Professionellt och seriöst men också lättsamt. Tack för att pappas begravning blev ljus och personlig!
Kungsbacka Begravningsbyrå AB
Välkommen till Kungsbacka Begravningsbyrå! Vi är en auktoriserad begravningsbyrå vilket betyder att vi jobbar enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbunds krav på kvalitet. I och med vår långa erfarenhet inom begravningsbranschen har vi mött många människor i sorg. Vi kan hjälpa dig med att planera begravning, bouppteckning,...
838 omdömen om Kungsbacka Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2021
En mycket trevlig upplevelse. Kungsbacka begravningsbyrå har från början till slut utfört sina uppgifter till min fulla tillfredsställelse. Verkligen proffesionellt och förstår hur svårt en begravning kan vara. Min pappa fick ett fin och värdig avfärd. Tack för allt. Respektfullt, Rolf Thomas Abrahamsson
Vi fick ett mycket vänligt och trevligt bemötande. Vifick våra önskemål uppfyllda och det var en mycket fin och värdig begravning.
Ett mycket proffsigt och empatiskt bemötande av alla personer jag träffade. Kände mig trygg och lugn och fick en fantastisk hjälp och stöttning i en tung tid.
Väldigt trevliga , mötte upp till våra önskningar och va stöttande i vår svåra tid kändes väldigt skönt att få sådan bakning.
Vackert rum och mycket fint bemötande
Proffsigt men samtidigt empatiskt bemötande när vi skulle begrava min morfar. Tydlig kommunikation och jag upplevde att de anställda var väldigt lyhörda för våra önskemål och gjorde allt de kunde för att göra begravningen till en fin stund.
Jättebra. Från början till slut.
Mycket bra ,ordning och reda , bra kommunikation och vi är mycket nöjda med Magnus och Tina Rekommenderar verkligen Kungsbacka Begravningsbyrå AB.
Efter varma rekommendationer så valde vi i familjen Kungsbacka Begravningsbyrå AB och vi har blivit mycket väl emottagna med stort medkännande och ett erfaret ledsagade i samband med vår sorg efter Inger Zachrissons död, för vilket vi känner Stor Tacksamhet. Roland Zachrisson med familj
Med värme, respekt och omsorg mötte vi vår entreprenör och officiant Jonas Johansson och tillsammans utformade vi vår sons begravningsceremoni. Vi hade högt ställda förväntningar, som införlivades långt utöver våra förväntningar. Ett oförglömligt minne som vi alltid kommer att bära med oss. Pigge Lindén
Vi blev väldigt väl bemötta och fick all hjälp vi behövde.
Trygg. Kungsbacka begravningsbyrå gör det svåra enklare ,och ger oss styrkan för att känna att vi kommer klara av att gå vidare. Jonas finns alltid där för oss. Vi har nog använt de flesta tjänster och kan bara säga ett stort Tack. /Fredrik och alla familjemedlemmar.
Vår upplevelse var mycket bra. Vår kontakt Sebastian var mycket lyhörd och professionell. Vi blev fint bemötta och kände oss trygga med processen. Begravningsakten blev fin och minnesvärd
Perfekt, omsorgsfullt, respektfullt och trevligt bemötande
jag tycker att det gick smidigt och lätt. I kyrkan var det väldigt fint ordnat och representanten från begravningsbyrån var mycket bra.
Jag fick ett väldigt bra bemötande redan vid första telefonkontakten och sen vidare genom hela proccesen. Bemötandet var personligt, naturligt och proffisionellt. Mina förväntningar var att jag skulle bli guidad och att dom skulle skapa en fin begravning enligt min mors önskemål men även enligt våra önskemål. Så blev det. Sammanfattningen är att jag är mycket nöjd. Jag visste innan att dom är proffsiga och funderade aldrig på alternativ. Tjänsten vi köpte var en kyrklig begravning.
Jättefint bemötande och trevligt genomförande av begravningen!
Mycket profesionella.Kan rekommendera till 100% procent.
Proffsiga, trevliga. Korrekta. Bra
Vi fick bra vägledning tips och stöd genom hela processen .lätt att få tag på vår kontakt när frågor uppstod. Även info via mail. Överlag väldigt nöjda med allt
Mycket proffesionellt och fint bemötande! Rekommenderas varmt!!
Fantastiskt bra arbete i en svår stund. Gjorde allt för det skulle bli absolut så bra som man skulle kunna tänka sig. Vägledde i en svår stund. Satt inte passiv utan hade ideer då man själv var osäker inget bara vanligt standard tänk. Prisvärd.
Bra begravningsentreprenör. Tillmötesgående. Höll kontakten kontinuerligt.
Vi fick ett väldigt trevligt bemötande i vår stora sorg när min syster gick bort. Magnus Lundström och övriga har ett respektfullt, personligt och proffsigt arbetssätt. Tack för all hjälp!
Utmärkt professionellt och ödmjukt bemötande i en för oss svår situation.
