Allt funkade bra och Cecilia var lyhörd för våra önskemål. Hon tog hand om allt och det kändes tryggt och bra i en ovan situation.
Kinds Begravningsbyrå AB
Nära dig när du behöver oss. Varje begravning är unik, precis som varje liv. Vi tar oss tid att lyssna på era önskemål och behov, vilket gör att vi kan skräddarsy ceremonin så den verkligen reflekterar den avlidnes personlighet och livshistoria. Oavsett om det handlar om specifika musikval, blommor eller teman, är vi här för...
5 omdömen om Kinds Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2022
Mkt bra bemötande och försökte inte sälja på en massa (inte vad vi förstod i alla fall)
Bra och snabbt bemötande från första kontakten. Vet inte om jag hade mer förväntningar än att dem skulle vara professionella, och det var det intrycket jag fått. Dem tog hand om min Mors begravning och allt runt omkring.
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling vid frågor. Alla våra önskemål gick att lösa på ett bra sätt. Vi har anlitat Kinds begravningsbyrå till 2 begravningar under året som gått.
Jag har anlitat Kinds begravningsbyrå vid flera dödsfall, senast min fars begravning för ett år sedan. Anna gjorde ett mycket gott arbete! Gott bemötande, personligt engagemang, goda råd, klara besked, lyhörd för önskemål och funderingar. Trots sorgen kände jag mig så trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Annas kunskap, erfarenhet och engagemang tillsammans med våra önskemål och insatser resulterade i att allt (dödsannons, begravning, minnesstund, tackannons, minnesalbum och urnsättning) blev ett fantastiskt fint och "positivt" avslut för pappa.