Klaververkstaden

Klaververkstaden

www.klaververkstaden.com
  • BadgeTwoYears
4.9

Jag är utbildad pianotekniker och dragspelsreparatör både på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Accordion Craft Academy i Castelfidardo, Italien. Sedan 2018 har jag stämt och reparerat pianon, flyglar och dragspel runt om i Sverige. 2019 valde jag att flytta tillbaka till Dalarna, efter att ha spenderat 20 år utomläns/utomlands,...

48 omdömen om Klaververkstaden

Sedan starten hos Reco 2023

Allan P
Skrev om Klaververkstaden

Ett fantastiskt noggrant genomfört arbete mitt Dragspel bättre än nytt . Kan rekommenderas på de varmaste. . Mvh Allan

Stort tack Allan för omdömet! Lycka till nu med ditt fina dragspel 😊🪗🎶

Daniel L
Skrev om Klaververkstaden

Jag har anlitat Klaververkstaden för undervisning av dragspel och jag är mycket nöjd det. Daniel är lugn, metodisk och pedagogisk.

Svar från Klaververkstaden

Tack Daniel för omdömet! 😊 Bara att höra av dig när du är redo för nästa lektion 🪗🎶

Stefan S

Bra service trevligt bemötande

Tack Stefan! Lycka till med dragspelandet 😊🪗

Ragnar O
Skrev om Klaververkstaden

Justering av stämning för piano. Det var lätt att boka. Personligt bemötande och snabbt åtgärdat.

Tack Ragnar! 😊 Lycka till med pianot nu 🎹

Katarina L
Skrev om Klaververkstaden

Väldigt gott bemötande, imponerande kunnande! Jag kan varmt rekommendera detta företag, mitt gamla piano blev som nytt!

Svar från Klaververkstaden

Tack så mycket Katarina för det fina omdömet! 😊 Så roligt att höra att du blev nöjd. Lycka till med musiken nu så ses vi igen framöver 🎶

Erik G
Skrev om Klaververkstaden

Våra pianon låter fint igen! En noga och bra pianostämning har genomförts. På återseende!

Tack så mycket Erik! 😊 Vi ses och hörs snart igen 🎶

Gunhild L
Skrev om Klaververkstaden

Blev vänligt bemött och Daniel är jättetrevlig och hjälpsam. Lämnade in ett över hundra år gammalt dragspel för renovering och resultatet blev verkligen jättebra.

Svar från Klaververkstaden

Tack Gunhild för det fina omdömet! 😊 Så roligt att du ville bevara och renovera ett så fint gammalt instrument! 🎶🪗

Sven E
Skrev om Klaververkstaden

Fick en väl genomförd reparation på mitt dragspel som jag trodde inte var möjligt, därtill samtidigt pianostämning, detta till enligt min mening ett hyggligt pris. Fick ett bra o proffsigt bemötande från början. Så förväntningarna infriades, kan därför rekommendera Daniel Andersson o Klaververkstaden!

Stort tack Sven! 😊🙏 Lycka till med dragspelet och pianot nu 🎶🎹🪗

Allan L

Bra bemötande Bra resultat Kan rekomenderas

Stort tack Allan! 😊🙏 Hör av er när det börjar bli dags igen 🎶🎹

Nils B
Skrev om Klaververkstaden

Service-minded, väldigt kunnig och en mycket trevlig erfarenhet. En gammal Taffel i en bergsmansgård som behövde en genomgång och att stämmas. Mvh/ Nils-Olof

Svar från Klaververkstaden

Tack så mycket Nils-Olof för det fina omdömet! 😊🙏 Lycka till med ert vackra instrument 🎶

Michael W
Skrev om Klaververkstaden

Hej Daniel och jag är bekanta sedan tidigare så det var roligt att träffa honom igen i sitt nya yrke. Jag har ett gammalt piano (över 100 år) och trodde att det skulle vara svårt att åtgärda en del fel för att stämma pianot. Daniels metod att stämma på gehör tyckte jag var spännande. Jag kunde höra hur nogrannt han jobbade med utmaningarna och han lyckades fixa pianot så att det nu är en fröjd att spela igen. Han ' tramapde aldrig i klaveret' utan tvärtom var lugn, tålmodig och mycket kunnig.

Svar från Klaververkstaden

Stort tack Michael för det fina omdömet! 😊 Det var väldigt trevligt att träffas igen efter alla dessa år. Lycka till med pianospelandet nu så ses vi snart igen 🎶🎹

Katarina H
Skrev om Klaververkstaden

Mycket nöjd. Bra utfört arbete.

Tack så mycket Katarina! 😊 Hoppas att ditt piano håller stämningen bra nu 🎶🎹

Tova H
Skrev om Klaververkstaden

Daniel var väldigt trevlig och professionell! Levde upp till alla tänkbara förväntningar. Han stämde upp vårt gamla Bechstein-piano som jag ärvt. Det har flyttats flera gånger och var i stort behov av lite proffsigt omhändertagande.

