Nadia D:
Jag fick hjälp med en köksrenovering förra året! Snabbt, billigt, snyggt, professionellt och bra kontakt. Inga problem med någonting. Vi blev så nöjda att vi ringde upp igen för vidare arbeten av huset. Rekommenderas verkligen! Tack för hjälpen!
Ulrik S:
Både bra och dåligt
Vi köpte ett komplett kök på IKEA och anlitade Active på deras rekommendation. Hantverkaren (snickaren) var super, trevlig, snabb och kompetent. Även killen som gjorde vvs arbetet var mycket bra. Elektrikern däremot var vresig och gjorde inte installationen enligt instruktionen, han lyckades även koppla fel så att diskbänken blev strömförande (90 volt). När vi tog kontakt med Active och påtalade detta kom visserligen elkillen och åtgärdade felet men vi fick betala för körningen och tiden..Vi krävde Active på en ursäkt och kompensation i ett skriftligt klagomål. Efter två månader kom ett brev: Med en faktura! (utan reducering på priset) Active är mkt svåra att få kontakt med och ingen vill svara på frågor utan bollar dig bara vidare. Ursvagt tycker jag att man inte bemöter en kund som har synpunkter eller är missnöjd. Trots allt, köket är snyggt och allt funkar nu men jag tror inte att jag skulle våga rekommendera Active till vänner och bekanta.