Sjukt nöjd med Klottrets. Bra och snabbt utfört arbete. Kan verkligen rekommenderas.
Klottrets Fiende No 1
Vi startade redan 1986 och har sedan dess konstant utvecklat tjänster som våra uppdragsgivare efterfrågar – Nu senast vår miljövänliga sopkärlstvätt. I vårt utbud av tjänster finner man naturligtvis klottersanering och klotterskydd – basen i vår verksamhet, men genom åren har en hel del nya tjänster tillkommit. Städning av...
6 omdömen om Klottrets Fiende No 1
Jag kontaktade Klottrets Fiende i samband med en fasadrengöring på min butik. De var vänligt bemötande och otroligt professionella. Servicen var perfekt! Jag kan varmt rekommendera Klottrets Fiende.
Snabba och mycket noggranna, de här grabbarna är guld, riktigt nöjd!
Snabb och trevlig service. Offerten stämde bra överens med slutfakturan. Kan rekommenderas.
Mycket trevligt bemötande och oerhört kompetent service! Arbetet utfördes snabbt och resultatet är över förväntan. Jag rekommenderar starkt!
Mycket duktiga och trevliga folk. Lätt att prata med och de lyssnar vad du säger. " They know what they're doing and accomplish what they're saying". Tack för en renare hem!!!