Det verkar som att Långedrag Housekeeping utsätts för systematiska dåliga ”recensioner”. Ser liknande, kortfattade och generiska texter på olika sajter. Tråkigt! Vi har anlitat dem längre och de är FANTASTISKA! Då har vi erfarenhet av ett antal andra firmor också. De är proffsiga i sin kommunikation och personliga i mötet. Jag får känslan av att de håller kurser för sin personal i ”piff”, älskar att komma hem till vackert bäddade sängar o v mattor med gulliga mönster de gjort med dammsugaren i barnens golvmattor. Jag fattar inte hur! Oavsett, jag rekommenderar dem till alla jag känner!
Housekeeping Långedrag AB
4 omdömen om Housekeeping Långedrag AB
Jag har lämnat in mina skjortor för tvätt i flera år. Grym service och trevligt bemötande. Väldigt prisvärt. Det enda förbättringspotentia
Usel städning, håller inte tiden, rekomenderas verkligen inte till någon att anlita detta bolag.. riktigt dålig service o leverans.
Detta bolag har förlorat all seriositet. Städningen är under all kritik och utförs av en anställd som ofta lämnar arbetet ofärdigt med ett resultat som är långt ifrån acceptabelt. Smutsiga ytor och slarvigt utförda uppgifter är nu vardag, vilket tydligt visar på bristande professionalism och engagemang. Det är uppenbart att företaget inte bryr sig om att leverera en hög standard av service. Jag rekommenderar starkt att undvika detta bolag tills de kan bevisa att de tar sina kunders behov och förväntningar på allvar
Köpte flyttstäd av vår Lght på 61kvadrat! När jag kontrollerade städningen var det kliniskt rent & luktade så gott!! Vår Lght har aldri
Hög svansföring, usla rekryteringar