Takläggare i Solna

7 rekommenderade takläggare i Solna kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Villatakexperten

425 omdömen
    Villatakexperten utför takläggning och reparation i hela Stockholmsregionen och Uppsala. Vi har som målsättning att alltid leverera högkvalitativa till ett konkurrenskraftigt pris, något som i slutänd...
    Nicole S
    Nicole S: Jag rekommenderar verkligen villatakexperten. De har kundservice utöver det vanliga och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. De bytte tak på vår villa och garage, det gick mycket snabbare än vad jag trodde. (Jag hade tagit in offert ifrån ett annat bolag som byter rekordsnabbt på 3 dagar men då bygger de in allt det gamla och då var det hela 35% dyrare. Nu fick jag ett riktigt takbyte gjort och dessutom till ett mycket bättre pris.) Takbytet allt som allt ink ställningar tog endast 2 veckor vilket jag är nöjd med. Martin och Marcus återkopplade alltid direkt och var mycket seriösa under arbetet. Marcus kom flera gånger ut för att kontrollera att allt höll högsta standard. Takarbetarna städade undan efter sig varje dag och inte bara på slutet som många andra hantverkare gör. 5/5 stjärnor
  • Driver du takfirma i Solna?

• NICA TAK Entreprenad AB

77 omdömen
    Aistcon A
    Aistcon A: Vi är ett byggföretag som jobbar även med takarbete och när vi får beställning på papptak så anlitar vi Nicatak. De är duktiga på tätskiktsarbete och jag kan rekommendera varmt. MVH Anton Aistcon AB
  • Takdax

153 omdömen
    Takdax hjälper er med taket! Vi är specialiserade på tak och står för långsiktigt hållbara och täta tak. Service, trygghet och ansvar är våra ledord.
    Shahriyar Z
    Shahriyar Z: Jag anlitade detta företag när jag upptäckte en läcka i taket och behövde akut hjälp. Jag blev mycket imponerad av hur snabbt de agerade och löste problemet. Arbetet utfördes med hög professionalism och yrkeskunskap. Jag rekommenderar varmt detta företag och vill rikta ett särskilt tack till Gabi för den utmärkta servicen. A++++++++++
  • Vi kan allt om tak!
    Mikael J
    Mikael J: Proffesionellt, tydligt och punktligt
  • Rudholms Tak AB

29 omdömen
    Håkan A
    Håkan A: Mycket nöjd med utfört arbete. Bra och tydlig offert som visade vad som ingick, och inte ingick. Arbetet utfördes snabbt och bra. Riktiga byggställningar för säker arbetsmiljö. Städat och fint runt hus när de var klara. Seriöst företag.
  • Susann P
    Susann P: Anlitade Nymans Tak för byte av takpannor, läkt, papp, rännor, stuprör etc. Komplett tak. Mycket bra bemötande och erfarenhet av dem - från första mötet och genom hela projektet. De höll rent och snyggt under arbetets gång. De var punktliga och trevliga. Resultatet blev mycket bra. Utifrån mina erfarenheter kan jag verkligen rekommendera dem.
  • Driver du takfirma i Solna?

• Ulf G
    Ulf G: Uppdraget ännu ej fullgjort. Färdigmålning av vindskivorna återstår