Låt oss på MaxFix fixa allt ditt småfix i hemmet. Det du inte fixar, det fixar vi!
Liisa I:
En trevlig och punktlig fixare från MaxFix monterade två Ikea-kökskåp hos mig. Proffsigt! Även två spegelskåp i badrummet monterades med önskat resultat. Bästa hjälpen!
Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
Fredrik Göran Walter L:
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
På Alltreko Bygg är vår främsta prioritet att du som kund blir helt nöjd med vårt arbete. Därför lägger vi stor vikt på att bygga starka och förtroendefulla kundrelationer.
Marcus M:
Mycket varm rekommendation. Kändes väldigt tryggt och säkert från första mötet med Anders och en klar offert och förklaring kring vad som behövdes och inte behövdes göras samt vad som man inte visste eller behövde undersöka.
Vi bytte takpannor på parhus och hela processen var mycket effektiv och professionell. Säkra ställningar/tillvägagångssätt och mycket omsorg kring vårt hus/tomt och grannar. Effektiv, hjälpsamt, vänligt och punktligt team som jobbade hos oss. Mycket noga med att inte störa och att vara på våra villkor. Bra kommunikation innan och kring frågor under byggets gång och snyggt och prydligt städat efteråt.
Vi är jättenöjda och rekommenderar varmt och skulle absolut använda Alltreko Bygg igen!
Leif L:
Vi är mycket nöjda med RIH Måleri. Själva målningsarbetet blev utmärkt men det som verkligen gav mervärde var en bra och lyhörd dialog med bolaget innan, under och efter målningen för planering och hur vi hanterar tillkommande småarbeten och kompletteringar.
Vi rekommenderar varmt RIH måleri och kommer att anlita bolaget igen.
Sanna H:
Fredrik har fixat till spruckna väggar i min yogastudio i vårt gamla garage och i källaren, spacklat pigmenterat spackel och slipat i omgångar i vårt vardagsrum (samt målat hela taket).
Han har också målat fasaden på sydsidan med Falu rödfärg, det innebar att ta in en kollega och en byggställning.
Otroligt proffsig, kunnig, snabb och hur trevlig och tillmötesgående som helst!
Välsett familjeföretag med 17 års erfarenhet som hjälper dig med dina måleri- och golvtjänster!
Leif Olof Rickard H:
Fyra rum i min lägenhet tapetserades med mönster tapeter. Problem: Ett rum hade en gammal grov relieftapet. Flera väggar av betong visade sig vara buktiga. Jag önskade noggrannhet och kvalitet före lågt pris. Resultatet blev enastående bra! Tapetskarvarna är så gott som osynliga och mönsterpassningen är perfekt. Tapetseraren var under arbetets gång även lätt att nå och komma överens med. Jag kan med nöje rekommendera denna firma!
Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
Sara V:
Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid!
Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
Vi är din pålitliga måleripartner i hjärtat av Stockholm.
Dennis W:
Vi hade nöjet att anlita Svedbergs Måleri för att måla vårt hem, och vi är mer än nöjda med resultatet! Från första kontakt till slutlig finish har hela processen varit professionell och effektiv.
Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
Erik Johan S:
Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco.
Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över.
Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes.
Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande.
Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt.
Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
Anna B:
NF Måleri AB utförde målningsarbete i mitt kök/vardagsrum och hall på väggar och köksluckor.
Bemötandet av ägaren och målaren var vänligt och arbetet utfördes snabbt, med jättefint resultat.
Mina förväntningar överträffades, också vad gäller fakturan.
Sofia S:
Väldigt nöjd med Målartösen, enkel att komma i kontakt med och gjort ett fint arbete hemma hos oss. Skulle absolut vända mig till henne igen om vi ska måla om igen.
Gabriel M:
Genomförde en renovering av mitt kök och genomgående snickeri i min bostad. Var inget annat en helt nöjd av Dahlkar Bygg!
Väldigt kommunikativ, noga med sitt utförande och håller som lovat både efter tidsplan o standard!!
Helt över min förväntan och oerhört nöjd med deras insats!!!
Kjell Ã:
TYMC fick för några år sedan uppdraget att fasadmåla vår ”sportstuga” från 1930-talet. Samarbetet med företaget flöt på utan problem och slutresultatet blev utmärkt. Därför vände jag mig på nytt till TYMC när vi för några månader sedan behövde hjälp med ommålning och tapetsering av vardagsrum + kök i den bostadsrätt som vi hade köpt. Den trevliga projektledaren Micke W besiktade lägenheten och redogjorde tydligt för de arbetsmoment som väntade. Han återkom snabbt med en fastprisoffert som vi accepterade.
