Nejat har varit en stor stöttepelare i min utveckling med ett fint sätt att ge konstruktiv kritik för att kunna bättra min körkunskaper. Jag är otroligt tacksam över kungsplan trafikskola! <3
Kungsplan Trafikskola
Kungsplan Trafikskola: Utbilda framtidens förare med skräddarsydda lösningar och interaktiva verktyg! Hos Kungsplan Trafikskola i Karlskrona strävar vi efter att erbjuda utmärkta körutbildningar för alla. Vi tar hänsyn till varje elevs unika behov och anpassar oss därefter, alltid till ett förmånligt pris. Vi utnyttjar modern...
56 omdömen om Kungsplan Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för fina ord Lisiany, vi är så glada och stolta över dig. Vi på Kungsplan trafikskola önskar dig all lycka till! :)
Super bra på alla sätt! Otroligt nöjd!
Tack My! var rädd om dig där ute och tack för att du valde oss som din trafikskola :)
Bra bemötande. Tyckte det var bra redan från början, med informationen angående körningen. Det har varit en bra upplevelse och man fick bra tips, samt också vad man behövde öva mer på och vad som var bra med ens körning.
Tack för ditt svar Hanna och tack för din tid här hos oss, ta det lugnt ute i trafiken:)
En jättebra trafikskola, som hjälper eleven efter de behov som behövs, de lär ut jättebra och är alltid trevliga, rekommenderar stark.
Tack för ditt omdöme Bashar, och tack för att vi fick äran att hjälpa dig på vägen till ditt mål :)
Alla är trevliga och vill inte bara att du klara uppkörningen, men att du bli en bra och säker bilist! Det enda negativa jag upplevde var att körlektioner förflyttades och att Risk ettan inte blev registrerad efter jag hade gjort den. Tillslut löste sig allting endå och jag känner mig nöjd med trafikskolan.
Tack för ditt svar Till! Tack för tiden hos oss och ta hand om dig därute:)
På vilket sätt blev du bemött av Kungsplan Trafikskola? Bra bemöten och en bra utlärning. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Kungsplan Trafikskola upp till dem? Förväntningarna var att lära mig köra säkert och de levde de upp till bra tycker jag. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. Jag köpte en intensiv kurs som var bra och man lärde sig mycket för att man körde ofta och ganska länge oftast 2 timmar och ibland 1 timme nästan varje dag.
Tack för ditt omdöme, och tack för tiden här oss oss, lycka till i framtiden önskar vi på kungsplan trafikskola :)
Mycket trevliga, lugna lärare allihop. Allting gått galant. Rekommenderas varmt !
Tack snälla:) önskar dig allt gott!
Lätt tillgängliga och lyssnar på personliga önskningar/preferenser. Ger mycket råd och möjligheter att tillämpa dessa under lektionerna. Köpte ett paket med 12 lektioner och köpte till några extra innan uppkörningen. Fick mycket hjälp och råd när uppkörningen närmade sig och jag klarade den på första försöket.
Vi är glada att du klarade ditt körkort och att vi fick hjälpa dig på vägen, var rädd om dig:)
Väldigt bra skola och bra lärare, Rekommenderar!!
Tack Aya och tack för att vi fick hjälpa dig till målet. Ta hand om dig!
Bra de var duktiga på att lära ut
Vi önskar dig lycka till och ta det lugnt på vägarna :)
Jag klarade mitt körprov idag tack vare Kungsplan Trafikskola i Karlskrona. De var helt fantastiska, mycket kunniga och väldigt snälla. Jag köpte studentpaketet som inkluderade 4 lektioner samt en uppvärmning och bil vid uppkörningen. De bedömde att jag behövde färre lektioner än jag själv trodde, och de hade helt rätt. Jag är otroligt nöjd och rekommenderar verkligen Kungsplan Trafikskola till alla som vill ha en effektiv och trevlig körkortsutbildning. Tack för allt!
Vi är glada att vi fick hjälpa dig på vägen till ditt körkort erik, stort lycka till därute :)
Tillmötesgående och hjälpsamma. Bra instruktörer med bra pedagogik. Kan varmt rekommendera kungsplans trafikskola
Tack för värmande ord och tack för att du valde oss som din trafikskola :)
Jag tycker att deras tjänster är fantastiska! Instruktörerna är kunniga och tålmodiga, och de hjälper verkligen sina elever att känna sig trygga bakom ratten. Jag skulle definitivt rekommendera dem till någon som vill ta körkort.
Tack snälla och ta hand om dig därute :)
Dom hjälper dig att förstå vad som krävs idag för att klara en uppkörning. Som tidigare körkortsinnehavare, så är det svårt att anpassa sig till dagens kravnivå utan att få hjälp och påpekande om dina brister.
