Klippkungen Växjö AB

1.0

2 omdömen om Klippkungen Växjö AB

Mikael W
Skrev om Klippkungen Växjö AB

De bara struntade i att skicka en produkt och när jag sa att det saknades så ryckte de på axlarna och sa att den var slut, tough luck. Så jag sa ge mig en reklamation då för med fraktkosnaden utan den saknade produkten så vart priset på det jag faktiskt fick inte ett klipp utan mycket dyrare än vilken matbutik som helst. Jag ville då åtminstonde få den dyra fraktkostnaden avdragen eftersom de sket i att ens meddela att de inte tänkte skicka grejer men de brydde sig inte. Uselt blufföretag. Håll er borta. Handla inte.

ROBIN W
Skrev om Klippkungen Växjö AB

a min order på fredagen, Ångrade mitt köp på söndagen då ingen statusuppdatering gjorts & Innan ångerfristen ens påbörjats. Halv 4 på måndagseftermiddagen fick jag leveransbesked. Trots 2(!) avbeställningsmail på söndagen. Efter leveransbeskedet så har jag skrivit 5 mail utan återkoppling överhuvudtaget. Paketet ligge kvar hos ombud och fortfarande inget svar från klippkungen. Nu är det 1 vecka sedan jag ville avbeställa min vara, och inget svar på något av mina mail. Varken mailet från i söndags eller något av mailen under veckan. Handla aldrig från detta företag.