Takläggare i Falun

4 rekommenderade takläggare i Falun kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Vi på Swedala Tak är experter på tak. Kontakta oss!
    Pernilla Kristina C
    Pernilla Kristina C: Vi kan inte ge annat än toppbetyg👍 otroligt trevliga och skickliga killar. Vår säljare Sebastian var väldigt tydlig och kändes pålitlig från första stund. Hade bra kontakt under hela jobbet. Takläggarteamet med Anton i spetsen gjorde ett grymt jobb. Allt perfekt. Bra info under hela processen. Ett extra plus var att dom använde våra lokala företag med transporter och allt material. Otrolig snabbt jobbat. Från första kontakt till start tog det bara nån vecka sen var allt fixat och klart efter ca 5 veckor. Som sagt kan verkligen rekommendera detta företag👍👍
  • Driver du takfirma i Falun?

• Mikael B
    Mikael B: Snabb återkoppling och ett besök bokat kort därefter. Ett prisvärt förslag gjorde valet enkelt. Jobbet gjordes snyggt och snabbt. Rekommenderas starkt!
  • Fredrik B
    Fredrik B: Takab har satt upp solpaneler på vår gård i storvik. All kontakt med om under arbetets gång har varit under all kritik. När jag ifåga satte placeringen av solpanelerna så var jag bara krånglig Arbetet gjordes delvis utan sele och ställning. Livsfarlig arbetsmiljö.
  • Driver du takfirma i Falun?

• Jan Mikael S
    Jan Mikael S: Riktigt oseriöst företag. Bytte tak samt köpte integrerade solpaneler i takpannorna. Säljaren kunde garantera minst 11000 kWh solenergi per år, de blir aldrig med än lite drygt 6000. Vidare så var takläggningen undermålig med tre läckage in i huset med dels spräckta spröjs pga väta liksom kakel som sprack i köket pga läckage där. Åtgärdades men de hade inte gjort några fel. Vad gäller solcellerna och det utlovade så menar de att de inte har ansvar för sina beräkningar. De kunde kompensera mig med att sätta upp extra solpaneler för att nå upp till 11000 kWh vilket lät bra tänkte jag tills de också meddelade mig att det skulle kosta 100 000 kronor (och då kostade själva takomläggning och solceller totalt nära 700 tkr). Så jag rekommenderar er att söka efter ett bättre företag. Inget kan ju vara sämre i alla fall. Uppdatering den 1/2 2025. Hade ett samtal med VDn i november 2024 som ville sätta sig in i ärendet och skulle återkomma men sen blev det tyst. Jag låter gnällig men när jag, med flera andra som jag varit i samtal med, på samma sätt blivit blåsta så måste man flagga för ett sånt här företag.