Städhjälp i Göteborg

68 rekommenderade städfirmor i Göteborg kommun

Behöver du hjälp med städning hemma eller på kontoret? Vi på Reco.se tycker att det ska vara enkelt att hitta och jämföra de företag som erbjuder städhjälp i Göteborg!

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Sokol G
    Sokol G: Best company for cleaning Correct and time caming and finish work great💫👌
  • Driver du städfirma i Göteborg?

• Alexandra T
    Alexandra T: Mycket nöjd kund, har använt flyttstäd vid två tillfällen, en gång 2021 och en gång 2023 och båda gångerna blev jag trevligt bemött, de passade tider och städningen var betydligt bättre än vad jag hade gjort själv och som perfektionist är det att säga mycket. Väldigt nöjd och har rekommenderat dessa till vänner som också bokat och varit lika nöjda. Vid andra städet bodde jag i hyresrätt och fick direkt godkänt på städet, inga problem :)
  • Melina R
    Melina R: Har hjälpt mig med både flytt och städ och jag var super nöjd med deras tjänster
  • Marija A
    Marija A: Mycket bra och trevlig personal. Sällskaplig och noggrann. Särskilt beröm till vår städare. Hon är så härlig, snygg och punktlig. Kudos Purger. Vi kommer att fortsätta att samarbeta länge!
  • MOHAMMEDADNAN I
    MOHAMMEDADNAN I: Jag träffade aldrig men riktig städfirma som er. Lycka till fortsätt så. Jag rekommenderar att alla få hjälp från er.
  • Anne T
    Anne T: Snabba o effektiva jag ringde på morgonen o klockan tre hade dom hämtat mina grejer! Super nöjd!
  • taz t
    taz t: Golvvård... Mycket rutinerat och bra personal! Seriösa, anpassningsbara, noggranna motiverade killar som arbetar hel hjärtat. Rekommenderas varmt!
  • Johan Birger W
    Johan Birger W: Noggrann och punktlig firma med humana priser!
  • Nella L
    Nella L: Jag bokade en flyttstädning av min tvåa på Tjörn i slutet av december 2022 av Orange Städ. Mycket prisvärd städföretag. Fick möte av två killar som skulle utföra jobbet, väldigt trevliga bemötande personer. Tog några timmar men dem gjorde ett jätte bra jobb. Jag var väldigt nöjd med deras flyttstädning. Jag kommer boka dem igen i framtiden för flyttstädning. :)
  • Kristoffer Harr M
    Kristoffer Harr M: Veldig god service og hyggelig personal. Vi er fornøyde med resultatet etter vaskingen av leiligheten vår.
  • AMELIE K
    AMELIE K: Enklare sömnadsarbete - dåligt resultat, lite bättre efter reklamation men inte bra.
  • Martin
    Martin: Jag har anlitat HomeWork till och från under ett antal år, både för lägenhet och hus, och alltid varit supernöjd! Jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer!
  • Lars G
    Lars G: Dom var snabba, gjorde ett bra jobb. Tillmötesgående och kundfokuserade.
  • Anna M
    Anna M: Serviceminded, personlig och trevlig relation! Har hörsammat när jag haft synpunkter på städningen.
  • Marie Barbro Linnéa B
    Marie Barbro Linnéa B: Det verkar som att Långedrag Housekeeping utsätts för systematiska dåliga ”recensioner”. Ser liknande, kortfattade och generiska texter på olika sajter. Tråkigt! Vi har anlitat dem längre och de är FANTASTISKA! Då har vi erfarenhet av ett antal andra firmor också. De är proffsiga i sin kommunikation och personliga i mötet. Jag får känslan av att de håller kurser för sin personal i ”piff”, älskar att komma hem till vackert bäddade sängar o v mattor med gulliga mönster de gjort med dammsugaren i barnens golvmattor. Jag fattar inte hur! Oavsett, jag rekommenderar dem till alla jag känner!
  • Irina S
    Irina S: Varning ⚠️ Fick aldrig mina varor!!! E-mailadressen fungerar inte. Kommer att anmäla företaget till Konsumentverket (privat kund).
  • Ali A
    Ali A: UNDVIK!!! Beställde flyttstäd med checklista från hyresvärden som dom garanterade skulle bli godkänt. Det blev underkänt på över 10 punkter och dom vägrar stå för sitt misstag!
  • Driver du städfirma i Göteborg?

• Johanna A
    Johanna A: Städningen av golv har varit helt godtycklig, trots att vi har gjort utrymmen åtkomliga för städning, tex under sängar och badkar så har aldrig städning utförts där. Och om man nu väljer att plocka ur disk, varför placera saker där de uppbarligen inte hör hemma. Låt bli isåfall, det blir bara jobbigare för mig. Sätt inte in dricksglas bland tallrikar. Dessutom har ett antal föremål gått sönder helt uppenbart direkt kopplat till deras personalutövning får vi höra att det är vårt eget fel. Trots att deras personal erkänt att de har varit till skuld. En annan stor nackdel är att personalen varken behärskar svenska eller engelska. Jag har ingen chans till direktkommunikation. Jag har försökt att kommunicera med ledningen men blir bemött på ett ganska nedsättande sätt. Hemstädning ska vara en sevicetjänst som ska avlasta. För mig innebär det endast ångest, vad kommer jag hem till? Jag avråder från att köpa tjänster från detta företag.

Städhjälp i Göteborg

För att göra det extra lätt för dig att hitta den mest omtyckta städhjälpen i Göteborg landar de med bäst rekommendationer högst upp i listan. Oavsett om du letar efter någon som kan städa veckovis hemma eller behöver hjälp med flyttstädning är det enkelt att gå in och kika på vilka tjänster de olika städfirmorna erbjuder och var de håller hus. Dessutom kan du hitta kontaktuppgifter snabbt och enkelt, direkt här, och du slipper leta runt på flera olika hemsidor.