Vi önskar dig all lycka där ute !!
Jättebra lärare! Bra packet priser! Klarade allt på första försöket väldigt engagerade lärare!
Tack för de fina orden Alexander :)
Skolan va jätte bra, lärarna va jätte snälla och bra på att lära ut och förklara. Jag lärde mig mycket och kan nu köra bra på egen hand!
Tack Milla och stort lycka till där ute :)
Bra lärare, rekommenderar starkt!
Tack Ovsanna och Grattis till körkortet :)
Jag är jättenöjd. Trygga och professionella körlärare som anpassar sig efter dina behov. Är mycket glad och nöjd att jag valde Kungsplan☺️
Tack snälla för de orden Linn, tack för din tid och ta nu hand om dig. :)
Kungsplan Trafikskola var jättebra! Alla som jobbade där var trevliga och de lärde ut hur man kör bil på ett bra sätt och gav bra feedback på vad man behövde bli bättre på. Jag köpte deras körkortspaket-2 och sen köpte jag till några körlektioner. Kan starkt rekommendera Kungsplan Trafikskola.
Tack Johannes för din tid hos och och lycka till med allt önskar vi på kungsplan trafikskola :)
Mycket bra trafikskola med allt från en mycket underlättande hemsida som gör det enkelt att plugga till teorin, till härliga körlärare, både Thomas och Nekat! Tack
Stort grattis igen Adam och tack för att vi fick vara din körskola, ha det gott :)
En mycket bra trafikskola med duktiga körlärare. Stort tack för hjälpen. Bra och proffsig personal! Rekommenderas varmt!
Tack snälla för de orden, tack och lycka till :)
Rekommendera starkt. Det finns inget att tveka över! En grym körskola fylld med väldigt engagerade lärare bäst . De har en mycket hög ansvarskänsla utan att fokusera på dina pengar som andra körskolor jag gick på. De försöker alltid hjälpa dig så gott de kan om du har problemDe ger mycket användbara och effektiva råd för att få jag mitt körkort och köra säkert. Tusen tack till Nejat, Thomas och en snäll kvinna reception.
Tack snälla för de orden, och lycka till med allt :)
Trevliga och snälla. Lärde mig på lugnt och tålamodigt sätt.
Tack för ditt omdöme och tack för att du valde oss som trafikskola :)
Jag rekomenderar den här skolan till alla som vill ta körkort. Nejat är bästa körlärare och han hjälpte mig mycket. Tusen tack, Nejat!
Tusen tack Jafar för tiden med dig, grattis igen och ha det gott :)
Ni har hjälpt mig mycket. Jag tackar er så mycket. Jag är nöjd att jag vald er
Tack själv Ahmed och lycka till med allt :)
Hej! Fick en väldigt trevlig o lärorik utbildning av personalen på trafikskolan.
Tack för de fina orden och lycka till :)
Bra lärare sim gav tydlig återkoppling så att jag kunde gå i mål med körkortet. Konkurrenskraftigt pris jämfört med många andra i Karlskrona.
Tack Johan för ditt omdöme och tack för tiden med dig :)
Rekommenderar starkt kungsplan trafikskola. Sålänge man håller sig till Nejat som sin lärare på körlektioner
Tack snälla för de orden och tack för att just vi fick hjälpa dig med ditt körkort:)
Underbara kör lärare och bästa plats för att ha övningskör. 😊
Tusen tack för ditt omdöme och tack för tiden med dig :)
Bra och trevliga lärare, lite synd de bara va två lärare, då man fick ställa in lektionen helt bär någon va sjuk. Jag köpte ett paket på 16 lektioner och jag tycker de va lagom då man hann med allt utan att de kändes stressigt
Tack så mycket Evelyn och ha det så bra där ute :)
Väldigt bra och lärorikt, förklaringar är klara och man missuppfattar inget. Jag är supernöjd med denna körskola
Vi tackar så mycket för de fina orden och tack för tiden vi fick med dig :)
Bra bemötande och kunniga körlärare.
Tack snälla, tack för att du valde oss till din trafikskola :)
Toppen! Klarade både teorin och uppkörning på första försöket! Rekommenderar!
Grymt jobbat Alva och tack för att du valde oss till din trafikskola :)
Extremt hjälpsamma och positiva personal
Tack så mycket och stort lycka till önskar vi dig på kungsplan trafikskola :)
Bra lärare och väldigt prisvärt i jämförelse med andra trafik skolor.
Tack Julian och grattis igen till körkortet, ha det gott där ute :)
Hi, I have a lot of driving experience from outside the EES/EEA. I did not need a lot of lessons, basically I just need to know how the test would be, then pass the test. I was able to be helped with this. I understand the company did not make a lot of money from me, however with that being said I have several foreign coworkers who are in a similar situation and they will be coming to you as they can resolve their driving license quickly. My instructor was pleasant and to the point. I had two lessons with him and...
