Andreas E:
Det är väldigt lätt att svepas med av att de håller så låga priser, men efter att ha hantverkat i några år så är det helt uppenbart att deras grejer är skräp. Visst, du kan köpa skruv och spik och sådant, men så fort du behöver något som kräver hållbarhet vid upprepat användande är Clas Ohlsons grejer bara skräp.
Köper du 20 borrar för 50 spänn så är de slöa efter 10 borrningar, så är det. Köper du bits eller skruvmejslar så är de nedslitna efter några gånger och går inte att använda. Alla deras elverktyg är skräp och fungerar bara om man har väldigt små krav på precision.
Mikael L:
Det är nu den 21:e december och Julförlaget har fortfarande inte skickat ut beställningen trots upprepade kontakter med kundtjänst. Sedan i måndags har de stängt telefonväxeln för säsongen och återkopplar inte på mejl.
Ironin i att ägarna Frescano Group även driver kundsupportbolaget ZupportDesk är påtaglig. "Verksamheten drivs av ett enkelt mål: att göra det lättare för dig att bygga starkare relationer med dina kunder."
Daniel B:
Bra och snabb service i butiken, däremot har jag inte beställt genom webshopen. Sanslösa prylar i butiken, synd bara att de inte har butik i city.
Jesper J:
Tyvärr skapade Stockholmsstad en ny drogscen tillsammans med Stadsmissionen i Maria Prästgårdsgata februari 2008.Tempo tvingades stänga på grund av de hundratals missbrukare som kom.Stockholmsstad använder 900.000.000kr i "arbetet med hemlöshet" varje år."Hemlösheten minsker INTE, men missbruket och kriminaliteten öker!Vi vet nu att det inte finns hemlösa.Ordet "hemlösa" har ersatt orden MISSBRUKAR, KNARKLANGER, ALKOLIST, LÖSDRIVAR och annat inom kriminell livsstil.För mera information: knarkmissionen@hotmail.com
pernilla m:
Äkta silversmycken med kristaller, stenar och andra naturliga material. Vissa smycken är helt otroliga! Jättegullig butik med bra vibbs! Butiken på Hökens gata är mycket större och har mer olika kristaller och stenar.
Kerstin H:
Har gått förbi denna butik många gånger, och tyckt att det ser för dyrt och "fint" ut. När jag äntligen gick in så var det ett enormt sortiment av svensk design och kvalité, och otroligt trevlig och kunnig personal. Priserna kan man väl tycka vad man vill om, men som någon sagt- det är inte dyrt, men det är mycket pengar..
Lighto G:
Jag är mycket nöjd med Clas Ohlsson på grund av att när jag har haft problem med något jag köpt hos er som inte har hållt så länge så har ni bemött mig på ett väldigt bra sätt och med bra service erbjudit en ny produkt utan krångel. detta är utmärkt kundvård. sedan har ni bra priser också (mall of Scandinavia)
tack vare detta rekommenderar jag er vidarebtill andra vänner /Mia
kajsa b:
Spännande, rolig och annorlunda affär. Har väldigt mycket roligt krims krams som man kan ge bort i present. Väldigt rolig affär att titta i även om man inte behöver något. Enda nackdelen är dock att det är väldigt dyrt.
Ingeborg A:
Tänk att äntligen kunna handla kläder med gott samvete och som är bra för ditt barns hud. Kläderna är roliga, bra service och ett enkelt system. Upptäck Ecoloco!!
Joakim L:
Jag verkar ha fått samma behandling som andra här. Beställer på sidan men pga fel på sida kommer fel variant på orderbekräftelsen (fel färg, blir samma oavsett vad man väljer). Försöker kontakta flera gånger utan resultat, men får svar direkt efter dålig recension på nätet. Trots mina tidigare mail skickar de ändå de felaktiga varorna så nu står jag här utan matbord alls och måste trassla med returer osv. Varför inte bara svara på mailen, och i vart fall reda ut misstaget innan varorna skickas? Tänker nu inte ta emot leveransen.
Zuzana S:
Vi har gjort affärer med de nya ägarna i många år och nu när de tagit över Drickomat var det en självklarhet att handla kaffelösning av dem.
Vi är så nöjda med våra 3 maskiner och den kvalité som de levererar.
Elina E:
ÖoB i Vällingby har en stor lokal där man lätt hittar det man söker. Här kan man fynda riktigt billiga saker till hemmet, bilen, båten eller bara köpa begnagnade militärkläder. För en gottegris som mig är ÖoB en guldgruva med billiga priser och stort utbud. Tyvärr är det svårt att hitta personal när man måste fråga om något, och hittar man någon kan de ofta inte svara..
Andreas E:
Helt ärligt, att det är Operakällaren som lagar maten är helt obegripligt. Det smakar inte gott och maten ser direkt oaptitlig ut i den insugna vakuumförpackningen. Köttbullarna ser ut att vara kokta och smakar kokta, deras kyckling och rosmarin-pasta smakar surt. Och så vidare.
Elina E:
ÖoB i Veddesta har en stor lokal, men det är inte lätt att hitta det man ska ha där. Man hittar ingen bra mening bakom var hyllorna står och det är inte alls logiskt här. Men här kan man fynda riktigt billiga saker till hemmet, bilen, båten eller bara köpa begnagnade militärkläder. För en gottegris som mig är ÖoB en guldgruva med billiga priser och stort utbud. Tyvärr är det svårt att hitta personal när man måste fråga om något, och hittar man någon kan de ofta inte svara..