Terese B:
Atio har flera gånger gjort jobb åt oss. Taket är bytt, altanen är ombyggd och köket renoverat. Jobben är ordentligt utförda och vi är väldigt nöjda.
Han kom när han sagt att han skulle komma, han gjorde de han lovat och till den kostnad han sa att det skulle kosta. Tillmötesgående och trevlig.
Linnéa T:
Väldigt nöjda med köksmontage av ett Marbodal kök med tillhörande snickerier samt golvbyte som Bertil utfört hemma hos oss. Ett trevligt bemötande, noggrant utfört arbete och smarta idéer!
Lars-ivar J:
Vi lätt göra en tillbyggnad av vårt hus tog offerten från br. Karlsen. Vi är mycket nöjda med deras arbete och kan rekommendera dem. Vi hade som krav att när arbetet påbörjades skulle det göras klart utan avbrott och det fungerade jättebra.
Robert N:
Vi har köpt nytt kök av Bergdahls och är mycket nöjd med utförande och installation. Dom är lätta att resonera fram kökets utformning med och finishen är perfekt. Allt blir precis som man vill ha det och till mycket rimlig kostnad!
Anitha R:
Jag kan verkligen rekommendera detta företag till Er som behöver en Byggare med helhetskänsla och högsta kvalitet. Har gjort flera jobb hos mig och jag är jätte nöjd. Kommer att anlita igen.