Alltid proffesionell och vänlig
Kiropraxis
Välkommen till Kiropraxis! På Kiropraxis har vi som målsättning att hjälpa människor i alla åldrar att uppnå en långvarig rygghälsa och förbättrad livskvalitet genom modern kiropraktik baserat på naturvetenskapliga principer samt aktuell forskning. Hos oss får alla patienter en fullständig konsultation och grundlig undersökning...
148 omdömen om Kiropraxis
Sedan starten hos Reco 2022
Oerhört kompetent, inlyssnande och ett mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Har fått ett bra bemötande,blivit lyssnad på och fått den hjälp jag behövt
välkomnande och kunniga, inger ett stort förtroende efter tre besök med behandling oklart vad mitt problem med ryggen är!
Har fått otroligt mycket hjälp för min värk av en mycket engageradkunnig och professionell kiropraktor! Kunde inte vara mer nöjd!
Tydligt och respektfullt bemötande gav mig trygghet . Skicklig kiropraktor med erfarenhet och kunskap
Toppen bra var Thomas! Rekommenderas starkt!
Mkt trevligt bemötande och lyhörd för det jag behöver hjälp med! Kunnig och skicklig inom sitt område.
Blev jättebra bemött. Detta var min första behandling och kiropraktorn gick igenom hela kroppen. Han berättade vad han kände och jag fick förklaring till min nu onda rygg. Fick bra tips på övningar. Han bad mig återkomma om jag kände att jag behövde flera behandlingar om det var så att ryggen inte blev bättre efter mina övningar. Så jag är verkligen nöjd med denna klinik!
Jag blev bemött på ett trevligt sätt och fick bra information om hur han skulle kunna hjälpa mig med mina ryggproblem..
Bra o professionellt bemötande. Jag får hjälp med min smärta och tips på övningar för att stärka muskler.
Flexibel, lösningsfokuserad o pedagogisk i sin diagnostik och behandling 👌
Kände mig lyssnad på och det kändes som personalen var kunnig. Sökte för att få hjälp med stelheten i kroppen.
Thomas är duktig, lätt att ha att göra med, noggrann och jag upplever att han vet vad han gör. Han försöker leta grundorsaker och inte bara knäcka rätt.
Mycket bra och professionellt. Besvären återkommer men det blir fortsatt behandling.
Jag får verkligen hjälp med mina problem. Det känns redan bättre efter 3 gånger.
Bra bemötande och jag blev hjälpt av behandlingen
Verkade vara kunnig inom sitt yrke.Blev kanon bemött
Professionellt bemötande, förklarar på ett begripligt sätt både bakgrunden till symtom och vad som ska göras.
Bra bemötande! Blev tillfrågad om förväntningar, och fick dem uppfyllda. Rimligt arvode. Ärendet var svår smärta i ländryggen, blev så gott som smärtfri! En dålig vrist blev fixad "en passant"...
Trevligt bemötande, förklarar lite hur det funkar. Har blivit bättre i rygg och nacke. Sökte för ont i rygg och nacke och det har blivit bättre, men det har tagit sin tid och det är en del kvar.
Behagligt bemötande, Thomas är duktig och informerar om behandlingen. Har verkligen hjälpt mig. Rekommenderar verkligen om man behöver hjälp med nacke eller ryggproblem
Vänligt bemött. Tålig lyssnare och har hittills brytt sig om mina besvär och försöker hjälpa mig må bättre. Jag hade inga förväntningar.
Ett vänligt mottagande. Hade förhoppning om en förbättring. Efter 3-4 behandlingar kände jag en förbättring.
Är mycket nöjd med allt från bokning av tider till behandling! Bra förklaringar över vad som kan vara felet och vad själva behandlingen gör.
Fick snabbt service och hjälp
Har känt mig välkommen och fårhjälp med mitt problem så att jag är
Positivt och bra på alla sätt. Bra bemötande, och bra resultat av behandling. Reckommendreras.
Trevligt och professionellt bemötande.
Noggrann genomgång initialt. Tillmötesgående. Blir sakta bättre. Kunde möjligen berätta vad som händer i kroppen från gång till gång, om man känner någon förändring o vad det beror på. Håller tiderna👍
Jag blev mycke trevligt bemött. Efter många års besvär sökte jag hjälp med min rygg. Mina förväntningar var inte så stora då jag prövat mycke. Jag har fått hjälp med behandling och övningar för att stärka min scoliosrygg. Jag tror att jag en dag känna mig bättre och starkare
Professionellt bemötande. Noggrannhet och problemfokus. Superbra kiropraktor. Fått hjälp av Kiropraxis efter 20 år med snedställningar och värk. Fått etn mycket bättre tillvaro när jag tränar enligt ordination och går regelbundet hos Kiropraxis🙏
Sökte för ont i nacke samt sk gamnacke. Har upplevt att mina nackproblem blivit mycket bättre efter behandlingarna. Kan varmt rekommendera besök hos Kiropraxis.
Upplevs kompetent, och inte heller fokus på att mjölka på pengar. Utan själv avslutat behandling när han inte upplever mer förbättring
Mer ont i ryggen nu, vet inte hur ni lägger upp era behandlingar men att jag skulle få försämrad ryggstatus var inte förväntat.
Bra bemötande o kunnig kiropraktor, har känt att det blivit bättre. Hade problem med höft o bäcken
Gick på besök för ett par år sedan. Första besöket gick bra men efter det betalade jag fullpris för 5-10 minuter per besök. En gång kom jag in, han hjälpte med nacken i typ 2 minuter, sedan sa han att vi var klara och ville att jag skulle hosta upp ~700kr
Lyhörd och kunnig! Jag har fått bra hjälp med flera problem jag haft med kroppen i flera år.
Trevligt och proffsigt bemötande och duktig i sin professionella roll Har blivit mycket bättre i min rygg efter behandlingar och rekommenderade hemma-övningar
Bra bemötande och fix av höft och rygg.
Tomas har hjälp mig att minska min smärta i axlar och nacke som jag inte trodde var möjligt när jag gett upp hoppet.
Jag blev hjälpt av behandlingen. Bra systematisk undersökning av problemet, bra på att alternera behandlingen för att komma åt problemet som var komplext. Dessutom fick jag hjälp med ytterligare småproblem som funnits ett tag, detta utan att jag sökte för det utan bara nämnde dem i förbifarten.
Bra bemötande från första stund, kunnig, trevlig, behandlingarna gör skillnad. En "livlina".
Vänligt, professionellt och kompetent bemötande av duktig kiropraktor.
Lugnt och bra mottagande tar sig tid och ger en bra behandling.
Bra bemötande och proffsig behandling.
Känns väldigt kunnig och hittar exakt det som känns fel i kroppen. Omtänksam och har varma händer.
Mycket proffesionellt bemötande och utförande behandling. Högsta betyg. Rekommenderas.
Mycket professionellt och trevligt bemötande. Thomas är mycket kunnig och har hjälpt mig att verkligen förstå vad problemet är med min rygg. Jag kan verkligen rekommendera Kiropraxis.
Bra bemötande och fått bra hjälp! Väldigt duktig och kompetent!