Om man bokar service av sin värmepump vill man att de skickas en erfaren o kunnig person. Inte en som har svårt att få bort delar och svårt att få dit delar. Han sucka o stöna. Pratade mycket. Verkade nervös. Ville dock bara väl och att vara trevlig. Tyvärr gick han lämna oss med en trasig pump då han lyckades att förstöra den. Det beställdes en reservdel om vi först skulle få vänta på ca en vecka. Kunde ha blivit kallt för oss. Men redan nästa dag ringde dom och sa att den hade kommit och att dom hade en ledig tekniker....
Kylslaget AB
Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...
3863 omdömen om Kylslaget AB
Sedan starten hos Reco 2020
Har anlitat Kylslaget i flera år .är jättenöjd.Kommer prick på klockslaget.GodJul..
En del av den inre enheten monterades inte ner för rengöring eftersom det påstods att det inte gick. Om det inte går att rengöra, borde jag väl inte behöva betala för det? Jag är inte helt nöjd. Jag frågade personalen om hjälp med att använda appen för att styra värmepumpen, men han svarade att han inte kunde. En anställd som teoretiskt sett borde ha kunskap om värmepumpar kunde inte konfigurera appen.
Trevlig personal, vänligt bemötande. Var också nu på morgonen ute och kikade på utomhusdelen och det såg rent och snyggt ut. Pumpen jobbar tyst och gpe jämnt.
Köpte installation av värmepump. Är mycket nöjd med bemötande och utförande.
Service på värmepump arbetet utfördes mycket bra och noggrant mycket bra servicetekniker det behövs flera sådana
Seriöst och kompetent och en trevlig person.
Har använt Kylslaget AB i många år för installationer och service av värmepumpar. Har alltid fungerat bra. Lätt att få kontakt med och gör ett bra jobb.
Kylslaget AB levererade min värmepump för 5 år sedan så vitt jag vet. Kylslaget kontaktade mig för att de visste att anläggningen behövde service så jag accepterade. Kontakten var utmärkt. De gav ett fast pris. De utförde att mycket bra och nödvändigt jobb så vitt jag förstår. De isolerade undermålig yttre isolering utan extrakostnader. De höll det utlovade servicepriset.
Effektiva, trevliga och bra dokumentation av service av vår luftvärmepump !
mycket bra, punktliga och noggranna. Känns bra.
Bra service, lite dyrt kan jag tycka
Jag anlitade dem för en välbehövlig service på min Daikin LVP. Kundtjänst var vänliga och tillgängliga så bokning gick snabbt trots kort framförhållning. Teknikern dök upp på anvisad tid och arbetade effektivt. Bra dokumentation av utfört arbete. Döm av min förvåning när uppmätt luftflöde från pumpen ökade ca 3 gånger därefter, vilket bör påverka min elkostnad och inomhusklimat. Pumpen går avsevärt tystare nu också. Dock tar de tämligen bra betalt per timme för service.
Trevlig, tydlig i sin kommunikation, noggrann.
Hade inte med sig en ny fläkt. Nu måste jag göra denna reparation senare.
jag tycker dom är väldigt bra att ha att göra med på alla vis ,håller kontakten och ställer up och har bra service och trevliga i telefonen ,har köpt en värmepump av dom och jag är jätte nöjd på alla vis
Okunnig person som tog oerhört lång tid på sig och som dessutom inte kunde montera tillbaka vissa delar och behövde ringa en kollega om det. Priset på service har gått upp 60% och det meddelades inte av företaget vid bokning. Detta fastän vinrödast har utfört montering och service hos de. Det lönar sig inte att vara stamkund längre. Det blir inte kylslaget som servar vår luftvärmepump nästa gång
Det har blivit lite dyrare sen sist, men det följer sannolikt bara marknadspriserna. Vad gäller service, bemötande och resultat är allting som vanligt på topp-nivå! Kylslaget är vår "go to -partner" så länge de finns!
Servicekillen var trevlig och kunnig.. Kylslaget levde väl upp till mina förväntningar.
