Snickare på Södermalm

10 rekommenderade snickare på Södermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Martina G
    Martina G: Jag lät platsbygga en garderob till min hall, som skulle passa in med befintliga överskåp i 50-talskänska. Är enormt nöjd med resultatet, som blev så mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig! Väldigt fint hantverk, otroligt skickliga, trevliga snickare och målare och allt funkade utmärkt. Är himla nöjd och skulle rekommendera firman till alla!
  • Driver du snickerifirma i Södermalm?

• Jonas Thür Specialsnickerier är det lilla snickeriet med storslagna lösningar. Välkommen!
    Ida M
    Ida M: Oerhört noggrann och duktig på att tillsammans med kunden komma fram till lösningar. Rekommenderas varmt!
  • ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • Mikael Johan W
    Mikael Johan W: Noggranna, bra kommunikation och seriösa. bryr sig att få både rätt kulör och rätt typ av färg på väggarna. Det var särskilt viktigt för oss med lättväggar. Repexpressen lade ner tid på att få allt rätt. Då vi har höga byggnader var det viktigt för oss att få tag på ett företag som är vana att jobba på höga höjder säkert, något repexpressen gör. vi är väldigt nöjda med deras insatser.
  • Christina J
    Christina J: Superbra service och resultat under flera år. Rekomenderat företaget till mamma och flera vänner. Alla har varit supernöjda! Boka i god tid, så att du får dina fönster rena och fina. Företaget har många bokningar - och kort om tider. Så boka långt i förväg dessa superduktiga fönsterputsare. Christina Jägerbäck
  • Sari K
    Sari K: You're simply the best - better than all the rest!!! Puss och kram från Sari Kemppainen (Blivande Strand)
  • Lena K
    Lena K: Anlitade HTO Bygg för en totalrenovering av mitt badrum. Allt fungerade utmärkt. De höll både utlovad tid och offererat pris. Är också mycket nöjd med resultatet.
  • Thomas J
    Thomas J: Lindborgs är bäst i stan! Jag har fått hjälp med att göra ett antal innerdörrar i gammal stil som ska passa ihop med befintlig interiör. Proffsigt bemötande och fina dörrar. Bra öppettider iom att man kan åka förbi före jobbet men kan bli lite duktigare på email svar!
  • Anna S
    Anna S: De gjorde vad de lovat och lite extra
  • Driver du snickerifirma i Södermalm?

• YALLDA Ä
    YALLDA Ä: Har idag fått en säkerhetsdörr installerat av Christian från Secor AB! Mycket professionellt kundbemötande och arbetet blev väldigt snyggt och proffsigt utfört med karmar, lister och trösklar till dörren! Supersnyggt jobb!