Tobak i Västra Götaland

Trollhättan  (1 st)
Borås  (1 st)

Topp 11 tobaksaffärer i Västra Götaland

• Elham A
    Elham A: Fint miljö, bra varor och service och trevliga personal.
  • Leif B
    Leif B: Alltid trevligt mottagande och hjälpsamma mot alla kunder! Toppenservice!
    Elin G
    Elin G: Bra utbud, och oerhört trevlig personal. Rekommenderas varmt.
  • 2 omdömen
    michael b
    michael b: Mycket trevlig butik med bra godissortiment och lågt pris. Speciellt om man köper minst ett kilo är det billigt och de har dessutom alltid färskt och fräscht godis.
  • Johan J
    Johan J: Espressobar med stort cigarrutbud, de får dock njutas utomhus nuförtiden. Glad och trevlig personal tar hyggligt snabbt emot beställningarna, priserna var i det vanliga övre skiktet. Lite oväntat avskalad miljö men med stammiskänsla, go utsikt från skyltfönstren och en enkel uteservering med närkontakt till alla flanörer på Järntorget. Helt enkelt ett ställe för kaffe med utsikt över det växlande folklivet, här kan man sitta ett bra tag, vilket är passande för den tid det tar att ta sig genom en cigarr.
  • 3 omdömen
    4-frukt 4
    4-frukt 4:
    Erik N
    Erik N: En nära och bra belägen affär där man kan köpa något då man väntar på bussen/spårvagnen. Finns allt möjligt såsom godis, kaffe, bullar och tidningar. Dock om man vill ha ett bra pris på saker så skall man nog inte söka sig hit då pressbyråer inte alltid har speciellt bra priser
    Helena O
    Helena O: Pressbyrån har dyrare priser än andra kedjor, men tillgängligheten är dock stor. De har utbud av det mesta som kan behövas för olika tåg och bussturer. Det är god service och det som man köper håller en godkänd kvalitet.
    Saso F
    Saso F: Bolaget har endast mail och svarar ej när man reklamerar en vara. Så det är runt hörnet garanti som gäller hos dem.
  • Jörgen M
    Jörgen M: Det här är en butik jag funderat över vad fan de håller på med igentligen. Den överlever enbart pga sin lokalisation mitt på Järntorget. Under fem års tid jag har bott här har de aldrigt haft någon trevlig personal. Ögonkontakten kommer kanske ibland, nästan frånvarande. Ibland funderar jag på om de har checkat ut redan. Seriöst, jag har senaste åren hellre gått till kiosken tvärs över vägen allt oftare. Även om jag kanske missar mitt byte av spårvagn. Men ibland hinner jag inte helt enkelt och jag brukar jämt villa ha min kopp kaffe här på vägen hem. Framför allt när det är kallt. Så det händer kanske 4-5 gånger per år att jag mot alla odds går in här. Varje gång hoppas jag på ett leende. Jag försöker alltid vara trevlig själv. Men nej då. Så frågan är varför just denna butik alltid har opersonlig personal. Arbetsmiljön? En butikschef som igentligen borde arbetat natt och som städpersonal och aldrig ha någon kundkontakt? Ett tips, gå till Expressohouse på Centralstation. Visst andra förutsättningar i miljöperspektiv. Men helvete vilken bra personal. Vilken arbetsplats som helst kan kännas jävligt om du inte bjuder till som personal själv. Kom igen!
    björn l
    björn l: Vilken sooopa som tog ut v75 raden den där conny. vilket skämt sista gången jag köpte där