Svar från Klaververkstaden

Tack så mycket Tova för omdömet! 🙏 Hoppas att ditt fina Bechstein håller stämningen nu 😊🎶

Inger H
Skrev om Klaververkstaden

Mycket bra service och goda råd runt mitt instrument! Rekommenderas till andra som behöver hjälp med sina dragspel!

Tack så mycket Inger! 😊 Lycka till med dragspelandet 🪗🎶

Gunnar Karl Erik S

Proffsigt, lärorikt och trevligt

Tack så mycket Gunnar! Lycka till med pianospelandet i sommar 😊☀️

Erik G
Skrev om Klaververkstaden

Ett mycket bra utfört jobb av en trevlig och punktlig pianostämmare. Jag är jättenöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Daniel!

Tack för den fina rekommendationen Erik! 🙏 Vi ses snart igen! 😊🎹

Tage E
Skrev om Klaververkstaden

Ett mycket trevligt bemötande av en super trevlig och kunnig Daniel Tack för all hjälp Tage

Svar från Klaververkstaden

Tack så mycket Tage! Så glad att jag kunde hjälpa till 😊 Lycka till med dragspelandet nu 🎶🪗

Hillevi M
Skrev om Klaververkstaden

Daniel på Klaververkstaden stämde mitt piano och gjorde det väldigt skickligt. Jag kan verkligen rekommendera Klaververkstadens tjänster.

Svar från Klaververkstaden

Tack så mycket Hillevi! 🙏 Är så glad att du är nöjd 😊🎶 På återseende!

Eva-charlotte S
Skrev om Klaververkstaden

Noggrann, proffsig och trevlig.

Tack så mycket Lotta! 😊🙏 Vi ses snart igen 🎶

Marion J
Skrev om Klaververkstaden

Proffsigt och inkännande. Lyssnar både på kund och klaver. Trevlig stämning!

Svar från Klaververkstaden

Stort tack Marion! 😊🙏 Som sagt är det bara att höra av dig när din vackra flygel behöver lite kärlek 🎶🌷

Lars-Erik V
Skrev om Klaververkstaden

Min upplevelse av Daniel Andersson och Klaververkstaden har varit väldigt positiv. Det inkluderar såväl telefonsamtal och personliga möten som utförd stämmning av mitt dragspel.

Svar från Klaververkstaden

Tack Lars-Erik för det fina omdömet! 😊 Hoppas att spelglädjen flödar nu när du tar upp ditt fina dragspel 🎶🌻

Annette S

Trevligt bemötande Kunnig Noggrann Mycket nöjd med resultatet

Stort tack Annette! 😊 Lycka till med musiken 🎶🎹

Evelina H
Skrev om Klaververkstaden

Daniel reparerade mitt gamla dragspel som bl.a. saknade knappar och läckte luft i bälgen. Supertrevligt bemötande, bra pris och allt har gått smidigt! Rekommenderas! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stort tack Evelina för omdömet! 😊 Lycka till med dragspelsövandet! 🪗🎶

Kerstin L
Skrev om Klaververkstaden

Enkelt att mejla och boka tid. Daniel var trevlig och proffsig och mitt piano är nu välklingande och spelbart igen. Jättenöjd och glad

Tack för det fina omdömet Kerstin! Stort lycka till med pianospelandet nu 😊🎹

Per-Erik P
Skrev om Klaververkstaden

Trevligt besök, nogrann stämning av flygeln som blev riktigt bra. Efterfrågade lite råd om optimering av instrumentet, snabb respons så nu går vi vidare.

Svar från Klaververkstaden

Stort tack för omdömet Per-Erik! Så roligt att du blev nöjd 😊 Vi ses snart igen.

Annika H
Skrev om Klaververkstaden

Snabbt och trevligt bemötande och nu ett nystämt piano.

Tack Annika för omdömet och för de supergoda bullarna! 😊 Låt musiken flöda 🎶

Christine C
Skrev om Klaververkstaden

Daniel har suttit och reparerat och stämt pianot under fyra timmars tid. Jag borde ha bjudit på fika! Pianot låter mycket bra!

Tack för omdömet Christine! Så roligt att du blev nöjd 😊

Eva H
Skrev om Klaververkstaden

Daniel var mycket trevlig och noggrann. Kunde inte varit bättre!!

Tack Eva för det fina omdömet! Hoppas att ni får mycket glädje av musiken 😊🎶

Alexander G
Skrev om Klaververkstaden

Jag köpte en Concertina som var lite ostämd och behövde få lite annat fixat också. Daniel var jättetrevlig och gjorde jobbet snabbt och jag är jättenöjd med resultatet. Priset för kalaset var också mycket överkomligt. Jag rekommenderar Klaververkstan varmt!

Stort tack Alex för det fina omdömet! 😊🙏 Lycka till med musicerandet 🎶

Wivi S
Skrev om Klaververkstaden

Jag fick snabbt tid för pianostämning. Mycket trevligt bemötande och stor hjälp.

