Älskar detta ställe! Sofia är otrolig!
c/o Ryggkliniken
Sofia Rönn har varit Legitimerad Naprapat sedan 2012. I januari 2024 grundade hon c/o Ryggkliniken i Vasastan, Stockholm. Utöver sin naprapatlicens är Sofia också en licensierad massageterapeut och har diplomeringar som ashtangayogalärare, samt inom triggerpunktsakupunktur och dryneedling – en västerländsk akupunkturvariant....
13 omdömen om c/o Ryggkliniken
Jag är så nöjd med min behandlare Johanna. Har nu fått massage i flera år hos henne och hon får högsta betyg för behandling, bemötande o
Världens bästa behandling! Proffs uti fingerspetsarna. Hit kommer jag igen.
Finns ingen bättre naprapat än Sofia. Proffsig, kunnig och ödmjuk. Mina varmaste rekommendationer.
Väl mottagen av proffsig personal. Gabriella undersökte mitt knä ordentligt, jag fick en laserbehandling och döm om min förvåning när jag d
En väldigt mysig klinik där man känner sig väl omhändertagen med varmt välkomnande och proffsig behandling. Sofia som är naprapat är otroligt kompetent och inlyssnande för ens behov! Kan varmt rekommendera c/o Ryggkliniken!
Långvarig patient hos Sofia och blir alltid lika väl behandlad hos henne.
Duktig och professionell naprapat, Sofia och har hjälpt mig med ryggen i många år. Rekommenderas varmt!
Sofia är bästa naprapaten i Sverige! 🤗⭐️✨ Har haft Sofia som naprapat i 10 år. Hon spelar i en helt annan division! 🤗⭐️✨ Boka boka boka
Blev rekommenderad av familj som gått på behandling hos Camilla och när jag nu fick problem med ryggen bokade jag tid hos henne. Väldigt tre
Bästa Sofia! Fint bemötande och fantastisk skicklig. Delar gärna med sig råd och tips på vad jag kan göra för att förebygga framtida problem. Rekommenderas varmt !
Allt var toppen. Jag fick fin behandling.av min rygg och mitt ben
Väldigt trevligt och vänligt bemötande av kunnig personal som hjälpt mig att bli bättre i ryggen.
Alltid nöjd efter en behandling av Sofia. Hon är professionell och lyhörd, och kan alltid hjälpa. Dessutom får man råd kring vad man kan göra själv och orsaker till problemet, vilket jag uppskattar mycket. Rekommenderas varmt!
Lyhörd och personlig mottagning
Riktigt bra. En idrottsmassage som är värd namnet!!!
En Fantastisk Naprapat Jag har gått hos Sofia i 10år och hon har ALLTID löst mina problem Hon behandlar även min Fru och Dotter
Stockholms bästa Naprapat. 👏 Jag har provat väldigt många olika naprapater men är aldrig nöjd, tills jag träffade Sofia. Hon löser alltid mina nack och ryggproblem med bravur. Åker dessutom 16 mil, tur och retur bara för att få behandling av Sofia. Kan varmt rekommendera henne till alla.
Jag går en gång i veckan och alltid blir på det bästa sättet välkomnande Genom min rehab valde jag henne, knappt kunde gå eller röra min k