Snickare i Jämtland

Topp 8 snickare i Jämtland

• Grund och Takteknik AB

Verifierat företag
    111 omdömen
    Välkommen till Grund och Takteknik AB - Vi bygger med omtanke för kund, personal och samhälle!
    Greger H
    Greger H: Vid byte av tak på vårt hus i Åre anlitade vi Grund & Takteknik i Östersund. Företaget gjorde ett mycket bra arbete, var lätt att få kontakt med vid frågor och funderingar. Ett mycket duktigt Team som utförde arbetet på kort tid och var lättsamma att ha kontakt med. Vi är mycket nöjda med både företaget och det arbete dom utförde. Kan varmt rekommenderas. Hans Dahlgren Alprosen 20 Tegefjäll
  • Jonas K
    Jonas K: En hantverkare man kan lita på! Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och någon man kan bolla med för att få till bästa resultat. Snabbt men även noggrant utförd renovering och håller tider som utlovas. Rekommenderas! Utförde renovering av kontor (golv, väggar samt platsbyggt hyllsystem med lådor)
  • Erik Andreas L
    Erik Andreas L: Ett fantastiskt arbete! Helrenoverade ett badrum. Arbete och samordning av alla arbetsmoment överträffade alla våra förväntningar. STARK rekommendation om någon vill bli 110% nöjd!
  • Per erik stefan A
    Per erik stefan A: Strålande arbete och effektiva grabbar
  • Patrik L
    Patrik L: Fantastiskt kunniga och hjälpsamma som går extra längden att vara behjälpliga. Rekommenderar starkt!
  • Leif  N
    Leif N: Bästa hantverkarna som har yrkesstolthet och ett gott humör samtidigt. Mycket nöjd kund!
  • Tobias B
    Tobias B: Efter ett år av Martin Timell hybris; "jag bygger hellre än bra" insåg jag att det är dags att söka hjälp. Den outröttliga optimismen i början av renoveringen, läs de första 12 månaderna, var över. Efter ett stopp hos banken ringde jag Johan på Action Bygg. Nu är byggdammet borta och lägenheten är klar att bo i. Inget mera stök och allt blev precis som vi vill ha det. Risken är att jag ringer Action bygg nästa gång jag ska hänga upp en tavla på väggen. Rekommenderas varmt.