Snickare i Västertorp

2 rekommenderade snickare i Västertorp, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • Driver du snickerifirma i Västertorp?

• Tobias H
    Tobias H: Gör er själva en tjänst och anlita inte detta företag för annat än för rivning. De kan inte kommunicera, de kan inte ta kritik, de kan inte flytspackla (uppmätte nivåskillnad på +- 5mm på 2m längd), de kan inte bygga ett innertak, de kan inte lägga parkett (1-stav lades symmetriskt så varannan skarv hamnade på exakt samma ställe) och även målningen blev misslyckad då de målade på dammigt underlag. Då jag bad att de skulle skruva sockeln istället för limma, så limmade de ändå och skruvade demonstrativt skruv lite här och där väldigt fult utan plugg. Ett sovrum och en hall tog 6 månader för detta företag att slutföra. VD:n är även ihop med arbetsledaren och därmed i maskopi, så räkna inte med en enkel resa vid klagomål. Totalt värdelösa!