Våra förväntningar infriades och vi har blivit väldigt bra och professionellt bemötta i samband med fasadmålning.
Krafft Måleri
Välkommen till Krafft Måleri! Våra målare har lång erfarenhet och jobbar alltid för att ge dig bra service och kvalité i arbetet. Vi vill kunna ta uppdrag på kort varsel och därför har vi alltid välutrustade bilar redo för alla sorters måleri! Några av de tjänster vi erbjuder är måleritjänster, antikvariatiskt måleri, färgsättning,...
371 omdömen om Krafft Måleri
Sedan starten hos Reco 2016
Har alltid blivit väl bemött av personalen och arbetet som utförts har varit väl godkänt
De jag har mött ifrån Kraft måleri har alltid bemöt mig väldigt professionellt och hjälpsamma.. Hade höga förväntningar och de uppfyllde de med. Vi hade med den i en målar samt renoveringens entreprenad på stadsträdgården 10 av 10 :)
Bra bemötande helt igenom. Jobbet blev gjort som jag ville ha det. Jag lämnade in två fönster för renovering: borttagning av gammal färg, målning och kittning. Tyvärr kunde ni inte använda oljefärg vilket jag hade föredragit. Hoppas färgen håller bra ändå! Kommer att återkomma med två fönster till i vår.
Valde Krafft måleri för att måla om vårat hus för det var en stor firma och hade fått bra omdöme av en bekant. Tyvärr vart första resultatet så otroligt dåligt med färg som inte täckte, ojämnt målat, kladd på helt nya fönster , spill överallt på tegel, trall osv. (Ingen maskeringstejp eller täckplast användes..) att dom fick göra om allting, från nock till grund. Det gjorde även att projektet tog väldigt lång tid då man fick bygga ny ställning, ta in skylift osv. Slutresultatet blev tillslut acceptabelt men naturligtvis...
Hej Björn! Tack för dina synpunkter. Vi har läst och tagit till oss det du skriver. Lite förklaringar vill vi dock bidra med. Det finns ingen ursäkt för det första resultatet av målningen, där får vi definitivt pudla. Det är alltid vår målsättning att leverera det som vi har lämnat anbud på, blir det fel så vill vi rätta till det, utan extra kostnad för kunden. Det är olyckligt att det drog ut på tiden, men pga omständigheter som att semestrar kom emellan och att specialliften för er tomt var upptagen gjorde att...
Jag blev vänligt bemött redan i dörren, när jag frågade om de hade tid att måla mitt innertak. Trots att de hade mycket att göra hittade de tid för attt hjälpa mig. Målaren ringde på kvällen och kom överens om tid, sedan skickade han sms varje gång så jag visste när han skulle komma. Resultatet bblev jättebra!
Kraffts måleri är proffsiga, snabba, och resiltatet är jättefint!
Köpte ommålning av rum. Bra dialog innan och under arbetets gång. Mycket trevligt bemötande. Arbetet gick fort med hög kvalitet. Vi är mycket nöjda!
Suveränt entreprenadföretag. Håller överenskomna tider, utför proffsigt arbete. Raka, enkla okomplicerade.
Väldigt noggranna och trevliga.
Mycket bra bemötande! Hade förväntningar för de har gott rykte. Målning av huset var prio ett, men vi fick fin hjälp när det visade sig vara skadat virke under. Komunikationen var lite svår pga semestertider och att bolaget är väldigt upptaget. Rekommenderar dem varmt!
Fint jobb o mycket bra killar som jobbade -verkligen trevliga o duktiga. Det enda som inte var bra är att Kraft använder en färg inomhus som inte flyter ut - - utan lämnar lite "amatörmässiga" penseldrag. Den färg som andra målare använder i huset flyter ut mycket bättre. Mvh / Anders Bylin, Skyttegatan 1
Krafft Måleri är ett toppenbra företag, skulle aldrig fundera på att vända mig till något annat företag. Engagerade och kundinriktade projektledare som är mycket sociala och trevliga! Jag har köpt färg samt en träskiva i ekfanér
Bra bemötande Bra och snygg ommålning.