Stort tack för ditt omdöme! Lycka till med musiken 😊

Anders N
Skrev om Klaververkstaden

Mycket trevligt möte! Pianot blev bra!! Det gör vi om igen!

Tack så mycket! Vad roligt att höra 😊

Birgitta K
Skrev om Klaververkstaden

Jag ville ha mitt piano stämt. Allt funkade bra Enkelt att boka tid och behövde inte vänta länge. Allt gick bra.

Svar från Klaververkstaden

Tack Birgitta för omdömet! 😊🙏 Lycka till med musiken.

Mari A
Skrev om Klaververkstaden

Jättenöjd! Trevligt bemötande och stämt piano

Svar från Klaververkstaden

Tack Mari! Så roligt att du blev nöjd 😊 Lycka till med musicerandet!

Teresa W
Skrev om Klaververkstaden

Tog kontakt via mail för att få mitt piano stämt. Bra resultat: pianot är som nytt! Allt igenom proffsigt och vänligt bemötande. Snabb respons och problemfri bokning. Jag rekommenderar varmt Klaververkstaden! MVH Teresa

Svar från Klaververkstaden

Tusen tack för ditt omdöme Teresa! Hoppas att du får mycket glädje av ditt nystämda piano 😊🙏

Gun F
Skrev om Klaververkstaden

Kontakten med klaververkstaden och Daniel var allt igenom positiv Blev uppringd och vi bestämde dag och tid för ett besök. Nu är mitt piano stämt och åtgärdat och jag kan spela på det igen. låter det illa nu så beror det inte på pianot utan på mig, som är lite ringrostig. Rekommenderar klaververkstaden med 4 stjärnor. Ger aldrig full poäng då det ställer alltför stort krav på utföraren. Mvh Gun Fjärrstrand

Svar från Klaververkstaden

Stort tack Gun för ditt omdöme! 🙏 Hoppas att pianot håller stämningen bra nu. Lycka till med musiken 😊

Pirkko T

Trevligt professionell pianostämning

Tack så mycket Pirkko! 🙏 Lycka till med pianot 😊

Therese O
Skrev om Klaververkstaden

Daniel gör ett suveränt jobb. Rekommenderas varmt!

Stort tack för omdömet Therese! 😊

Jan E
Skrev om Klaververkstaden

Snabb respons. Brastämning av mycket medfaret piano! Bra bemötande!!

Tack så mycket Jan! Lycka till med musicerandet 😊

Gun-Britt L
Skrev om Klaververkstaden

Stämning av ett gammalt piano. Mycket trevligt bemötande och gott arbete 😀

Tack för omdömet Gun-Britt! Lycka till med musiken nu 😊

Fanny A
Skrev om Klaververkstaden

Vi är nöjda! Pianot klingar fint och kontakten var trevlig. Vi är mycket nöjda och rekommenderar absolut klaververkstaden.

Tack för omdömet Fanny! Så roligt att höra att ni blev nöjda 😊

Maud M
Skrev om Klaververkstaden

Mycket bra jobb på ett gammalt väldigt ostämt piano! Nu kan vi spela och det får en genomgång varje år ! Vi är helnöjda! Vänligen Maud

Stort tack Maud! Jag hör av mig framöver när jag har vägarna förbi Stockholm 😊

Ingela Ö
Skrev om Klaververkstaden

Punktlig, trevlig, noggrann, duktig. Rimligt pris.

Tack för omdömet Ingela! Så roligt att höra att du blev nöjd 😊

Tobias E
Skrev om Klaververkstaden

Bra och trevligt bemötande! Fick ett välstämt piano och ett lagat dragspel till ett rimligt pris. Kom tillbaks och gjorde en snabb justering av pianot utan extra kostnad för några toner som dragit sig efter någon vecka också. Kanonbra!

Tack för omdömet Tobias! Så roligt att höra att du är nöjd 😊

Ragnar O
Skrev om Klaververkstaden

Stämning Det blev en bra genomgång av hela instrumentet och stämning upp till rätt höjd.

Tack Ragnar! Lycka till med musiken nu 😊

Roland B
Skrev om Klaververkstaden

Punktlig cch bra utfört jobb.. kan verkligen rekommendera.

Stort tack Roland! 🙏 Så roligt att du blev nöjd 😊

Britt F
Skrev om Klaververkstaden

Trevlig och kunnig pianostämmare!

Tack så mycket Britt! 🙏 Så roligt att höra 😊

Milena A

Professionell pianostämmare! Varm rekomenderar

Tack så mycket Milena! 😊🙏 Jag kommer snart förbi och lagar pianobelysningen 👍

Katarina S
Skrev om Klaververkstaden

Ett mycket trevligt bemötande från första kontakten. Fick snabbt svar på mitt mail och fick även tid för stämning av mitt piano inom en mycket rimlig tid. Daniel var punktlig när han kom och jag upplever att han arbetade intensivt och seriöst. Jag är oerhört nöjd med resultatet!

Tack så mycket Katarina! Så roligt att höra att du blev nöjd 😊🙏