Ville inte laga vår värmepump. Varbara intresserad av servicen gick fort och att sälja nytt. När jag beställde jobbet så betonade jag verkligen att vi viĺe ha aggregatet reparerat men inte det. Bara en snabb service. Rekommenderar Inte detta företag
Bra dialog med service männen, gjorde rent efter sig samt gick igenom och redovisade service protokollet
Fick snabbt ett besök bokat. Trevlig och kunnig tekniker.
Mycket trevlig serviceteckniker som servade min gamla luftvärmepump. Den är då ca 17 år gammal och han tyckte att den kan fungera fint i kanske fem år till. Ett problem dök upp som att vingen inte fungerade vilken den gjorde dagen innan. Den kostar ca 4 000:- att byta. Vilket jag inte tycker kan vara värt på en så gammal pump som ev kan krascha snart. Men besöket av Kylslagets tekniker var som vanligt BRA i övrigt!
Trevlig kille. Rengjorde luftvärmepumpen ordentligt.
Bra service och trevliga bemötanden. Men lite väl dyrt en timmes arbete när teknikern fanns i området på annat uppdrag där vi har vår fritidshus. Mvh Annika o Thomas
De har servat och installerat mina luftvärmepumpar. Håller det de lovar. Trevlig personal.
De var bra fixat rengjord bra service mvh Micke
Bra service, bra återkoppling, trevligt bemötande
Helt ok teknikern gjorde det ha skulle inget å klaga på.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Väldigt trevlig kille. Jag vet ju inte vad som ska göras . Innerdelen plockade han i sär och rengjorde. Han verkade göra det grundligt. Utedelen gick däremot väldigt snabbt. Det var något han inte kunde göra på utedelen för det var fruset. Det låter ju i mina öron inte då bra. Jag var fundersam om att ha en tid i december på grund av ev. Kyla. Jag fick till svar att det var inga problem.
Bra och snabba, serviceminde och trevliga
Proffsigt och noggrannt. Snyggare på fönsterbrädan när han gick än när han kom.
Fick inte den hjälp jag behövde. Allt var bara dåligt enligt personen som var här. Efter rengöringen funkar inte pumpen som innan.
Bokningen är ite irriterande, de ringer stup i kvarten, dagtid och behöver sedan ringa igen för att boka om flertal gånger. Servicekillen som kom och gjorde jobbet var grym. Hade det inte varit för hans tidsbokare hade det varit full pott.
jag har varit nöjd med installation, och serviceteknikern var jag också nöjd med.
Trevlig servicetekniker. Lite svårt att få tag på företaget för att få till den betalda servicen
Service av värmepump. Proffsigt och snabbt utförande. Efteråt visades dokumentation av servicen upp med bilder vilket nog är första gången som jag har upplevt detta.
Enkla att ha och göra med och bra service
Bra bemötande service utförd service killen mycket trevlig.
Service som ska ta 1-1,5 timme gjordes på 20 minuter. Smuts och damm kvar i pumpen och filtret byttes inte, lämnades heller inget serviceprotokoll. Har haft kontakt med kundtjänst vid tre tillfällen och fått besked att de ska undersöka ärendet utan att nått hänt.
Uppskattar att det är en trevlig montörs som kommer. Trevlig personal som bokar in servicen. Samt att det hålls koll på när det är dags för servicen.
Trevlig och kunnig service personal
Trevlig duktig och noggrann skicka faktura Urban mvh
Bra service tog snabb kontakt bra utfört jobb
Mycket bra service och trevlig tekniker
Ni ”stjäl” pengar av gamla människor! Var här 1,5 timme och får en faktura på nästan 6000 kr. Det betyder att ni tar 4000 kr i timmen mer än dubbelt mot en mkt dyr advokat!!!
Bra utfört arbete som tidigare!
Servicen av luft/värmepumpen sköttes på ett utmärkt sätt.
Tråkigt att man inte kan få en mer cirka tid när de kommer dyka upp. Det är andra gången jag använde Kylslaget för rengörings service, måste säga att tiden de olika hantverkarna ägnande sig åt rengöringen skilde en timme på denna och förra servicen det gör att man börjar undra hur ren den blev denna gång. Kolllade på ute delen dagen efter när det var dagsljus och lamellerna var inte rengjorda så då undrar man vad mer blev inte gjort. Det gör att man blir tveksam att använda kylslaget igen när servicen är så ojämn.