-Alltid ett trevligt bemötande, -Leverans och kvalité enlig förväntan. - En långvarig relation har skapat ett förtroende mellan oss.
Bara bra bemötande. Snabbt och bra genomförande i rätt tid
snabb hjälp i brådskande ärende, uppskattas!
Bra företag bra bemötande och en toppenmålare.
Har låtit Krafft rengöra och måla vårt hus. Bra bemötande från början till slut och våra förväntningar uppfylldes.
Alltid trevligt och bra bemött. Gör alltid bra jobb. Och vid kris snabb hjälp. Arbeten som utförs. Tapetsering målning och arbeten dom tillkommer med hjälp av konsultation.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤗👍👍🤗
Vi blev proffsigt bemötta från första kontakten med Kraft Måleri. Det var tapetsering i trappen mellan över och under våningen som skulle göras. Det blev kanonbra, vi är mycket nöjda. MVH Familjen Larsson Hallsberg
Trevligt bemötande, snabbt och bra jobb
Superbra bemötande och bra service när man handlar i butiken, proffsig personal. När vi köper in dom på projekt så fungerar allt kanon, proffsiga hantverkare, proffsiga arbetsledare dom håller alltid tidsramarna och har superbra kvalite från början till slut.
Bra och snabbt utfört jobb. ………………………………….
Trevlig målare med bra kontakt! Väl utfört arbete. Mycket nöjd!
Mycket bra bemötande och genomförande. Planering av jobbet gjordes tidigt och i dialog med oss som kund. Genomförandet gjordes i enlighet med plan och utfördes av en noggrann målare. Vi är mycket nöjda.
Vi anlitade Kraffts måleri för målning av vår lgh i Örebro. Vi blev proffesionellt och vänligt bemötta. Arbetet utfördes inom överenskommen tid. Vi är mycket nöjda med resultatet.
Trevliga målare som gjorde ett bra jobb. Vi fick huset målat innan midsommar som vi hade hoppats på. Vi målade ett 11/2 plans hus. Vi är supernöjda med allt.
Beställde en bättringsmålning i samband med lägenhetsbyte. De gjorde jobbet snabbt och det blev bra. Enkel kontakt med dem både inför och efter. Kommer anlita dem igen.
Snabb kontakt. Noggrant och professionellt utfört arbete. Vi är väldigt nöjda.
Proffsigt mottagande och proffsigt utförande
En firma som har gjort bra arbeten när de har anlitats.
Bra bemötande vid offertförfarandet, målning och tapetsering inom utsatt tid och vi blev väldigt nöjda
Bra bemötande, bra service och håller va dom lovar
Måleriet är ett exempel på hur ett företag skall skötas där personal är exempel på på elitnivå för denna typ av företag.
Effektiva och trevliga. Kom när de lovade hjälpsamma.
Kanon bra. De var väldigt proffsiga och duktiga på de som de gjorde
Mycket bra och trevlig arbetsledning, men de kan bli bättre på återkoppling till mig som återkommande kund.
Jag har samarbete med kraft måleri i många olika arbeten och är väldigt nöjd med att ha detta. Både arbetsledning och yrkesarbetare har varit toppen.
Proffsigt! Från chef till målare!
Trevligt och professionellt bemötande. Hade inge förväntningar. Behövde renovering av gamla fönster men slutade med att det blev målning av ny tillverkade istället.
Bra planering inför arbetet. Trevligt och professionellt bemötande. Pålitlig leverans samt ett professionellt och snyggt utfört arbete.
Professionellt utförande och trevligt bemötande.
Krafft Måleri uppträder professionellt och vi är mycket nöjda med resultatet.
Otroligt proffsig och serviceinriktad kvinna som målade vår sekelskifteslägenhet och fixade till vårt slitna tak i sovrummet. Vi är så otroligt nöjda med resultatet!
Tapetsering av vardagsrum Målaren hon gjorde ett mycket bra arbete, noggrann . Vi blev helt nöjda
Jättefint jobb och kommunikation! Projektet har precis börjat och förväntas pågå till juni 2024. Tack!
Levererade fullt ut det som överenskommits
Ärendet löstes på bästa sätt!!