Jag tycker att det har varit enkel kommunikation med Körkortsläkarna. Snabba svar och tydlig info. Inget krångel överhuvudtaget. Det uppskattas.
Körkortsläkarna
VI JOBBAR FÖR DITT KÖRKORT Läkarintyg, blodprov, prover, körkortsintyg, intyg till Transportstyrelsen till hela Sverige via video-samtal. Läkarintyg vid alkohol till Transportstyrelsen via video-samtal till hela Sverige ✔︎ Läkarintyg för alkohol och körkort till Transportstyrelsen. ✔︎ Alkoholprover enligt föreläggandet....
51 omdömen om Körkortsläkarna
Sedan starten hos Reco 2024
Stort tack Felicia för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevt kommunikationen som enkel och tydlig, och att allt har fungerat smidigt. Det betyder mycket för oss att du känt dig trygg och väl bemött. Varmt lycka till framåt och tveka inte att höra av dig vid frågor 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna 🌟
Bra och trevligt bemötande vid varje tillfälle
Tack Fredrik, det glädjer oss att höra att du uppskattar vår tjänst och bemötandet 😊 Vi önskar dig en fortsatt fin fredag! Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna 🌟
Bra bemött och allt funkar som de ska
Tack Gabriel för förtroendet och ditt fina omdöme 😊 Vi önskar dig en fortsatt fin fredag. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna 🌟
Min upplevelse är att de varit lyhörda och respekterat om man varit bortrest.
Stort tack Karin för ditt omdöme ☀️ Självklart! Fint att du upplyser förståelsen. Vi är glada för att vi får hjälpa till 😊 Önskar dig en fortsatt fin dag Ann-Sofie och ditt team på Körkortsläkarna 🌟
Jag tycker att all kontakt Samt information har varit jätte bra!
Tack för ditt omdöme Natanael 😊 Så fint att höra din upplevelse, det uppskattas jättemycket! Vi passar på att önska dig en fortsatt fin fredag och trevlig helg! Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ⭐️
Trevligt bemötande. Lätt att komma i kontakt med om man undrar över något. Svarar fort på sms.
Tack för ditt omdöme Pernilla. Det är så fint att få läsa din upplevelse om oss och att du uppskattar smskontakten för snabbt svar. Stort tack för förtroendet i ditt ärende 😊 Hälsingar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ⭐️
Lätt att få kontakt. Trevliga människor bra återkoppling
Tack för att du tog dig tid till att skriva ett omdöme om oss Gunnar 😃 Härligt att du upplever kontakten som smidig, det glädjer oss att du är nöjd med det vi kunde hjälpa dig med. Ha nu en jättefin onsdag! Hälsingar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ⭐️
Riktigt bra bemötande, väl förklarat om hur hela processen går till och vad som förväntas. Kunniga inom sitt område. Vid funderingar så var det bara att ringa så fick man svar med engång. Det enda jag har att påpeka var att man nog glömt av min sista tid för provtagning så när jag ringde för att ifrågasätta detta så skickade man ut en kallelse, det hela sköttes snyggt och det drabbade mig inget så har inget att säga om det i det hela. Kan utan problem rekommendera dessa. Mvh
Stort tack för din fina recension Danne! Det gläder oss att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde förklara processen på ett tydligt sätt. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och ge snabb återkoppling. Tack för din förståelse kring den missade tiden, vi uppskattar din feedback och tar med oss det för att bli ännu bättre. Vi är tacksamma för din rekommendation och önskar dig en fortsatt fin onsdag 😃 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ⭐️
Bra kontakt och snabb hjälp, men dom planerade fel och bokade 1 test för lite för mig först, men löste det snabbt när jag påpekade.
Tack för ditt omdöme Daniel, så bra att det löste sig 😊 Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ✨
Bra bemötande och superenkla med att göra, rekommendera stark
Stort tack för ditt omdöme Karolis, det glädjer oss att du kände att din kontakt med oss var smidig 😊 Vi passar på att önska dig en jättefin dag och tack för rekommendationen! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ⭐️
Jag har tagit prover för att få behålla körkortet. Har alltid blivit bra bemött vid kontakt och fått positiv feedback när de fått mina provsvar. Rekommenderar de starkt om man behöver deras hjälp.
Tack Maria för ditt omdöme och stort tack för din rekommendation 😃 Nu önskar vi dig all lycka till på vägarna och så är du varmt välkommen att kontakta oss vid frågor. Vi önskar dig en fortsatt härlig torsdag! Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ⭐️
Jätte bra bemötande, allt har gått som det ska och trevlig personal.
Stort tack Hanna för att du ville skriva ett omdöme om oss 🌸 Vi är så glada för att du uppskattade bemötandet från dina kontaktpersoner. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ⭐️
Bara bra bemötande, enkelt att kommunicera med!