Efter första bredspacklingen av vardagsrumsväggarna uppstod det dock problem. Fukten från spacklet fick den befintliga tapeten att släppa i så pass stor omfattning att man fick riva allt och börja om från Ruta Ett. Därefter gick allt enligt plan, Vi fick ett mycket trivsamt vardagsrum med en mix av tapetserade och målade väggar samt ett elegant kök. Utmärkt kvalitet på jobbet rakt igenom.
TYMCs kalkyl för jobbet sprack säkert rejält, med tanke på merarbetet som tapetsläppet medförde. Men Micke W grumsade inte det minsta utan fakturerade enligt offerten.
Vi kan absolut tänka oss att anlita TYMC ännu en gång om behov av måleritjänster skulle uppstå.
Vår spetskompetens är badrumsrenoveringar och köksrenoveringar!
Henrik R:
Projektplanering och uppstart utan anmärkning.
Genomförande och detaljering enligt plan- utmärkt genomförande utfört med noggrannhet och precision.
Hantering av ändringar och följsamhet samt kostnadsmedvetenhet- utmärkt och med win-win för ögonen.
Garanti och tidsåtgång- enligt specifikation.
Kort sagt - om du som kund vill ha ett utmärkt genomförande med precision och tillförlitlighet - använd M9 bygg!
Premium Måleri utför alla sorters målerier. Kontakta oss gärna för en offert!
Kerstin L:
Min magkänsla kändes bra första gången jag träffade Thomas.
Väldigt bra, en professionell firma.
Det gällde fasadmålning av mitt hus.
Trevliga, noggranna och hjälpsamma killar (Sam & co).
Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera Premium Måleri.
Vi på Rz Måleri & Bygg har den kompetens som krävs för att alltid kunna leverera personlig service och resultat enligt överenskommelse. Dessutom garanterar vi att jobbet blir klart i tid.
Agneta N:
Målning av tak och väggar.
Jag blev mycket bra bemött och resultatet överträffade min förväntan.
Jag beställer gärna fler tjänster och känner stort förtroende för företaget.
Jag kan varmt rekommendera företaget.
INGER S:
Jag har anlitat Bodana AB för arbete med min uteplats som är 22 kvm stor.
De lade om hela min uteplats med mina gamla plattor som är ca 20-30 år gamla.
De gjorde ett fantastiskt fint arbete med mycket duktiga medarbetare.
Kommunikationen var utmärkt från offert till arbete med både den ansvarige och hantverkarna.
De reparerade också en mur med befintliga stenar längst min tomt. Där är också mina grannar imponerade.
Jag kan ge dom de bästa rekommendationer man kan ge, och behöver jag mera hjälp vet jag vem jag ska anlita.
Inger S
Emma E:
Vi är väldigt nöjda med Willmans Måleri! Trevligt bemötande, bra råd och tips, smarta lösningar, lätta att kommunicera med samt höll tidsplanen. Vi kände verkligen att vi kunde lita på Emil. Vi hade en speciell situation eftersom att vi inte var på plats där renoveringen skedde, men Emil var väldigt flexibel och kommunicerade väl med oss både på telefon och email. Vi fick bilder skickade till oss både löpande samt när arbetet var utfört. Kan varmt rekommendera Willmans Måleri och kan absolut tänka oss att anlita dem igen!
Adam F:
fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt.
Tack Nabil!
/Adam Farhoumand
Jennifer A:
Målning av tak, spackling & målning av väggar. Levde upp till alla förväntningar. Jag blev professionellt och trevligt bemött. Företaget levde absolut upp till mina förväntningar och mer därtill. Riktigt fint och cleant resultat. Nordisk yta AB kommer jag utan tvekan att anställa igen för renoveringsjobb!
Catarina H:
Filip på High and low painters ges de allra bästa rekommendationerna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
Jag anlitade Filip för fasadmålning med Kulturhantverkarnas linoljefärg av min trävilla från 1916. Mycket nöjd med både utförande och resultat. Filip är pålitlig, kunnig och noggrann. Jag har renoverat villan i över trettio år så jag har anlitat många hantverkare under åren och Filip är en av de bästa! Han tog noga reda på vad jag som kund ville ha utfört och på vilket sätt och inhämtade vägledning från Kulturhantverkarna om hur linoljefärgen skulle hanteras så att allt skulle bli rätt.
Det var ommålning av ca 200 kvm fasad med gul panel och vita knutar. Eftersom det var linoljefärg kunde målningen bara utföras i uppehållsväder under sommartid. Arbetet tog ca 200 timmar under med tvätt, skrap och strykning 2-3 lager, vilket är en rimlig tidsåtgång.
Önskar någon referensobjekt kan Filip kontaktas så lämnar jag adressen.
Vänligen
Catarina