Snickare i Örebro

Karlskoga  (1 st)
Ljusnarsberg  (1 st)

Topp 6 snickare i Örebro

• Carolina P
    Carolina P: Proffsig plattsättning av litet badrum! Lyssnade in våra önskemål och kom med bra lösningar.
  • Ulrica C
    Ulrica C: Proffesionell in i det sista,noga och lyhörd på våra önskemål. Har gjort båda våra badrum samt bytt ut hela köket! Kanske inte den billigaste men resultatet väger tyngre.... Kan varmt rekommendera han till era kommande objekt!! Han heter Per.....
  • Robin K
    Robin K: Duktiga killar som befann sig på plats snabbt.
  • Tim Robin S
    Tim Robin S: Sajten ser ut som en avkomma från 90-talet och det andas bluff. Men skenet bedrar! De säljer spel till bättre priser än EA’s egen butik och övriga spelbutiker. Man får omedelbar leverans med en aktiveringskod som bara är att smacka in och ladda ner spelet. Har beställt spel från Eneba tre gånger utan problem.
  • Daniel S
    Daniel S: Akta er för Byggare Blomberg, otroligt dåligt arbete, orutin och oseriöst. Byggare Blomberg kom aldrig med något avtal, påbörjade jobbet och gjorde det dåligt, sen packade han ihop sina grejer och bara försvann. Han har sedan skickat en faktura på utfört arbete! Anlita aldrig denna kille för jobb!! ==== 2010-04-22 Byggare Blomberg ringde mig idag igen 9 månader senare och bad mig ta bort detta omdömme för anser det ej sannings enligt. Marcus kom med en offert, men den var ej fullständig, när vi bad honom komma med kompletterande uppgifter bla om vem som hade ansvar vid vissa försäkringsfrågor, så kom han aldrig tillbaka med någon mer offert, utan packade ihop sina grejer och drog. Han är även arg för att vi lånande hans bygg damsugare och städade med efter bygg damm, då denna maskin ej klarade detta och skar ihop tyckte han att vi skulle ersätta honom för detta...enl Byggare Blomberg så hade vi inte satt tillbaka filtret oredentligt, men det kom han inte med några bevis för, en byggdammsugare som inte klarar bygg damm....konstigt. Jag står fortfarande för att man inte skall anlita Byggare Blomberg, jag skulle aldrig rekomendera honom till någon jag känner!