Vi är som vanligt nöjda och belåtna med leveransen av våra dekorerade bilar. Kungsbacka Skylt och dekor hjälper till med layouten, är lyhörda, ger oss en tid och levererar felfritt varje gång. Tack för ett fint arbete. Mvh Joel Degerman, Nova Solar AB
Kungsbacka Skylt & Dekor AB
Vi är ett familjeföretag som grundades 2000, då som skyltleverantör men har under årens gång utvecklats till en helhetsleverantör inom vår bransch. Idag erbjuder vi allt inom profilreklam, dekor & skyltar. Från idé till montage. Med över två decenniers erfarenhet i branschen har vi utvecklat en omfattande expertis inom vårt...
65 omdömen om Kungsbacka Skylt & Dekor AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Joel. Tack för dom fina orden det är alltid ett rent nöje att jobba med er och vi är stolta av att få vara leverantör till er.
Alltid snabba och trevliga och ett stort utbud
Hej Ulf. Tack för dom fina orden alltid lika kul med nöjda kunder och att vi lever upp till era förväntningar.
I mitt tycke dom absolut bästa i branschen. Snabba på offerter och i utförande. Håller alltid tidsplaner och kommer alltid med bra idéer. Prisvärt och lojalt företag. Rekommenderar STARKT.
Hej Niklas. Tusen tack för dom fina orden och så roligt att vi lever upp till dina förväntningar.
Snabbt, enkla att ha att göra med/ Andreas, Ica Maxi Kungsbacka
Hej Andréas. Tack för dom fina orden alltid ett nöje att få hjälpa er med det ni behöver inom skylt och dekormaterial.
Snabbt och tydligt svar på offertförfrågan. Enkel kommunikation vid planering inför produktion. Väl utförd synkning med bilfirman inför foliering. Fick väldigt goda omdömen från DIn Bil i Kungsbacka om KSDAB:s hantering.
Hej Stefan. Tack för ditt fina omdömet och så glad att du är nöjd med hur vi arbetar.
Bra kundmottagande, fin skylt som levererades i tid. Dock lite dyrt.
Hej Mats. Tack för ditt fina omdöme hoppas vi får nöjet att hjälpa dig snart igen.
Vi har samarbetat med dom i flera år och tycker det fungerar väldigt bra.
Hej Louise. Tack för ditt fina omdöme det är vi som ska tacka för att ni har valt oss som leverantör.
Lars hjälpte mig under en stressad period att ta fram profilprodukter vi var i behov av. Såg dessutom till att de nådde oss i tid. Anna (NH)
Hej Anna. Tack för att du valde oss som leverantör och är nöjd med vårat jobb, hoppas vi hörs snart igen.
Bra service och gott bemötande!
Hej Maria. Tusen tack för ditt fina omdöme det glädjer mig att vi lever upp till dina förväntningar.
Bra hjälp och uppföljning av min beställning
Hej Sylvia. Tack för att du valde oss för din beställning, hoppas jag vi hörs snart igen
Bra bemötande och trevlig personal
Hej Johan. Kul att du är nöjd med oss som leverantör och tack för ditt omdöme
Allt producerat snabbt och perfekt. Bra kontakt och fint slutresultat.
Hej Kamila. Tack för ditt fina omdöme och tack för att du har valt oss som leverantör.
Mycket bra service och väl utfört jobb.
Hej Lena. Tusen tack för ditt fina omdöme och att du är nöjd med oss
Vi är supernöjda att vi valde Kungsbacka Skylt & Dekor när vi stripade om våra bilar. Allttid trevligt bemötande och snabb leverans.
Hej Pelle. Tack för ditt omdöme och kula att höra att du är nöjd med oss som leverantör
Strålande fin och snabb service!!
Hej. Tack för det fina omdömet hoppas vi får möjlighet att hjälpa er snart igen.
Toppen bra bemötande, finns inga problem bara lösningar! Mycket nöjda! DecH i Kungsbacka
Hej Dech. Tusen tack för ditt fina omdöme det värmer att ni är nöjda med oss som leverantör.
Alltid tillgängliga, kreativa och trevliga
Tack för att du har valt oss som leverantör vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att du som kund ska vara nöjd.
Alltid trevliga och bra service.
Tack Savina alltid ett rent nöje att få jobba med er.
Love är grym, bra service! Gjorde en chrome delete på min Tesla model S och den blev som ny 👍
Hej Elias. Tack för att du valde oss som leverantör och att du blev nöjd med resultatet.
Proffsig och snabb hjälp med önskemål
Hej Henrik. Tack för ditt omdöme alltid kul när vi lever upp till kundens förväntningar, hoppas vi hörs snart igen.
Bra hela vägen från första kontakt till färdig dekor på bilen. Johan Karlsson JK Fukt AB
Vad härligt & höra Johan, tack tack! Vi blir så glada när ni kunder är nöjda
Trevligt bemötande och snabb leverans av beställd produkt. Köpte Klisterdekaler med vår loga.
Tack Eva, vad härligt att du är nöjd & tack att du lämnade så fint omdöme
Snabb respons på min förfrågan, proffsigt genomfört arbete och även ett insiktsfullt förslag på hur skylten skulle se ut.
Tusen tack Jenny, Vi uppskattar dina fina ord otroligt mycket!
Min beställning uppfyllde mina förväntningar och jag är nöjd. Mikael//
Hej Mikael, Det glädjer oss att höra!
dom är snabba och gör snygga jobb man får ett bra bemötande samt tips vad som passar till vårt uppdrag
Hej Ingvar, Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att du är nöjda med oss!
Kanonbra med mycket hög servicenivå och mycket bra ambition med hög kundnöjdhet! Rekommenderas!
Vilket fint omdöme, tusen tack Magnus, det värmer gott!
