Tandläkare i Västra Götaland

Letar du efter en välrekommenderad tandläkare i Västra Götaland? Suveränt, Västra Götaland är stort och det finns ett enormt utbud av tandläkare i området. På Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella tandläkarna i ditt område, oavsett vart i Västra Götaland du befinner dig. Välkommen!

I Sverige är det idag fri prissättning inom tandvård, det här innebär att priset varierar lite beroende på vilken mottagning du vänder dig till. Ett tips är därför att jämföra olika tandläkare innan du bestämmer dig för vart du ska gå. På Reco.se kan du ta del av vad tidigare kunder tycker och tänker om olika tandläkare i just ditt område, oavsett vart i Västra Götaland du befinner dig. Dessutom kan du själv gå in och skriva rekommendationer om de mottagningarna du varit i kontakt med under den senaste tiden. Vi hoppas att du hittar en tandläkare du trivs med och som du senare kan tänka dig rekommendera till andra personer i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!

Tandläkare
Alingsås  (1 st)
Kungälv  (1 st)

Topp 15 tandläkare i Västra Götaland

• Anna D
    Anna D: Snälla!!! jag som är tandläkar rädd behöevr verkligen förstående "läkare" som tar hänsyn till mina besvär. Det gjorde dom verkligen och var trevliga och frågade hela tiden hur de känndes osv :D bra bra bra!
  • Johan O
    Johan O: Väldigt väldigt trevligt bemötande. Fräscht och mycket smakfullt inrett. Trevligt personal och fina salar. Kunde dock vara billigare. Kan varmt rekommendera denna praktik.
  • Kristofer S
    Kristofer S: Anders och hans hjälpreda möter alltid med ett stort leende. Min tidigare mångåriga tandläkarskräck är som bortblåst. Fakturan blir inte billigare än tidigare men jobbet blir välgjort och jag betalar med glädje.
  • Sten G
    Sten G:
  • Mikael E
    Mikael E:
  • Emelie Linnea Susanne G
    Emelie Linnea Susanne G: Inte särskilt nöjd med behandling Fin klinik men personalen var oproffesionell
  • 3 omdömen
    Marianne J
    Marianne J: Perfekt bemötande, trevlig och kompetent personal
  • Michael S
    Michael S: Vill verkligen rekommendera tandhygienist Eva på Teamtandvårdsgruppen. Skicklig, lugn och proffsig. Tack!
  • Szofia J
    Szofia J: Tandläkaren som fattat att jag är en kund, inte patient! Glada miner, service minded, professionella. Kommer aldrig låta någon annan ta hand om mina tänder!
  • Marina C
    Marina C: Bedövar inte ordentligt och kan inte rotfylla.. Ska en tand dras får man åka till tand akuten.. Känner fler än jag som fått tänderna förstörda där.
  • Claudia D
    Claudia D: Har varit kund här i många år eftersom jag bodde precis bredvid och kan säga att personalen har en och annan sak att lära sig om kundmottagning. Alla gångerna jag varit där genom åren har de frågat mig varifrån jag kommer (ja, ja... Jag har en utländsk bakgrund, tack för att ni uppmärksammar det varje gång, men det blir lite uttjatat). Ofta kommenterar de mitt utseende också. Visst, det kan vara på ett positivt sätt, men jag slipper gärna det. Bara för att man har möjlighet att komma på besök kl 10 så betyder det inte att ens tid inte är värdefull - helst slipper jag vänta när jag kommit i den tiden jag bokat och framför allt slipper jag den nonchalanta attityden av tandhygienisten som frågar om jag kan vänta 5 min till utan att ens be om ursäkt för de varit sena. Hon verkade överraskad när jag sa att jag hade saker att göra. Jag undrar hur bemötandet hade varit om jag verkligen var arbetslös som de antydde... Ja, det är mycket som är minst sagt onödigt i deras kundbemötande... De flesta kunder slipper nog gärna dialoger som: "-rengör du mellan tänderna? -inte alltid - ja, det märks!!!" Jag kunde fortsätta... Dessutom fick jag betala för den "särskilt tidkrävande" varianten av behandlingen fast det tog 15 minuter. Lämnar 2 stjärnor för att tandlagningen som gjordes där har hållit i många år
  • Lars-gunnar P
    Lars-gunnar P: Gott bemötande bra arbete men prismässigt är det långt över ref.pris.
  • Elisabeth R
    Elisabeth R: Jag blev felbehandlad av en tandläkare under sommaren 2018 då han drog ut min tand som inte krävde någon som helst ingrepp, Tanden utgjorde en del av en bron och det blev ju inget alls fel på den. Detta var bara ett sätt för honom att visa sin höga ställning inför Socialtjänsten då de avslår de flesta ingrepp när jag hade rätt att söka ekonomisk hjälp Han sade det till mig att det är gentemot honom personlig ingrepp från Socialens egen tandläkare.Tanläkaren ville förstås tjäna pengar, oavsett metoden och att patienten får lida efteråt ,det brydde sig han inte om.Det gick lika bra att förstöra en patients utseende och alla metoder tycktes duga.Först ersätta den med en plastand,sen erbjuda implantat igen som jag skulle nappa på med tanke på rabatt jag kunde få,men ändå inte hade råd med.Under processen att omvandla rester av tanden till en ny ,onödig krona fick jag allvarlig infektion då jag blev tvungen att inta 70 stycken antibiotika på 1 vecka. Nu får jag leva utan tanden i munnen trots att jag brydde mig i hela mitt liv om mina tänder ,men tack vore eller på grund av denne sluge,lurige ,hänsynslöst behandlande" tandläkaren" lider jag varenda dag och kommer aldrig sluta tänka på detta jag fick uppleva när jag blev av med fullt fungerande tand.Jag har en tendens att lita blind på all slags läkarna,men verkligheten är helt annorlunda, fick jag erfara många gånger redan . . Han fick aldrig någon straff ,tyvärr ,då han blev inte anmält inom rymlig tid,som jag verkligen beklagar.Jag hoppas att han får sitt straff på något annat sätt och jag önskar honom det han verkligen förtjänar!
  • Pierre youssef S
    Pierre youssef S: jag skulle aldrig rekommendera listan är långt ...dåligt
  • Maria J
    Maria J: Har efter flera år av regelbundna besök insett att han lyssnar dåligt på vad patienten vill, talar t ex inte om att man har början till hål så att man kan behandla själv, vägrar dra ut visdomstand utan envisas med att laga om och om igen. Han vill tjäna mycket pengar med så lite ansträngning som möjligt. Välj en annan tandläkare!!!