Tandblekning på Norrmalm

4 rekommenderade företag inom tandblekning på Norrmalm, Stockholm

• 74 omdömen
    Ali F
    Ali F: Aquadental i Sollentuna, tandläkare Nawar, tyvärr han lyssna inte, han gör vad han vill.
  • Driver du tandklinik i Norrmalm?

• Ulf B
    Ulf B: 25 år med Rolf&Birgit. Behöver jag säga mer. Många skratt med de få riktiga tänder man har kvar. :-)Kul, roligt att återse en tandläkare??? Hallå!!!Dyrt är det, dessutom gör det ont ibland: MEN om... så är det till Rolf & Birgit man går...
  • Dag Benjamin Ardino D
    Dag Benjamin Ardino D: Mycket trevligt och professionellt bemötande. Man känner sig som patient trygg och väl omhändertagen. Centralt belägen mottagning. Rekommenderas varmt.
  • Driver du tandklinik i Norrmalm?

• Hans U
    Hans U: Jag kan varmt rekommendera Matilda Alvin! Hon är otroligt serviceinriktad, noggrann och alltid lika trevlig. Från första stund känner man sig väl omhändertagen, och både bemötandet och det professionella arbetet gör varje besök till en positiv upplevelse. Hon tar sig tid att förklara allt på ett lugnt och tydligt sätt, vilket gör att man känner sig trygg. Dessutom är kliniken modern och fräsch, vilket bidrar till en ännu bättre upplevelse. Bästa tandläkaren jag haft!