Sjukgymnast i Stockholms län

Känner du dig stel eller har leder som ömmar? Spänningar i axlarna, värk i nacken eller överbelastning på t.ex. knä- eller fotleder kan ofta släppa med hjälp av sjukgymnastik. Hitta en sjukgymnast i Stockholms län och få ett individuellt träningsschema med övningar som är specifikt anpassade för dig och dina besvär.

Utövandet av sjukgymnastik, eller fysioterapi som det heter sedan 2014, kräver en legitimation och att en särskild utbildning genomgåtts. Tekniken innebär främst träning med olika typer av riktade övningar, men också manuell behandling, som t.ex. massage och stretching, och behandlar viss smärta och stelhet i muskler och leder. Sjukgymnastik är också en vanlig form av rehabilitering efter skada, sjukdom eller operation. Behandlingen bidrar till musklernas återuppbyggande och stärker lederna.

Här på Reco.se kan du läsa om sjukgymnaster i Stockholms län, eller i ditt närområde, och se vad tidigare klienter tyckt om behandlingen och mottagandet de fått. Vi har listat de mest aktuella och bäst rekommenderade sjukgymnasterna först, för att göra det lätt för dig när du ska hitta en sjukgymnast i Stockholms län som kan hjälpa just dig.

Sjukgymnast
Nacka  (1 st)

Topp 12 sjukgymnaster i Stockholms län

• 114 omdömen
    Sowvanee S
    Sowvanee S: 2018/08/21 Har varit och gjort hälsokontroll och träffade Sussane Sjöstad hon är jätte duktig och snäll. Har aldrig lämnat blodprov utan att det göra ont och har några hål i armen men hos Sussane var det perfekt en enda hål i armen.
  • 13 omdömen
    Gunilla W
    Gunilla W: Allt var toppen. Jag fick fin behandling.av min rygg och mitt ben
  • Elisabeth K
    Elisabeth K: Mycket bra bemötande och yrkeskunnig behandlare. Jag rekomenderar starkt Barkarby Wellness
  • Berit Margareta Elisabet C
    Berit Margareta Elisabet C: Blev snabbt mottagen. Trodde inte så mycket å besöket efter åratal av olika behandlingar och diagnoser. Efter ett par besök hohade det hänt under I min kropp
  • Agilokliniken - Kista

Verifierat företag
    10 omdömen
    INGEN SKALL BEHÖVA HA ONT I ONÖDAN!
    Ylva L
    Ylva L: Lätt att få tid. Jättebra personal. Noggran, trevlig, kunnig
  • 8 omdömen
    Soma B
    Soma B: Jag blev fantastiskt bemöt av Multi rehabs arbetsterapeut och fysioterapeut. Båda professionerna observerade snabbt mina besvär och behov på ett professionellt sätt. Det digitala mötet kändes också otroligt tryggt och effektivt i dessa tider. Det blir helt klart ett återbesök!
  • Ida L
    Ida L: Jag har gått hos Anna i 2 år och hon har verkligen förändrat mitt liv. När jag kom till Anna tränade jag flera timmar om dagen och åt knappt en brödsmula. Idag har Anna fått mig att träna när min kropp tillåter och gett mig en styrka jag aldrig förr haft. Hon har lärt mig hur viktigt det är med mat. Det som fått henne att lyckas är hennes otroliga kunskaper inom hennes områden och hennes sätt att puscha en framåt och alltid fånga en innan man faller. Anna är den första jag träffat som lyckas fått mig bra och då har jag inte träffat 1 eller 2 olika läkare och behandlare utan 21 eller till och med 22. Jag rekomenderar Anna till alla som är i behov av hjälp inom hennes områden.
  • 5 omdömen
    Carl W
    Carl W: Övningar behöver många tillbehör. Jag hade också sökt efter träningen verktyg för att öka mer komfort i mitt gym. Jag hade beställt några bra utrustning är från Kebocare. Dessa utrustningens är bra.
  • Nicole andrea D
    Nicole andrea D: Stegkliniken får högsta betyg av mig. Trevliga och professionella!. Rekommenderar mina vänner att gå dit om de har problem med fötterna. Nicole
  • Elina E
    Elina E: Efter en ny skada är jag åter tillbaka hos Rehabexperten. otroligt kompetent personal som lyssnar på patientens behov och anpassar schemat efter varje patients behov. Tycker om att personalen går runt under tiden man tränar och kollar hur det går samt föreslår ändringar så att rehabiliteringen ska gå så bra som möjligt. Rekommenderar Rehabeperten väldigt mycket!
  • Mats L
    Mats L: Har gått hos Anders ett halvår för ett krånglande knä och behandlingen har gjort mig mycket bättre. Verkligen värt att pröva om man är vidsynt nog att acceptera allternativa behandlingsformer.
  • Tülin T
    Tülin T: Jag skriver för att uttrycka min besvikelse över den senaste upplevelsen jag hade med er klinik. Ni bokade en tid för mig under er semester utan att skicka någon påminnelse eller kontakta mig för att bekräfta om jag kunde komma efter att er semester var slut. Jag förstår inte varför jag ska behöva betala för en missad tid när ni inte har ett system för att skicka påminnelsemejl, vilket andra sjukgymnaster gör för att vi inte ska glömma våra bokningar. På grund av detta kommer jag inte att fortsätta som patient hos er och jag kan inte rekommendera er till andra som har ett hektiskt schema. Det finns bättre sjukgymnaster och de informerar en dag innan om bokade tid. Rekommenderas inte!!!