Love löste allt smidigt och lätt med fint resultat
Härligt & höra Benny, Tack att du tog dig tid att lämna omdöme
Snabb och superbra service! Jättenöjd!
Tusen tack Lina! Önskar dig en fin helg
Alltid professionella med snabb service ⭐️
Bästa Aziz! Vi är tacksamma att ha er som kund & uppskattar ert fina omdöme Önskar dig en trevlig helg!
Snabbt och trevligt bemötande. Tog fram dekor och monterade på den på bilen inom ett par veckor.
Hej Jonas, Det gör oss glada att du är nöjda med oss som leverantör. Tack för ditt omdöme, det värmer
Snabba svar på frågor och snabb leverans. Bra helt enkelt.
Hej Siri, Härligt att du är nöjd med oss, vi tackar för ditt omdöme!
Jag beställde en klisterlogga att ha på min dörr till min mottagning. Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Jag är jättenöjd.
Hej, Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.! Tack för en trevlig affär & hoppas vi ses snart igen.
Jättenöjd med både bemötande och resultat.
Vad härligt att höra Lars, Tack att du lämnade ett omdöme!
Trevliga , snabba lätta att ha att göra med . Personligt och lokalt
Hej Martin, Tack så mycket! Varmt välkommen åter!
Mycket professionella, trevliga och duktiga på vad de gör. Alltid snabb service och anpassningsbara till kundens önskemål.
Tusen tack för ditt fina omdöme, det värmer gott!
Trevligt och bra bemötande Hjälpsamma och kunniga
Vi tackar ödmjukast för ditt omdöme Carina!
Snabba och hjälpsamma, känns bra att handla av ett lokalt företag.
Vi tackar så hjärtligt för ditt fina omdöme! Önskar dig en fin dag
Snabba trevliga och bra utförda arbeten. Jag kan mycket väl rekommendera företaget.
Tusen tack för ditt positiva omdöme & dina vänliga ord. Det glädjer oss att du rekommenderar oss!
Trevlig personal, snabba på att svara på mina förfrågningar. Bra produkter och tjänster.
Tack så hjärtligt Erika, Din feedback värmer!
Riktigt bra service. Flexibla och bemötande trots sen beställning av jobb.
Hejsan Joakim Vi tackar så vänligt för din feedback & är glada att vi kunde få fram det du behövde trots kort varsel :)
Fint jobb vid första anblick. Tråkigt att man får ett pris som sedan ökat med 500kr när man ska hämta bilen.
Hej Anna, Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med resultatet av chromedeleten på din bil. Däremot är det självklart tråkigt att höra att du är mindre nöjd över priset. När det gäller monteringsarbete så är priset i offerten alltid löpande. Detta pga att vi inte med 100% säkerhet kan avsätta en exakt tid för utförandet. I detta fall hade vi offererat löpande timpris & gett en ca tid på 2 timmar. Det kan alltså antingen ta kortare tid än de 2 timmar vi satt som ca-tid & då blir priset självklart billigare....
Legendariskt samarbete i flera år. Har brandat ett 30 tal bilar och uppfattar att det bidrar till fler kunder för oss. Finishen och hållbarheten är exceptionellt bra. Klart godkänt även administrativt: Enkelt och smidigt. Tack!
Bästa Manfred på BoLeva! Dina ord gör oss mållösa... Otroligt stort tack för ditt omdöme! Att ha er som återkommande kund genom alla dessa år är en fröjd. Vi är minst sagt tacksamma!
Snyggt jobb och proffsig personal.
Hej Jörgen, Vi tackar ödmjukast för ditt omdöme! Önskar dig en fortsatt fin dag!
Professionella och mycket skickliga! Alltid en toppen service
Bästa Aziz, Tack för dina fina ord & för din tillit hos oss som leverantör!
Alltid snabb och bra service, alltid bra resultat. Så länge Kungsbacka skylt & Dekor finns kvar kommer vi aldrig byta. - Nicklas, Kungsbacka sten.
Hej Nicklas, Tusen tack. Det glädjer oss att du är såpass nöjd att du vill vara vår kund så länge vi finns kvar - och vi siktar på förfallotid tänker jag ;)
Vi har folierat en ny bil och Kungsbacka Skylt och Dekor har både tagit fram fantastiska förslag, koordinerar med bilfirman, utfört jobbet med kort varsel och perfekt resultat innan vi hämtade ut den. Vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet och har redan beställt nästa. Tack!
Hej bästa ni, Vilka vänliga ord ni ger oss. Tack snälla! Vi är både glada & tacksamma att ni upplever oss såpass professionella & att vi redan har nästa bildekor planerad. Önskar er en fortsatt fin eftermiddag, så ses vi snart igen.
Mycket bra service och kunnig personal
Hej Lars, Tack att du tog dig tiden & lämna ett omdöme, och att du är nöjd med oss som leverantör. Önskar dig en toppenkväll!
Bra snabbt och hjälpsamt! Snabb respons
Hej Adam, Vi tackar ödmjukast för ditt fin-fina omdöme! Det glädjer stort att dum är 5/5 nöjd med oss :)
Lyhörda och snabba. Bra kvalitet.
Hej Pontus, Vi tackar ödmjukast för ditt omdöme. Det glädjer oss att du känner dig hörd/förstådd då det är en viktig del av vårt jobb - lika så effektivitet & kvalité!
Trevliga och proffsiga trots att jag var otydlig och fick ändra beställningen. Så lägger till tålmodigt bemötande 🙂 vänligen Anna-Leena Kuronen Rödakorset Kungsbacka
Hej Anna-Leena, Vilka fina ord du ger oss! Så kan det vara ibland, tur att vi fick löst det & viktigast av allt att du som kund är nöjd.