Ingvar T:
Förra veckan hade vi bokat en taxi kl 7.30 för transport till flyget.
Eftersom jag hade bokat en ej ombokningsbar flygbiljett blev det ju nervöst när chaffören ringde kl. 7.30 och sa att han inte kunde hitta vår gata i GPS, vilket tyder på handhavandefel. Var är du då frågade jag. På flygplatsen svarade han och det tar ju ca en kvart att köra hit. Blev nervöst. Nu kom han efter ca 10min men var otrevlig och hjälpte inte till att lasta in bagaget. Under resan skrev han ut kvittot och försökte vika ihop med vänster hand vilket inte lyckades. Då släppte han ratten med båda händerna och även blicken på vägen vilket är helt oackceptabel och livsförligt. Skrämmande körning. Vi anlitar självklart inte detta taxibolag igen. Föraren var Muhammed Ali .
Maja Ottilia Hanna O:
Kommer 40min senare än avsagd tid och lovar billigare pris för att senare lura än på det dubbla! Har kunnat lita på dem tidigare men ej senaste halv året!
Roger H:
Kundupplevelse City taxi Skellefteå .Bokade bil för att ta oss flygplats 6/1 2025 Falmark 06 45 ingen taxi kom.Var tvingade att egen bil till flygplats .Idag den 8 januari 2025 ringer firman oss när vi är Thailand,alldrig mer denna taxi firma Lägg ner . Roger/B-I
Anna Christina B:
Blev lovad fast pris från A till B på 250kr, fick ist betala 400 utan vidare förklaring.(chauffören svarade otrevligt på frågan hur det kom sej??)
Föraren tilltalade inte oss på hela resan (2 kvinnor) Den som beställde bilen var man.
Kommer rekomendera alla jag och min familj känner, som tidigare anlitat Fadi ofta, att bojkotta detta företag!