Killen som kom för att serva luftvärmepumpen var oerhört seriös, kompetent och engagerad. Han berättade saker för mig som var viktigt att veta och som säljaren(från ett annat företag) borde ha informerat om. Mycket tacksam! Högsta betyg!
Kylslaget AB
Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...
3766 omdömen om Kylslaget AB
Sedan starten hos Reco 2020
De skulle rengöra min luft luft värme pump. De avbokade och avbokade ,den femte bestämda dagen kom de,en halvtimme försenad, utan att meddela detta. Har användt deras tjänst i flera år och varit SÅ nöjd. I år gjordes ungefär den rengöring som jag gör var 14:de dag,inte alls så noga som tidigare. Faktura inte allt specad och dyrare än vad de sa från början.Tyvärr har de förlorat en kund
3600kr för 1timmes jobb - som innehöll pause för utföraren - är orimligt dyrt .
Beställde rengöring av luftvärmepump. Isärtagningen och rengöringen verkade göras noggrant, och apparaten går nu tystare och verkar ha bättre kapacitet.
Trevlig o noggrann service kille helt okej
Mycket nöjd med servicen. Det var en mycket duktig och noggrann kille som var här. Den bästa servicetekniker jag haft här..Han får gärna återkomma vid nästa service.
Trevligt bemötande, yrkesmässig service Det är vi nöjda
Bra framförhållning med sms. Kom på avsatt tid. Trevligt bemötande. Upplevde noggrannhet i arbetet. Ypperlig dokumentation.
Beställer tid som avbokas av reparatören kort tid innan, Helt OK även o det var kort tid före. Får ny tid några veckor senare. Reparatören ringer några timmar före utsatt tid och undrar ifall vi kan ta det lite tidigare, jag återkommer sex (6) minuter efter samtalet och säger OK och ger beskrivning på vägen samt ordnar så att ngn är hemma och kan öppna. En knapp timme senare får jag ett sms om att tiden avbokas för teknikern är sjuk , förslag på ny tid ges. Då gav jag upp. Lär dröja innan jag anlitar Kylslaget igen
ingen kommemtar förutom att jag heter Peter.
Proffsigt, trevligt väl utförd service
Proffsigt snabb och jättetrevlig utfört jobb
Trevligt bemötande och effektivt och väl utfört arbete
Trevligt bemötande från servicemannen, och som utförde sitt arbete effektivt!
Trevlig och kompetent servicetekniker.
Snabb och effektiv service , enkelt att boka tid
Service av värmepump. Väl gjort, trevligt bemötande. Lite dyrt bara.
Mycket duktig servicetekniker med trevligt bemötande och goda tips.
Service av luftvärmepump. Kunnig och trevlig personal som man upplevde kunde sin sak
Det blev mycket bättre luftflöde och mycket varmare luft.Jag känner mej mycket nöjd.
Köpte luft/luft värmepump och har haft service/rengöring av dom. Utmärkt
Funkar bra & hör av sig när det är dags att rengöra luftvärme pumpen
Trevlig tekniker, snabbt utfört arbete
Enkelt och smärtfritt och bra att jag blir uppringd när det är dags för service
Funkar bra. Men kom 2 timmar tidigare än utsagt. Men en rejäl rengöring jag aldrig sett maken till. Bra!
Trevligt bemötande och ordentligt utfört arbete.
Fungerade bra, noggranna montörer. Service av 2st värmepumpar.
Tack för ett trevligt kundbemötande! Installationen av värmepumpen gick fint och snabbt! Jag fick även en liten genomgång gällande funktioner. Mitt köp gällde tjänst genom Bauhaus.
Mycket trevlig tekniker som informativt berättade vad han gjort och hur anläggningen fungerar.
Noggranna o duktiga och trevligt bemötande bra att ni stödjer barncanerfonden😆
Besöket från kylslaget var helt ok
Service på våren luftvärmepump gjordes ordentligt. Trevlig och informativ servicepersonal. Mvh Jari
Vi fick bara den ena luftvärmepumpen servad fast dom gjort två övriga år.ska komma tillbaka och göra den andra vid senare tillfälle.
Hej! Pojken som utförde servicen var trevlig och tror jag gjorde ett gott jobb. önskar nästa gång att något läggs på golvet eftersom det blev ganska vått av någon spray. hälsningar Birgitta
Proffsiga och duktiga.Märkte att dom kunde sin sak. Allt vi kom överrens om blev gjort.Att dom sen var jättetrevliga blev ett plus+
Det funkade bra De gjorde vad de sa
Snabb service från det att jag ringde till dess att montören dök upp på avtalad tid Servicen åtgärdades snabbt Innan teknikern avslutade arbetet kom ett SMS med ett protokoll från dagens besök Mycket proffsigt
Serbien av värmepump var bra.
Jättesmidigt när jag köpte min värmepump från Kylslaget AB.Servicen har fungerat mycket bra. mvh Kjell Johansson.
Helt ok, lugn och duktig teknike7.
Servade 3 luftvärmepumpar. Noggrant och omsorgsfullt. En aning omständigt.
Trevligt bemötande. Noggranna arbete vad jag kunde bedöma. Väldigt nöjd med kontakten.
Trevligt bemötande av personal och bra service.
Hej vi har anlitat detta företaget innan och vi är nöjda med service när man bokar och personal som kommer och utför tjänsten. Ja man vet att de gör ett grundligt jobb, de förklara o varför. KUNDVÄNLIG PERSONAL.
Fungerade bra och med rätt tid enligt bokningen. Tjänsten avsåg rengöring och service av luftvärmepumpar
Jag hade inga andra förväntningar annat än att maskinen skulle bli rengjord och fin.
Trevliga och gjorde ett bra jobb.
Toppen service!!! Dessutom mycket trevlig service-kille, som kunde sina saker!!!
Bra servicekille. Enda tråkiga denna gång trots en bokad tid mellan 08-10.00 så messade han 06.45 och undrade om han kunde komma 07.00. Ren jäkla tur att vi var uppe då han kom 07.15 och började jobba.
Helt ok och enligt förväntningarna!