Tandläkare i Kristianstad

8 rekommenderade tandläkare i Kristianstad kommun

Letar du efter en bra tandläkare i Kristianstad? Perfekt, här kryllar det av tandläkare. Här på Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella tandläkarna i just ditt område just nu. Välkommen in!

Läs mer »
  • Tandkliniken Hammar

Verifierat företag
    96 omdömen
    Khaled M
    Khaled M: Jag fick Snabb hjälp av professionella läkare. Tack till Tandläkaren.
  • Driver du klinik i Kristianstad?

• 127 omdömen
    Johan R
    Johan R: Vid mitt senaste besök hade de förlorat sin f-skattsedel, så min egenavgift räknades inte in i högkostnadsskyddet. Detta fick jag reda på i ett separat brev från försäkringskassan i februari. Tandvårdsbidraget åkte också, jättekonstigt. Intressant att alla är så nöjda här, själv fick jag betala över 700 för en undersökning på fyra minuter plus några hundra för en polering de lovade skulle vara gratis. Ronny som inte jobbar där länge har varit den enda vettiga tandläkaren. Aldrig mer dit. Aldrig.
  • Emma Margareta Sofia P
    Emma Margareta Sofia P: Mycket bra som alltid. Elin är fantastiks
  • Kjell Göran Peter B
    Kjell Göran Peter B: Alltid lika trevligt att hit, bli bemött med stora leenden Vänlighet o stort kunnande Numera ser jag framemot att " gå till tandkliniken" Samtlig peronal får av mig Stor Guldstjärna
  • Selmon R
    Selmon R: Bra bemötande och jätte bra tandläkare! Rekommenderar starkt!
  • Katarina A
    Katarina A: En tandläkare med hjärta och dessutom stor kunskap och modern utrustning. Vi är mycket mycket nöjda med honom som tandläkare och trevlig är han dessutom. Rekomenderas /Katarina o Jonte
  • Josefin S
    Josefin S: Öppnade klinik på Gotland och tog sig an en stor kundkrets. Slog igen utan förvarning och lämnade folk med bokade tider. Många med dåligt lagade tänder. Har personligen dragits med sviter sedan dess, fått dragit ut en och snart två till.
  • Driver du klinik i Kristianstad?

• Anders S
    Anders S: Jan Svensson ligger långt över referenspriset. Han redovisar dessutom inte sin prisnivå/referenspriset som han är skyldiga till enligt lag. Han ger inte skriftliga kostnadsförslag. Han håller inte sina kostnadsförslag.Han ger inga undersökningsprotokoll, vilket är obligatoriskt sedan 2008. Värst av allt, tandläkare Jan Svensson har usel handhygien; han rengör inte sina händer ordentligt mellan patienterna, gissningsvis för att spara tid.

Tandläkare i Kristianstad

På Reco.se kan du ta de av vad tidigare kunder skriver om olika tandläkare i ditt område, du kan också se deras helhetsomdömen. På Reco.se strävar vi efter en gemenskap där vi tillsammans hjälps åt att hitta till de bästa tandläkarna i ditt område. Du kan själv bidra till den gemenskapen genom att gå in och skriva rekommendationer om de tandläkare du varit i kontakt med under den senaste tiden. Vi hoppas att du hittar en mottagning du gillar och en tandläkare som bryr sig om dig. Lycka till, önskar Reco.se!