Olga A:
Jag har sådan tur att kunna betygsätta den fantastisk butik först!! Jag blev bemött på ett fantastiskt sätt, vänligt och varmt, man kände sig välkommen verkligen! Hjälp erbjudits men inte var butiksbiträde på hela tiden ;) Mycket bred utbud och bra priser! För dig som söker inspiration och fräscha inredningsdetaljer - din lösning ligger i Levande Hem! Kolla i min blogg - har bilder därifrån http://www.mammatillungar.blogspot.com/
MVG+ från mig till Levande Hem!
Emma J:
Liten superb antikbutik i utkanten av Lunds centrum. Här hittar man de sötaste sakerna, ofta riktigt prisvärt. Silversmycken, spetsklänningar från sekelskiftet, delikata handskar, serviser, klockor och allt möjligt.
Kerstin A:
Du ska handla här när rea erbjud i denna butik. Då ska du satsa på handdukar och lakan, bedset. Det är oftast 50% och då gör du fynd då det annars är rätt så dyrt om du jämför typ med IKEA´s urval inom sängkläder. Bra kvalitet på deras ting jag köpt här. Tål tvätt iaf deras urval gällande lakan, påslakanset. Sir Henry är ett bra märke när det gäller handdukar de tål tvätt många ggr. Så, den är ett bra köp för den som är ute efter badlakan och vanliga handdukar. Även gardiner finns. Men, eftersom jag är kräsen handlar jag inte just detta här längre. Har tröttnat på färgutvalet. Hemtex får 3/5 recos.
Maria J:
Har fått ett dåligt bemötande som jag uppfattade rasistiskt av personalen på Hemtex ToppenGallerian kvällen 1/11. En sur tant som varken var tillmåtesgående, tillräckligt kunnig eller lösningsorienterad. Förfärligt bemötande.
Martina G:
Dåligt! Bokat 2 månader innan, uppger först att de va 1 timme sena, sen ytterligare 1 timme sena pga chaufför problem. Då fick vi avboka och lösa det själv kl 4 på natten!!
Rekommenderar inte!!
Paul W:
Hemtex är en bottenkörd affärskedja.
Hemtex är de som gav BLUFF-REAN ett ansikte, eller bild av en bluff-affärskedja om man säger så.
Att köra ständig rea i år efter år, utan att det var lägre priser, fick tom den dummaste att till slut ana fejket.