Thank you very much for your words and we are happy that we got to help you pass your driver's license, we wish you the best of luck :)
Köpte paket 2, bra och lärorikt! Jag är nöjd!
Tack för ditt omdöme Viggo och ha de bra där ute :)
Kanonbra körskola! Tog mitt körkort på en månad med 9 lektioner. Ordning och reda och otroligt hjälpsamma och trevliga människor som jobbar där.
Stort grattis till ditt körkort Joel och tack för denna tiden. Tack så hemskt mycket för dem fina orden. Vi önskar dig lycka till och ta hand om dig. :)
En riktigt bra trafikskola! Hjälpte mig att få mitt körkort på 12 lektioner! Billigare än övriga trafikskolor men minst lika bra.
Tack Lovis, bra jobbat och stort grattis till ditt körkort.
Ibland ni har skillnaden i åsikter mellan trafikläraren. Ni måste fixa den
Tack för ditt omdöme, det finns alltid saker att jobba på :)
Bra körskola med låga priser och bra lärare!
Tack Andréa och grattis till ditt körkort :)
Körlektionerna fungerade bra, körde med bägge lärarna och båda förklarade saker och ting på ett lugnt och metodiskt sätt. Fick mitt körkort än allt var klart. Enda problemet jag hade var att inbokning av Risk 2:an och körproven inte kändes helt genomtänkta. Jag ville ta mitt körkort på så kort tid som möjligt men p.g.a att Risk 2:an inte bokades in "i tid" så blev jag först tvungen att vänta en extra månad tack vare det. Sedan så blev det lite strul med inbokning av körprovet vilket gjorde att jag fick vänta ytterligare...
Tack för ditt omdöme Stefan, glad att du klarade ditt körkort och tack för vi fick vara en del av de. :)
Mycket bra!
Grattis till ditt körkort Robin och tack för att du valde kungsplan trafikskola.
Trevligt och bästa priser i stan. För mig handlade det enbart om pris och att få köra en manuell bil. Hoppas de håller kvar de bra priserna. Trevliga och duktiga körlärare. Feedback var dock blandad, ibland bra ibland ingen alls.
Tack Fahed för ditt omdöme och tack för att du valde kungsplan trafikskola :)
Tack till Kungsplan Trafikskola vilka proffs ni är! Bra bemötande, kunniga, effektiva och otroligt lösningsfokuserade. Emmies intensiv-vecka kunde inte blivit bättre :-) Rekommenderas varmt
Stort grattis till ditt körkort samt grymt bra jobbat. :) Tack att du valde kungsplan trafikskola och lycka till med allting nu vi ses ute på vägarna :)
Sjukt hjälpsamma lärare och helt underbara, lärde mig effektivt och snabbt, positiva och tålmodiga personal.
Tack för denna underbara tiden vi fick med dig Laura och stort grattis till ditt körkort. Lycka till med allting nu.
Supportive and kind team.they put all their effort to Their student success
Congratulations on your driver's license and thank you for choosing Kungsplan traffic school.
Två lärare som pratar på med god kunskap och inte slutar tills de är nöjda. Det märks att de tycker om sitt jobb och verkligen vet vad de gör. Detta är vad som krävs för att eleven ska utvecklas. Rekommenderar starkt!
Grattis till ditt körkort och bra jobbat grabben :) Tack att du valde kungsplan trafikskola.
Gick en intensivutbildning på tre veckor á 22 lektioner. Hade aldrig tidigare suttit bakom en ratt och lyckades få ett körkort. Högt tempo och kräver att man inte har jobb eller skola vid sidan om som tar upp ens tid. Behövde övningsköra privat också för att få in mängdträningen. Sammanfattningsvis är de ett bra sätt om man vill få körkort snabbt, dock upplevde jag de som krävande och tidvis ganska stressigt.
Grattis till ditt körkort Axel och grymt bra jobbat. Självklart kan det vara stressigt men nu är det över och du har ditt körkort och kan luta dig bakåt :) Lycka till med allting nu och tack för att du valde kungsplan trafikskola.
Med dess två jättetrevliga trafiklärare, har Kungsplans trafikskola noggrant hjälpt mig att bygga upp en bra insikt om hur man ska vara en duktig förare. De har båda lyckats ge goda råd och gynna mina förarkunskaper. Tack vare det lyckades jag få mitt körkort med Intensiva Körkortspaket 4. Däremot fick jag lite administrativa krångel, men som löste sig till slut.
Grattis till ditt körkort Hugo och för denna fantastiska tiden vi fick tillsamman. Lycka till nu.