: Mycket god mat! Har både ätit där och köpt hem mat några gånger, fantastiskt gott och prisvärt. Priset är kanske lite högt för att kunna äta där mitt i veckan men om man vill lyxa till det lite så är det en bra restaurang. Det enda jag har att klaga på som gör att denna restaurang inte får en femma är för att personalen där kunde vara lite trevligare. Tycker du om indisk mat så är detta ställe helt klart värt att testa!
    Therése J
    Therése J: Äntligen har Stenungsund fått ett sushi-ställe som serverar GOD sushi. Lokalen är rätt så trist, ligger bredvid en mataffär, men personalen är trevlig så det väger upp. Man behöver inte vänta länge på att få maten. Risbitarna är precis lagom. Andra ställen kan de vara ENORMA, men det är en tugga. Väldigt gott! Rekommenderar starkt
    Emmeli A
    Emmeli A: Mysigt sommarcafé i anslutning till en mysig strandpromenad i Uddevalla.Har lättare luncher och goda efterrätter. mysig paus på promenad, dock lite onyttigt med...
  • Fredrik L
    Fredrik L: Brukar äta här. Är stort och ser nytt ut. Ofta renstädat och bra miljö. Kassapersonalen är trevlig och det går ofta snabbt att få maten. Maten brukar alltid vara fräsch vilket är bra. Hit går man lätt fler gånger om man gillar BK!
  • Roy

1 omdöme
    Catharina L
    Catharina L: Bäst helt enkelt. God mat och trevlig personal. Alltid något nytt på gång...
  • Hans A
    Hans A: Varje gång vi är i Göteborg går vi till Halta Lottas Krog och äter. Maten är toppen, priserna är bra och personalen är väldigt serviceminded. Som rökare (en av de få kvarvarande) är det toppen att kunna sitta ute och inta en god måltid och sedan få avnjuta en god kopp kaffe och cigarett. När man sitter ute har man bra utsikt över Redbergsplatsen där det alltid rör på sig. Rekommenderar Halta Lottas Krog till alla turister som besöker Sveriges framsida.
  • Jöran M
    Jöran M: Nära Hem har mycket god mat till ett riktigt vettiga priser. Modernt inrett och väl städat. Stämningen på stället är alldeles underbar och det är en del ungdomar på stället p.g.a. närheten till studentområdet. Om man har turen att bo där kan man dessutom passa på att bada nere i simhallen.
  • Emmeli A
    Emmeli A: Här har dom jätte goda pizzor och husmanskost, men bäst av allt är salladerna, det finns ingen som gör så oda inbakade kycklingsallader som Bella Mare. Dom har helt okej priser o storbilds TV när d är nått på gång så som byns fotbollslag i allsvenska. Värt ett besök och en testing av deras sallader!
    Christina M
    Christina M: Sun sushi bar i göteborg är helt klart mitt favoritställe i göteborg när det gäller sushi. Deras mat är fräch, god och väldigt vackert upplagt. Själva suchi urvalet är stort och man kan själv få komponera ihop sin meny, det känns mycket roligare än att äta de sorterna som man egentligen inte tycker lika mycket om bara för att de är med på 10 bitars menyn. (speciellt den där pankaks varianen.. vad är det egentligen, känner ingen som tycker om den) Miljön är också väldigt rogivande och det är skönare att sitta där än på många andra suschi resturanger som i prinsip bara är ett bord och två stolar. Dessutom är personalen väldigt trevlig och tillmötesgående.
    Johan J
    Johan J: Ett av de små trevliga kaféerna i Kungsladugård som serverar rejäla varma mackor från tidig morgon en bit in på eftermiddagen. Mycket personligt och med en trogen skara kunder. Gott och billigt. Ett ställe för den morgonhungrige.
1...56789...12