Sofia S:
Wasa Sweden AB får ett stort plus för sin lokalisation, i centrala Fjugesta. Företaget har länge varit en arbetsgivare för folk på orten, och stöder på så sätt samhället. Man möts alltid av trevligt folk, då man kommer i kontakt med dem, och är alltid tjänstvilliga. De är inte rädda för att finna nya lösningar, om ett problem uppstår. Företaget rekommenderas varmt för dem som är etablerade i assescoarindustrin!
Anna Katarina E:
Besökte Calletex idag och skulle handla till fyra olika projekt. Det första var att jag ville ha hjälp att köpa mudd till två olika tröjor. Jag frågade mannen i kassan om hjälp med det jag skulle handla. Han svarade "vi får se". Jag blev förvånad över svaret och förtydligade mig. "jag behöver hjälp att välja mudd till de tröjor jag har med mig". Han pekade och svarade att muddarna är vid vita hyllan och att jag kunde välja själv. Två gånger åkte jag på nobben att få hjälp att välja mudd/välja rätt färgnyans till de tröjor jag hade med mig. Både jag och min man var paffa över bristen på service och hur han inte brydde sig om att dra in affären. Så jag gick därifrån utan muddarna. Jag fick inte heller hjälp med vilket material man har i grytlappar eller samtal kring lämplig varmt material till djurtäcket jag skulle sy. Kommer aldrig någonsin tillbaka till er igen.