Stort tack Harry för ditt omdöme, vi är glada för att du uppskattade kommunikationen med oss! Vi önskar dig en fortsatt fin kväll Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ⭐️
Jätte proffsiga och super smidig kontakt, kan inte ha bett om något mer!
Tack Ewelina för ditt omdöme, det glädjer oss att höra. Jag ska ta vidare din feedback till din kontaktperson under veckan 😊 Hälsningar Ann-Sofie och teamet på Körkortsläkarna ⭐️
Klockren upplevelse. Har under några år varit klient hos Körkortläkarna och har mötts av konsekvent kompetens, omtanke och stöd.
Tack Martin! Vi uppskattar ditt omdöme och att du har ett så fint förtroende för oss. Du är alltid välkommen till oss när du har frågor och funderingar. Vi hoppas att du får en fortsatt fin helg! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ✨
Hade aldrig klarat mig utan deras hjälp!
Tack för ditt omdöme, vi är tacksamma för att du gav oss förtroendet. Önskar dig en fortsatt fin helg Alexander. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ✨
Bra seriös verksamhet att få hjälp av
Tack Chatarina för ditt fina omdöme. Vi vill självklart passa på att tacka för förtroendet och önskar dig en fortsatt fin helg! / Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ✨
Mycket bra bemötande. Tillgängliga vid behov av frågor. Proffesionellt hanterande av mitt ärende. Jag anlitade dem för hjälp av intyg för alkohol.
Tack Eva för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du uppskattar vår tjänst och personal 😊 Vi önskar dig en fortsatt fin helg! Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ✨
Jag tycker körkortsläkarna har varit duktiga och de har informerat i tid om de som man behöver veta. Dem är duktiga på de dom gör.
Tack Emma Moa för ditt omdöme till oss. Att alltid vara steget före för en bra upplevelse av vår tjänst arbetar vi aktivt med. Tack för att du berättade din upplevelse och lyfte det här ☺️ Hälsningar Ann-Sofie och teamet på Körkortsläkarna 🌟
Vänliga och proffsiga. Vissa smärre problem med labb och provtagningsplatserna som inte Körkortsläkarna själva kan lastas för löstes på det hela taget snabbt och smidigt. Rekommenderas.
Tack för ditt omdöme Mikael, skönt att det löste sig och att du ändå kände att upplevelsen var bra. Det ska jag framföra till teamet på Körkortsläkarna🌟 Stort tack Mikael! Ha en jättefin dag, Ann-Sofie
Har fått ett bra bemötande, lätt att få kontakt med och snabba svar på frågor
Tack för ditt omdöme Robert, det glädjer oss att du kände att bemötandet var bra. Hälsningar teamet på Körkortsläkarna 🌟
Otroligt bra bemötande. Nu hoppas man bara att körkortet kommer.
Härligt att höra att du uppskattar bemötandet från din kontaktperson, vi håller tummarna för dig och tackar så mycket för ditt förtroende för oss och självklart ditt fina omdöme. Tveka inte att kontakta oss om det uppstår frågor som vi kan hjälpa dig med. Hälsningar Ann-Sofie och teamet på Körkortsläkarna ⭐️
Bara bra erfarenhet. Har fått den info och hjälp jag behövt.
Tack Peter för ditt fina omdöme, fint att höra att informationen du fått från din kontaktperson har varit bra. Vi önskar dig en fortsatt fin fredag och helg/Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Körkortsläkarna ♥️
Smidiga och väldigt bemötande. Alltid lätt att få tag i dem om det har varit något man undrat över.
Tack Emil för dina fina ord, så fint att du kände att vår återkoppling var snabb och bemötandet bra 🌟 Hälsningar Ann-Sofie och teamet på Körkortsläkarna
Väldigt bra bemötande, allt gick snabbt (provsvaren, om jag behövde komma i kontakt med någon eller om jag hade frågor)
Tack för att du tog dig tid till att ge oss feedback Eva, det glädjer oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och återkopplingen av oss på Körkortsläkarna. Skulle du ha några framtida frågor så är du välkommen att kontakta oss 😊 Hälsningar Ann-Sofie
Tyckte att genomgången var alltför kort då det aldrig kom upp någon redovisning av undersökningen
Tack för din feedback! Vi beklagar att genomgången kändes för kort och att redovisningen av undersökningen saknades. Vi tar till oss detta och strävar efter att förbättra vår information och genomgångar framöver. Hör gärna av dig så kan vi få till ett samtal där du kan få ta del av den information som du känner saknades. //Jasmin
Snabba på att svara och lätta att kommunicera med. Bra bemötande och förklarar tydligt hur allt går till och varför.