Allt fungerade utmärkt, mycket nöjd.
Hade inga direkta förväntningar. Togs väl omhand och lokalerna är så trivsamma. Vi fick ordnat med alllt vid ett möte. Tacksam kund! ☺️
Min sambo Janne avled söndag 15 december, Inom tre timmar var två killar, med kista som jag valt ut, och hämtade. Några dagar senare var jag på byrån och jag och Jonas Johansson planerade vi en begravning som jag tror att Janne gillat. Allt blev precis som jag ville. Bemötandet var både varmt och respektfullt. Kunde inte önskat en finare begravning. Toppenbetyg från början till slut.
Har anlitat kba begravningsbyrån i många år och alltid fått ett proffsigt och medkännande bemötande. Hjälper till med allt vi har velat. Rekommenderar till alla.
Komptenta, vägledande, informativa, proffsiga, trevligt bemötande, hjälpsamma och närvarande samt delaktiga i hela processen i samband med begravning av förälder. Väljer ingen annan begravningsbyrå då denna tillgodoser allt man kan önska sig. Rekommenderas varmt!
Allt har fungerat bra med begravning av våran pappa
Vi hade höga förväntningar och de överträffades med råge. Fantastiskt bemötande och levererade tjänster. Klar och tydlig genomgång. Vi köpte en komplett begravning.
Det blev en väldigt vacker och välarrangerad begravningsceremoni tack vare er. Tack för omtänksamt bemötande i vår svåra situation.
Jättfint bemötande av begravningsbyrån. Toppen! Dyrt dock. Inte helt nöjd med efterföljande minnesstunds tårta som köptes via begravningsbyrån. Skrev det till begravningsbyrån då man hörde av sig och frågade om hur vi upplevt begravningen men har inte fått något svar.
Proffsigt och seriöst intryck. Vi är mycket nöjda med hur allt fungerat.
Engagerad, omtänksam och kunnig personal
Inga förväntningar. När mannär i sorg är det bara bra att någon vägleder en och det gjorde de bra.
Utomordentligt bra bemötande av kunnig personal vid besöket som handlade om de göromål som skedde vid min hustrus begravning. I skrivande stund har gravsättningen inte skett men den kommer säkert genomföras perfekt.
Trevligt bemötande Ställer upp på våra önskemål
Jag och min syster blev så fint bemötta av Magnus. Han hjälpte oss på bästa sätt i sorgen att få en så fin begravning för vår mamma. Över mina förväntningar så hjälpsam från det att vi satt ner och gick igenom allt där tills begravningen var över. Har även hört av sig efteråt och stämt av att allt är bra. Kan varmt rekommendera Kungsbacka Begravningsbyrå.
Vi kände oss väl bemötta i samband med vår makes/pappas begravning. Vänligt, professionellt och tryggt. Lyhörd för våra önskemål och gav förslag när vi var osäkra.
Jag kände mig mycket välkommen trots att jag inte hade bokat tid för hjälp med juridiska frågor gällande dödsbo. Att jag valde just er beror på rekommendationer från bekanta.
Professionellt bemötande & omhändertagande hela vägen från första telefonkontakt till efter genomförd begravning - ännu en gång. Hjärtligt tack för ert stöd & avlastning i vår sorg, för personligt anpassade förberedelser (programkort, annons, kista, urna) inför & fin representation vid den så vackra begravningsakten, som blev till ett ljust minne.
Kungsbacka Begravningsbyrå via Jonas Johansson bemötte mig på ett respektfullt och enkelt sätt angående min brors begravning i Onsala kyrka. Vi hade även bra kommunikation via mail och SMS. Kungsbacka Begravningsbyrå uppfyllde på ett mycket professionellt sätt mina förväntar på den hjälp jag behövde. Jag är helt enkelt mycket tacksam för det. Med vänlig hälsning Åke Andersson
Magnus Gunnarsson skötte allt med mammas begravning exemplariskt Samtal före, och planering och begravning och uppföljning Allt gjordes med stor omsorg och värdighet Uno Johannesson
Empatiska men med en lättsam ton, alltifrån hämtandet på boendet där det lästes en dikt och det blev en stilla stund, till gravsättandet. Lyhörda för önskningar tex. musikval.
Trevligt bemötande och väl organiserat
Ett mycket bra bemötande direkt när jag ringde.,samt personalen som kom för att hämta mamma på boendet Förväntningen innan var att man hoppas på att få hjälp med allt som du inte själv tänker på när man har sorg.Förväntningar blev helt obeskrivligt bra, så proffsigt skött av Sebastian han förstod hur vi ville ha det samt kom med eget förslag på sådant han hörde att vi hade pratat om.En otroligt proffsig, bra och hjälpsam kille, han ska mycket beröm för sin insats från första mötet. Köpte begravningstjänster.
Personalen på begravningsbyrån är mycket proffsiga och fixade allt som vi ville ha.