Tidningar i Vasastan

9 rekommenderade företag inom tidningar i Vasastan, Stockholm

• 6 omdömen
    Haruna M
    Haruna M: Nja tycker de är lite dyra faktiskt, då handlar man hellre sin manga någon annanstans.
  • Driver du tidningar i Vasastan?

• Sara S
    Sara S: En otroligt allmänbildande tidning som belyser viktiga frågor på ett bra sätt. Trogen prenumerant sedan flertalet år tillbaka.
  • 1 omdöme
    Elina E
    Elina E: Jättebra förlag med många bra tidningar på sina axlar. Några av tidningarna du kan läsa som kommer från LRF Media är bl.a Land Lantbruk, Lantliv, Drömhem och Trädgård och den nya tidningen Hemtrevligt. Tidningarna är oftast väldigt trevliga att läsa, ofta med väldigt fina bilder och artiklar. Jag har många av dessa tidningar och jag älskar de jag har.
  • 8 omdömen
    Mats Stefan H
    Mats Stefan H: VARNING!! Teckna inget abonnemang där.. dom fortsätter dra pengar fast du avslutat.. går inte att meila dom om du inte har "mina sidor" vilket i mitt fall togs bort när jag för 6 månader sen sa upp abbonemanget... Bedrägeri!!
  • Amanda E
    Amanda E: Aktiespararen är en bra, intressant och lärvärd tidning för den som gillar aktier och fonder eller ekonomi och näringsliv i stort. Tidningen ges ut av Aktiespararna där man även kan bli medlem och ta del av fler aktiviteter på temat aktier och ekonomi. Tidningen utkommer en gång i månaden och innehåller alltid läsvärda artiklar och reportage.
  • JIMMY E
    JIMMY E: Bonnier har satt i system att bjuda på gratis prövo-perioder som är väldigt svåra att avbeställa. Lyckats man väl avbeställa någonting så slarvar dom helt enkelt bort ärendet och skickar vida ärendet till inkasso. Ganska uppenbart att dom satt detta i system.
  • JIMMY E
  • A
    A: Tidningar till överpris, säljer mängder av "infotainment" till enorma summor årligen. Ändå är de svartlistade hos fackförbunden för att betala några av branschens sämsta ersättningar till sina skribenter. Skribenter får inget extra för bilder och förväntas även göra saker som egentligen är redaktionens uppgift, utan extra ersättning. Det händer att jag köper någon av tidningarna (de ger ut jättemånga av tidningarna som man hittar på Pressbyrån), men då skäms jag faktiskt lite.
  • Driver du tidningar i Vasastan?

• Inga-lill J
    Inga-lill J: Skit! Beställde på webshopen, betalade och har en månad senare inte fått varan. Försöker ringa - inget svar. Provar mobilen - nonchalant svarar fanskapet "det är ingen idé att du talar in ett meddelande för jag lyssnar kanske av en gång i månaden". Det är företagare det! Aldrig mer! ABSOLUT INGEN REKOMMENDATION!!!