Robert V:
Mycket smidig!
Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet.
Allt var klart i tid och städat o snyggt.
Det blev bättre än förväntat.
//Ekeröväsby samfällighetsförening
Susanne S:
Engagerade och snabba på att svara.
Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
Jan F:
Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!
Ludvig L:
Jag anlitar Kumerius Mekanik vid smedsarbeten både privat och
för mitt företags räkning.
Torbjörn och Malin är alltid mycket tillmötesgående och engagerade och vill alltid nå högsta resultat på utförande och jobb !
Hög yrkesstolthet och precision .
Rekommenderas varmt !
Charito M:
Jag har varit där för att få telefon upplåst och fick mycket fin hjälp. Satte mig på fiket bredvid och blev hämtad när telefonen blev klar. Jag är supernöjd!
Berit L:
Jag blev förvånad när jag läste Kenneth Y´s inlägg om Sollentuna Smide. Jag har alltid blivit vänligt bemött. Dessutom har dom fantastiska varor till humana priser. Jag undrar hur Kenneth Y själv uppträdde när dom "Kastade på luren"?
"Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus"
tycker Berit L
Leif J:
Mycket bra arbete, men kroniska problem med att hålla avtalade tider. varning för deras fakturering, de tar. 1100:-/h för att köra genom stan med bil, dessutom sätter de upp städning av verkstaden på fakturan.
Thord R:
Kan ej rekommendera speedpro i Haninge sålde skeva fälgar en djungel att få det fixat samt centrum kåpor som inte passar levererade fel muttrar mm. Fälgarna är en andra sortering trots att jag betalade fullt pris.
Det tog ett år att få någotsånär jysta fälgar och centrumkåpor som passar jag hade även betalt för spinners men de fick jag aldrig.
Han vill ha hela summan betald i förskott som av mig uppfattas som hans privata konton
Man får ringa och tjata om när sakerna kommer han ringer aldrig och talar om när sakerna har kommit.
En gång hade han satt upp en sjuklapp på butiksdörren strax efter att en container kommit hem från USA fast han inte var sjuk.
För mig är han oseriös och vill bara tjäna pengar och struntar i kunderna trots det har han påkostade annonser i bl.a. Wheels.
Jag vill bara varna er som tänker köpa dyra grejor tänk efter först det bör finnas seriösare företag att göra affärer med.
Niclas B:
Jag vill varna alla för Östersmide. Vi blev blåsta av ägaren Alberto som utlovade att ta helhetsansvar och att ordna ett räcke som passar uteplatsen ovanpå vår entre. Leveransen skulle först ske mitten på januari efter mötet i december. Jag skulle börjat ana problem när jag aldrig fick någon ordentlig offert men när jag till slut fick mejla honom priset han angav verbalt samt att hans kulle leverera diill slutet av februari. Därefter gick det bara utför. Dels tog han aldrig ett ansvar för att måtta och kontrollera att räcket skulle passa utan jag fick själv ta måtten, sedan började bortförklaringarna .. “det var mycket nu”, … “nästa vecka”,.. “sant klart”,… till slut skulle leverans ske då var vi i maj. När han kommer och kånkar upp räcket så inser han att de spegelväns hela räcket. De fick åka hem och göra om. Sen kom han tillbaka någon vecka senare då hände han vänt räcket rätt men fötterna på räcket var fortfarande spegelvända så det passade inte. Fick åka hem igen. Sen saknades ett stag för att fästa räcket, han hade fel färg för att lacka igen rispor och repor som han åsamkat när de burit upp räcket, etc..
Sen ville han ha mer betalt…
Helt sanslös firma.
Sammanfattning:
1. Dålig kvalitet
2. Opålitlig
3. Kan inte passa tider
4. Lita inte på deras tidsuppskattningar
5. Handla inte av dem
Mili D:
Bröt av 2 skruvar på min baklucka som håller registrerings-skylten, åkte till årsta smide för att borra ut dessa skruvar, ena skruven borrade dem ut, när dem skulle borra ut den andra så bröt dem av borren och halva borren fastnade i hålet.
Slutade med att dem inte avslutade jobbet då dem inte fick ut borren samt massa förolämpningar då jag inte ville att han borrade hål i min baklucka utan att ta ansvar(rost).
Fick kommentarer som "självklart vill sådana som du inte ta ansvar" då jag försökte förklara för honom anledningen till att jag kom till han och inte gav mig på borrningen själv var för att slippa ansvaret ifall något skulle hända!
Då ifrågasatte varför jag gick till honom från början och inte till audi?
Skulle inte gå dit igen!
Anders N:
Dyra och med dåligt lager. Rostfritt får du ta med dig/köpa själv. Lokalerna är gamla, maskinerna likaså. Ändå tar dom riktigt bra betalt och skarvar friskt när du ber dom speca fakturan. Aldrig mer.