Trafikskola i Östersund

3 rekommenderade trafikskolor i Östersund kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från trafikskolor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Yorusalem Weldemichael S
    Yorusalem Weldemichael S: Jag tyckte verkligen att det var en jättebra upplevelse att köra med Lulens trafikskola. Personalen är trevliga och snälla, och de har alltid ett varmt och vänligt bemötande. Det känns verkligen att de bryr sig om sina elever och vill att man ska lyckas. När det gäller att lära ut är de pedagogiska och väldigt kunniga. De förklarar tydligt och har alltid tålamod, vilket gör att man känner sig trygg när man lär sig köra. Om man gör ett misstag så säger de inte bara att man har gjort fel, utan de förklarar exakt vad som var fel och varför man inte ska göra så. Jag tyckte också att risktvåan var jätterolig och lärorik. Förutom allt detta så är personalen väldigt roliga att vara med. Man känner sig avslappnad och glad under körlektionerna, vilket gör att det inte bara känns som ett "måste" utan som en rolig och positiv upplevelse. Jag rekommenderar verkligen Lulens trafikskola till alla som vill ta körkort!
  • Driver du trafikskola i Östersund?

• Monica N
    Monica N: Dåligt kvalitet på lektioner och lärtillfällen. Ingen koll om eleven är redo för uppkörning. Ofta sen till lektioner, bortkastade pengar.
  • Driver du trafikskola i Östersund?

• Erika s
    Erika s: Tar in mer elever än dom kan hjälpa, man får vänta i månader innan man kan köra. Får hoppa runt med olika lärare pga lite tider, alla lärare kommer med olika bedömningar ... Oproffsigt , bättre om dom är ärlig och säger att dom är fullbokad