Janne J:
Vill du äta gott i centrala Göteborg (ett stenkast från Avenyn) är den här grekiska restaurangen ett givet alternativ. På jobbet var vi här och gladde våra smaklökar innan vi skulle se stand-up på Lorensbergsteatern. Det grekiska köket är inte dumt. När det är så vällagat som på Svarta Oliver är det något alldeles extra.
C:
Mysigt läge, prisvärd och god mat, och framförallt fantastiskt trevlig personal. Här känner man sig alltid välkommen! Gott om parkeringsplatser. Trevligt att både kunna sitta inomhus, utomhus eller i inglasat uterum. Nyligen renoverat och uppfräschat, men städningen, framförallt vid fönstren i uterummet, kunde vara bättre.
Emmeli A:
Här har dom jätte goda pizzor och husmanskost, men bäst av allt är salladerna, det finns ingen som gör så oda inbakade kycklingsallader som Bella Mare. Dom har helt okej priser o storbilds TV när d är nått på gång så som byns fotbollslag i allsvenska. Värt ett besök och en testing av deras sallader!
Hans A:
Varje gång vi är i Göteborg går vi till Halta Lottas Krog och äter. Maten är toppen, priserna är bra och personalen är väldigt serviceminded. Som rökare (en av de få kvarvarande) är det toppen att kunna sitta ute och inta en god måltid och sedan få avnjuta en god kopp kaffe och cigarett. När man sitter ute har man bra utsikt över Redbergsplatsen där det alltid rör på sig.
Rekommenderar Halta Lottas Krog till alla turister som besöker Sveriges framsida.
Jöran M:
Nära Hem har mycket god mat till ett riktigt vettiga priser. Modernt inrett och väl städat. Stämningen på stället är alldeles underbar och det är en del ungdomar på stället p.g.a. närheten till studentområdet. Om man har turen att bo där kan man dessutom passa på att bada nere i simhallen.
Joakim B:
Jag, min fru och min bror hade nöjet att besöka detta underbara ställe förra torsdagen. Vi hade bestämt att åka ner till Göteborg för att hälsa på familjen och passa på att ta en lunch eftersom min bror jobbar centralt. Det var han som kom med förslaget att gå hit.
Vi fick ett super fint bord vid fönstret och (här kommer första lilla missnöjet, därför ingen femma) det låg en fotostatkopia på menyn på borden som slängdes ner till oss. Vi gick och tog sallad och det är enkel och liten. Vi fick vår mat i rätt tid dvs när man hunnit äta både salladen och lite bröd. Vissa ställen sliter ju nästan bort en halv sallads tallrik och fram med lunchrätten. Maten smakade superb! allt var klockrent! Efter maten tog vi kaffe och där låg det små kakor i olika former och smaker. Mega plus för det!
Denna restaurang hade fått 5 recos om personalen hade varit lite bättre, endast det som drog ner det till en 4. Grabbarna som slängde fram menyer och vatten kannor var helt enkelt bara trötta på jobbet tyvärr.
/ Joakim
EMELIE L:
Detta ställe har den bästa club sandwich jag någonsin provat, ett trevligt ställe som även har uteservering på sommaren. Bra service och maten är så himla god. Priset ligger mellan 70-200 kr ungefär för de olika rätterna, men jag tycker det är överkomligt.
Christer W:
En "äkta" hamburgare är aldrig fel, och här får man ordentligt med mat och glass på sommaren. Personlig service, populärt ställe även vid lunchtid så ibland kan det vara långa köer.
Glad M:
Super-lunchbuffé, gott och snabbt, även vid avhämtning. Du betalar och får burkar och kasse att fylla. Fräscht och välbesökt. Nylagad och hela tiden påfylld mat i buffén.
Thomas A:
En av Göteborgs bästa Mc Donalds. Gör-trevlig personal, snabb expediering, go mat och rent och snyggt. Blir ofta bjuden på kaffe på maten, Uppskattat!
Fredric K:
En mycket trevlig restaurang och själva hotellet ligger flytandes i hamnen precis intill restaurangen. Mitt besök skedde vintertid i lugn och ro med is och snö. Sannolikt inte lika lugnt, men minst lika vackert sommartid.
Johan J:
Ett av de små trevliga kaféerna i Kungsladugård som serverar rejäla varma mackor från tidig morgon en bit in på eftermiddagen. Mycket personligt och med en trogen skara kunder. Gott och billigt. Ett ställe för den morgonhungrige.
Niada B:
Helt okej ställe med god mat till bra priser. Tacksam till de olika alternativen för matallergiker. Tråkigt när maten bara värms upp i mikron och lite sådär hastigt men det smakar bra ändå och salladerna är alltid goda.
Christina M:
Sun sushi bar i göteborg är helt klart mitt favoritställe i göteborg när det gäller sushi. Deras mat är fräch, god och väldigt vackert upplagt. Själva suchi urvalet är stort och man kan själv få komponera ihop sin meny, det känns mycket roligare än att äta de sorterna som man egentligen inte tycker lika mycket om bara för att de är med på 10 bitars menyn. (speciellt den där pankaks varianen.. vad är det egentligen, känner ingen som tycker om den)
Miljön är också väldigt rogivande och det är skönare att sitta där än på många andra suschi resturanger som i prinsip bara är ett bord och två stolar. Dessutom är personalen väldigt trevlig och tillmötesgående.