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar din feedback och är glada att du är nöjd med vår service 😊 //Jasmin
Mycket trevligt bemötande.Bra att prata med
Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar dina fina ord och är glada att du kände dig väl bemött. 😊//Jasmin
Dom hjälpte mig med provtagning för körkort, snabba svar och lätta att ha och göra med! Nöjd :)
Tack för ditt fina omdöme Niklas! Kul att hör att du är nöjd. // Moa
Bra ja fick hjälp med det jag ville och det var inga problem. Hjälpsamma och trevliga
Stort tack för ditt fina omdöme Emanuel! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig. // Moa
Professionell hjälp och trevlig personal
Tack för ditt fina omdöme Joel, vi är glada att höra att du fick bra hjälp! // Moa
Jag fick all hjälp jag behövde, nästan allt skedde genom sms konversation jättesmidigt. Mvh Niklas
Tack för ditt fina omdöme! // Moa
Det var så mycket mer jag skulle berättat om mig själv, men av min nervositet hann jag inte. Annars är jag tacksam.
Tack Katrin för ditt omdöme! // Moa
Det var enkelt att komma i kontakt och jag fick trevligt och proffesionelt bemötande. Jag fick bra service med tanke på tjänster som jag behövde. Tack
Tack för din positiva feedback Albert. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig i ditt ärende! // Moa
Väldigt trevliga och tillmötesgående. Rekommenderas stark!
Tusen tack för ditt positiva omdöme och rekommendation! // Moa
Min känsla upplevelse är positiv. Ni har varit tydliga och har ett bra bemötande. Jag ör nöjd.. Hälsningar Mariann
Tack för ditt fina omdöme Mariann! // Moa
Jag skulle beskriva min upplevelse bra. Bra bemött och bra information vad man ska göra och när man har lämnat prov.
Stort tack för ditt omdöme Nathalie! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig. // Moa
Väldigt bra bemötande och trevlig personal.
Hej Tina, tack för ditt fina omdöme! Du är alltid varmt välkommen tillbaka. // Moa
Mkt tillmötesgående Snabba och trevliga Enkla att ha att göra med
Hej Christer, tack för din positiva återkoppling! // Moa
Enkelt och informativt, man kände sig välkommen och väl informerad om hur det kommer gå till
Tack Roland! Vi uppskattar verkligen ditt omdöme. // Moa
Mycket trevligt, korrekt och proffesionellt bemötande.
Stort tack David för ditt fina omdöme! // Moa
Vill ge ett stort plus till personalen o David Grönte läkare. Jag blev varmt mottagen av både Moa o David mycket professionellt o nöjd med er. Jag lämnade prover för mitt körkort. Mvh Maria 👋
Tack för dem fina orden Maria! Kul att hör att du är nöjd, du är alltid välkommen tillbaka. // Moa
Vänligt och professionellt bemötande, all information var klar och tydlig och gavs både via telefon och mejl. Jag fick precis det jag betalade för. Extra ros till Alva, supertrevlig och serviceinriktad med svar på alla frågor. Rekommenderas!
Tack Simone för att du delar din positiva upplevelse med oss. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden! // Moa
Jag tycker det har varit ett bra bemötande med alla jag har haft kontakt med. Kommer att rekommendera er om jag hör någon är behov av er hjälp.
Tack André för ditt fina omdöme, kul att höra att du är nöjd! // Moa
Trevlig och svarade på alla frågor
Tack Mika för ditt fina omdöme! //Elin
Mkt bra bemötande och snabbt jobbat
Tack otroligt mycket för ditt fina omdöme Sonny! Det betyder mycket för oss. Önskar dig en fortsatt fin höst!//Jasmin
Jag är mycket besviken över min kontakt med Körkortsläkarna. Jag hade ett telefonmöte med en person som varade i 20 minuter där vi gick igenom vad som skulle hända. Jag bor i Östhammar men är mantalsskriven i Sigtuna.Jag skulle få ett brev med vilka laboratorier jag kunde anlita men så blev det inte. Hon jag talade med rekommenderade Danderyds sjukhus. Det är inte helt lätt att ta sig från Östhammar till Danderyds sjukhus. Resulltatet blev underkänt och ingen hade informerat mig om att jag inte fick dricka någon alkohol...
Tack för din feedback. Vi beklagar att du känner att du inte har fått tillräcklig med information och att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar till oss detta och ser över våra rutiner. Kontakta oss gärna om du har fler frågor. //Jasmin
Fick en fantastiskt trevlig & grym handläggare "Alva". Så jag har bara positiva saker att säga.
Det är fantastiskt att höra att du kände att du hade en så trevlig och grym koordinator! Tack för att du delar dina positiva erfarenheter med oss. Vi är glada att vi kunde göra din upplevelse så bra. Om du behöver hjälp igen i framtiden, är du varmt välkommen att kontakta oss! //Jasmin
Fantastiskt bemötande av all personal med fin respons
Tack Sofie för ditt fina omdöme! //Jasmin
Jag är väldigt nöjd! Allt går väldigt smidigt och det var enkelt att förstå hur det fungerade!
Stort tack Lisa för ditt fina omdöme! //Jasmin