Jag tycker det har varit ett bra bemötande med alla jag har haft kontakt med. Kommer att rekommendera er om jag hör någon är behov av er hjälp.
Körkortsläkarna
VI JOBBAR FÖR DITT KÖRKORT Läkarintyg, blodprov, prover, körkortsintyg, intyg till Transportstyrelsen till hela Sverige via video-samtal. Läkarintyg vid alkohol till Transportstyrelsen via video-samtal till hela Sverige ✔︎ Läkarintyg för alkohol och körkort till Transportstyrelsen. ✔︎ Alkoholprover enligt föreläggandet....
8 omdömen om Körkortsläkarna
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig och svarade på alla frågor
Tack Mika för ditt fina omdöme! //Elin
Mkt bra bemötande och snabbt jobbat
Tack otroligt mycket för ditt fina omdöme Sonny! Det betyder mycket för oss. Önskar dig en fortsatt fin höst!//Jasmin
Jag är mycket besviken över min kontakt med Körkortsläkarna. Jag hade ett telefonmöte med en person som varade i 20 minuter där vi gick igenom vad som skulle hända. Jag bor i Östhammar men är mantalsskriven i Sigtuna.Jag skulle få ett brev med vilka laboratorier jag kunde anlita men så blev det inte. Hon jag talade med rekommenderade Danderyds sjukhus. Det är inte helt lätt att ta sig från Östhammar till Danderyds sjukhus. Resulltatet blev underkänt och ingen hade informerat mig om att jag inte fick dricka någon alkohol...
Tack för din feedback. Vi beklagar att du känner att du inte har fått tillräcklig med information och att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar till oss detta och ser över våra rutiner. Kontakta oss gärna om du har fler frågor. //Jasmin
Fick en fantastiskt trevlig & grym handläggare "Alva". Så jag har bara positiva saker att säga.
Det är fantastiskt att höra att du kände att du hade en så trevlig och grym koordinator! Tack för att du delar dina positiva erfarenheter med oss. Vi är glada att vi kunde göra din upplevelse så bra. Om du behöver hjälp igen i framtiden, är du varmt välkommen att kontakta oss! //Jasmin
Fantastiskt bemötande av all personal med fin respons
Tack Sofie för ditt fina omdöme! //Jasmin
Jag är väldigt nöjd! Allt går väldigt smidigt och det var enkelt att förstå hur det fungerade!
Stort tack Lisa för ditt fina omdöme! //Jasmin
Bra bemötande och tydliga instruktioner
Hej Henrik, tack för ditt fina omdöme! //Jasmin